Biliyorsunuz ki iPod classic artık üretilmiyor mazide kaldı zaten uzun süredir de yeni jenerasyonu çıkmıyordu. . Müzik arşivimi yanımda taşıyabilmek için de benim de aynen iPod Classic gibi büyük depolaması olan bir cihaza ihtiyacım var iPod classic nasıldır ? Hala gideri var mı , istanbulda gidip 0 alabileceğim bir yer var mı ? Uzun süredir yeni jenerasyon çıkmıyor ses kalitesi ne durumda ve son olarak ipod classic için önerebileceğiniz bir alternatif var mı ? İyi forumlar
Hala gideri var, hatta satıştan kalkmasıyla değeri daha da arttı, yazılım, depolama, şekil, kullanım yönünden eşdeğer bir cihaz yok, hele o tekeri kullanmanın keyfi başka. Ses yönünden çok beklentiniz yoksa alabilirsiniz. Yok sese de önem veririm derseniz astell kern, fiio ürünlerine bakın derim ama diğer özellikler yönünden classicin gerisinde. Zorlu Apple'dan alabilirsiniz, dok çıkışından amfi de bağladınız mı tamamdır.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: LondonTipton
Biliyorsunuz ki iPod classic artık üretilmiyor mazide kaldı zaten uzun süredir de yeni jenerasyonu çıkmıyordu. . Müzik arşivimi yanımda taşıyabilmek için de benim de aynen iPod Classic gibi büyük depolaması olan bir cihaza ihtiyacım var iPod classic nasıldır ? Hala gideri var mı , istanbulda gidip 0 alabileceğim bir yer var mı ? Uzun süredir yeni jenerasyon çıkmıyor ses kalitesi ne durumda ve son olarak ipod classic için önerebileceğiniz bir alternatif var mı ? İyi forumlar
Zaten storedan kaldırılmasaydı da artık pek talipleri yok Mp3 playerların. Bence halen alınır ve bu arşivi taşıyabilir.
Bence kesinlikle alınmalı . Tek sorun taşımak , ben iPod tiryakisi bir insanım . Ama taşıma sorunundan dolayi sadece shuffle kullanıyorum . Eger taşıma sorunum olmasaydı kesinlikle classic alırdım . Alınmalı : )
@Italoman Hocam bence ses konusunda herkesin hosuna gidecek turden bi kalitesi var .