Şimdi Ara

İPOD CLASSİC+KULAKLIK AMFİSİ+WESTONE UM1 (ozur dilerm ama acil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oncelikle forumda ki herkesten ozur diliyorum direk kendim için bir baslık oluşturduğum için.
    Ama cok acil tavsiyelerinize ihtiyacım var.
    bi kac haftadır forumdaki tum yazılanları okuyorum iriver cowon trekstor sony creative sansa vs vs. ve bu markaların ses ozelliklerini ogrendim forum sayesinde.
    bi kac gune amerikadan bir arkadasım donecek ve benden haber bekliyor hangi pmp yi istediğime dair..
    kulaklık olarak westone um1 kullanıyorum ve um1 imle iyi verim verecek bir pmp bakıyorum
    baktıklarım arasında bu modeller vardı;

-cowon d2+ 16gb
    -cowon s9 16gb
    -iriver Lplayer 8gb

iriver dogal (flat) ses versede , cowon efect agırlıklı ses versede her iki markanın da ses konusunda cok kaliteli pmp leri oldugu su goturmez bir gercek..
    ama hafıza ları canımı sıkıyor biraz cunku sesi cok iyi denen cowon s9 en fazla 32 gb kapasiteye sahip ve 280 dolar.. tamam tabi ki 32 gb az demiyorum ama 120 gb ipod classic 250 dolar.. ve tabiki biliyorum cowon s9 un yada herhangi bir cowon yada iriver pmp nin sesi ipod dan kat kat kat ustun olduğunu..

size sorum; ipod classic 120 gb aldırsam amerikadan ve kucuk fiio amfilerden alsam westone um1 imle trekstor vibez e cowon a iriver a yakın bir ses alabilir miyim kalite acısından??
    birde mobil kullanımda kullanıslı olur mu yoksa cok mu zorlanırım??

tekrardan ozur diliyorum tum forumdan ama bir turlu karar veremiyorum ne yapıcagıma kac gundur.. forumca toplansanız sunu al kurtul deseniz bi dakka durmam o haldeyim..
    yardımlarınız icin simdiden cok tesekkurler...

• forumca toplanmak mı???
  • zizazu;

konu hakkında bi dusuncen bi fikrin varsa ve paylasırsan sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: leni

oncelikle forumda ki herkesten ozur diliyorum direk kendim için bir baslık oluşturduğum için.
    Ama cok acil tavsiyelerinize ihtiyacım var.
    bi kac haftadır forumdaki tum yazılanları okuyorum iriver cowon trekstor sony creative sansa vs vs. ve bu markaların ses ozelliklerini ogrendim forum sayesinde.
    bi kac gune amerikadan bir arkadasım donecek ve benden haber bekliyor hangi pmp yi istediğime dair..
    kulaklık olarak westone um1 kullanıyorum ve um1 imle iyi verim verecek bir pmp bakıyorum
    baktıklarım arasında bu modeller vardı;

-cowon d2+ 16gb
    -cowon s9 16gb
    -iriver Lplayer 8gb

iriver dogal (flat) ses versede , cowon efect agırlıklı ses versede her iki markanın da ses konusunda cok kaliteli pmp leri oldugu su goturmez bir gercek..
    ama hafıza ları canımı sıkıyor biraz cunku sesi cok iyi denen cowon s9 en fazla 32 gb kapasiteye sahip ve 280 dolar.. tamam tabi ki 32 gb az demiyorum ama 120 gb ipod classic 250 dolar.. ve tabiki biliyorum cowon s9 un yada herhangi bir cowon yada iriver pmp nin sesi ipod dan kat kat kat ustun olduğunu..

size sorum; ipod classic 120 gb aldırsam amerikadan ve kucuk fiio amfilerden alsam westone um1 imle trekstor vibez e cowon a iriver a yakın bir ses alabilir miyim kalite acısından??
    birde mobil kullanımda kullanıslı olur mu yoksa cok mu zorlanırım??

tekrardan ozur diliyorum tum forumdan ama bir turlu karar veremiyorum ne yapıcagıma kac gundur.. forumca toplansanız sunu al kurtul deseniz bi dakka durmam o haldeyim..
    yardımlarınız icin simdiden cok tesekkurler...

dostum amerikadan gelen ipodlar zaten yüksek ses veriyor. Eğer amfi alırsan sesin kalitesi artmaz sadece sesin şiddeti artar. Amfi ipod 2lisiyle sağır olma ihtimalin çok yüksek. Eğer çok fazla müzik dinliyorsan 120 gb sana daha iyi gelecektir. 32gb de az değil işini görürsün ama kaliteli kulaklıkla ipodun sesi gayet iyi bence.

• Konuyu ipod bölümünde açtığın için tavsiyeler ipod'dan yana olabilir tabi, ses kalitesi istiyorsan heleki cowon iriver gibi seçeneklerinde varsa ipod'a hiç bulaşmadan ikisinden birini düşün.
  • esesli1975 cevabın icin cok tesekkur ederim..
    ya cowonun iriver ın trekstor un ses kalitesine diyecek bisey yok ama fiyatları hafızalarına gore yuksek diye dusunuyorum.. ilk once cowon d2+ almayı dusunuyordum sonra cowon s9 un daha iyi oldugunu duydum ve cowon s9 a yoneldim ama cowon s9 en fazla 32 gb ve 280 dolar.. cowon d2+ 16 gb 155 dolar ve hafızası artabiliyor.. o nedenle cowon d2+ kafama daha cok yatıyor..

suan üç secenegim var gibi gozukuyor;

1) cowon d2+ 16 gb + westone um1 155 usd

2) apple ipod classic 120 gb + westone um1 250 usd

3) cowon s9 32 gb + westone um1 280 usd

cowonların avantajı ses kalitelerinin ipoda oranla cok iyi olması.. ipodun avantajıda kolay kullanabilirligi ve ve flac arsivi icin hafızası..
    birde eski bir ipod 2g ipod touch 1g ve suanda iphone 2g kullanıcısı oldugum icin ipodların dilinden bozulunca falan daha iyi anlıyorum, bu da beni biraz cekiyor acıkcası..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.