Şimdi Ara

ipod classic 7.nesil 160 gb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler nerden alabilirim internete pek guvenmedigim icin magaza olarak nerden temin edebilirim hafizasi yuksek oldugu icin tercih ediyorum varsa yine baya hafizali iyi bisey tavsiye edermisiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ipod classic hiç ilgimi çeken bir ürün olmadı bugüne kadar. 160 gb müzik arşivi mi olur derim hep. sonuçta dinlenen şarkılar bellidir vs. o yüzden bu 7 son nesil midir onu da bilmiyorum :)

şunu söylemek için yazıyorum kısacası, eğer son nesilse, internete güvenmeme gibi bir durum olmasın bence. kredi kartı varsa alın şuradan gitsin. bir şey olmaz, gayet güvenli...

http://store.apple.com/tr/buy-ipod/ipod-classic
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgknaks

Beyler nerden alabilirim internete pek guvenmedigim icin magaza olarak nerden temin edebilirim hafizasi yuksek oldugu icin tercih ediyorum varsa yine baya hafizali iyi bisey tavsiye edermisiniz?

Apple'in sitesinden almayi dusundum ama nerden gonderecekler cihazi yani yurt disindan geliyosa gumrukte kalma durumu falan var bide siz ne oneriyosunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: people are strange

ipod classic hiç ilgimi çeken bir ürün olmadı bugüne kadar. 160 gb müzik arşivi mi olur derim hep. sonuçta dinlenen şarkılar bellidir vs. o yüzden bu 7 son nesil midir onu da bilmiyorum :)

şunu söylemek için yazıyorum kısacası, eğer son nesilse, internete güvenmeme gibi bir durum olmasın bence. kredi kartı varsa alın şuradan gitsin. bir şey olmaz, gayet güvenli...

Apple'in sitesinden almayi dusundum ama nerden gonderecekler cihazi yani yurt disindan geliyosa gumrukte kalma durumu falan var bide siz ne oneriyosunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: dgknaks

quote:

ipod classic hiç ilgimi çeken bir ürün olmadı bugüne kadar. 160 gb müzik arşivi mi olur derim hep. sonuçta dinlenen şarkılar bellidir vs. o yüzden bu 7 son nesil midir onu da bilmiyorum :)

Apple'in sitesinden almayi dusundum ama nerden gonderecekler cihazi yani yurt disindan geliyosa gumrukte kalma durumu falan var bide siz ne oneriyosunuz

gümrükte neden kalsın yav? benim verdiğim link abd'deki apple değil ki, türkiye apple online store

şu an herkes iphone'larını, ipad'lerini oradan alıyor.

• Türkiye'deki mağaza gümrüklük bir durum yok hocam. 160 GB arşiviniz var mı gerçekten, varsa dolduracak mısınız o kadar? Hangisini ne ara dinleyeceksiniz.. Ben de sizin durumunuzdaydım iPod nano aldım son nesil 7. nesil yani. İncecik, hafifcik, 16 gb hafıza. 80 gb arşivim var ipoda attığım 5 gb. daha dinlemediğim müzikler vardır.
  • bana da 16 bile fazla geldiği için günlerce araştırıp sıfır 6. nesil nano buldum sonunda :)

8 gb.

o bile fazla.

2,5 gb'ını doldurabildim sadece. onların da çoğunu kırk yılda bir dinliyorum zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ipod classic mp3 ile doldurulmaz tabiki flac albümler indirip yükleyeceğim ipoda 130gb falc albüm var ama toplam 5-6 tane şarkıcı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: iboocum

ipod classic mp3 ile doldurulmaz tabiki flac albümler indirip yükleyeceğim ipoda 130gb falc albüm var ama toplam 5-6 tane şarkıcı var

Ipod classic flac desteklemiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende alıcam 160 gb - kaçıncı nesil olduğu nerden anlaşılıyor "0" a o kadar para vermek istemiyorum 2. alıp ipodu yanına beats kulaklık almak daha mantıklı değilmi ? birde video olayı nasıl sadece belirli formatlarımı oynatıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rentacar2

quote:

Orijinalden alıntı: iboocum

ipod classic mp3 ile doldurulmaz tabiki flac albümler indirip yükleyeceğim ipoda 130gb falc albüm var ama toplam 5-6 tane şarkıcı var

Ipod classic flac desteklemiyor

itunes'dan flacları apple'ın kayıpsız lossless formatına çevirebiliyorsunuz hocam
  • 2. ellere de bak derim genelde insanlar 160 gbdan kolayca sıkılıp satıyorlar ben yarı fiyata almıştım az kullanılmış ipod classic.ayrıca 160 gblık arşiv de olmaz mı çok da güzel olur,heleki benim gibi hepsi elinizin altında olsun istiyorsanız
  • Sahibinden de kapalı kutu 7 nesil - 160 gb olanlarını bazen 400 lira civarına satanlar oluyor.. Classic'lerin ses kalitesi ipod nano'lardan daha iyi..
    Ben de 7 nesil - 160 gb classic ve nano 6 var.. Ses kalitesinde ki fark hissediliyor.
    Ayrıca teknosa da 7 nesil nano dinledim, 6 nesile göre ses çıkışı daha az çıkyor, bu yeni model pek tutulmadı sanırım...

• quote:

bana da 16 bile fazla geldiği için günlerce araştırıp sıfır 6. nesil nano buldum sonunda :)

8 gb.

o bile fazla.

2,5 gb'ını doldurabildim sadece. onların da çoğunu kırk yılda bir dinliyorum zaten.

Alac format dinlemediğin için 3.5 mb lik mp3 ile müzik dinlediğini sanıyorsun,
  • quote:

Orijinalden alıntı: teksalih

quote:

bana da 16 bile fazla geldiği için günlerce araştırıp sıfır 6. nesil nano buldum sonunda :)

8 gb.

o bile fazla.

sanane birader? sanıyorsun ne demek? nasıl bir konuşma tarzı bu?

istediğim gibi dinlerim. fikrimi söyledim kimseyi yargılamadan. ben yeni müzikleri dinlemem, yeni şarkı bilmem. eskileri dinlerim, eskilerin de yüksek kalite versiyonları yok, bulmak zor bulsan da yalancı flac oluyor zaten.

çok bilmeyin.

• quote:

quote:

quote:

8 gb.

o bile fazla.

istediğim gibi dinlerim. fikrimi söyledim kimseyi yargılamadan. ben yeni müzikleri dinlemem, yeni şarkı bilmem. eskileri dinlerim, eskilerin de yüksek kalite versiyonları yok, bulmak zor bulsan da yalancı flac oluyor zaten.

çok bilmeyin.

bu durumda yorum yapıp kafa karıştırmanda gereksiz,

kendin dinlemem diyorsun biz profesyonel bası tizi duymak istiyoruz iyi ekipmanları biraz uygun fiyata bir araya getirmeye çalışıyoruz,

• quote:

quote:

quote:

quote:

8 gb.

o bile fazla.

çok bilmeyin.

bu durumda yorum yapıp kafa karıştırmanda gereksiz,

kendin dinlemem diyorsun biz profesyonel bası tizi duymak istiyoruz iyi ekipmanları biraz uygun fiyata bir araya getirmeye çalışıyoruz,

bravo size de, konuyu açan adam bundan bahsetmemiş. ben de ona göre cevap vermişim aylar önce. kafa karıştıracak bir durum yok yani. konuyu açan kişi biliyordur heralde flac dinleyecekse yüksek hafıza alması gerektiğini.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.