Şimdi Ara

İpod Nano

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben ipod nano almaya karar verdim, saat alacaktım gerek kalmadı hem mp3 alıcaktım vede küçük olup her yere takılma özelliği gayet iyi ama bir sorum olacak yakın zaman da ipod nano nun yenisi çıkacak mı? Yani 7.nesil gelecek mi babamlar önümüzdeki ay yurt dışına çıkacak o zaman aldırmayı düşünüyorum.

• büyük ihtimal çıkar.. malum geçen sene çıkarmadılar.. eylül 15, ekim 15 arası tanıtılır herhalde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mawoix

büyük ihtimal çıkar.. malum geçen sene çıkarmadılar.. eylül 15, ekim 15 arası tanıtılır herhalde..

Zaten babam 1 ay sonra gidecek ama daha tanitilmadı bile kötü oldu bu :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Norvexses

quote:

büyük ihtimal çıkar.. malum geçen sene çıkarmadılar.. eylül 15, ekim 15 arası tanıtılır herhalde..

ama şu sevindirici haberide veriyim tabi saat olarak kullanmayı düşünüyorsan.. 7. nesil eski boyutlara dönebilir..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Norvexses

quote:

ama şu sevindirici haberide veriyim tabi saat olarak kullanmayı düşünüyorsan.. 7. nesil eski boyutlara dönebilir..

Teşekkürler o zaman şuan almak daha iyi benim için :Dhttp://www.pclabs.com.tr/2012/04/12/sonynin-akilli-android-saati-satista-sony-smartwatch/ bir de bu var ama müzik dinleme açısından nasıldır bilen var mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple Ipod Touch 3. Nesil 32GB
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.