Şimdi Ara

İPOD NANO 4. NESİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba. İpod nano 4. Nesil 8 gb almayı düşünüyorum ama hem eski üretim olması hemde fiyatı beni düşündürüyor açıkçası. İkinci el garantili usb kablosu şarj adaptörü ve ciziksiz ipod 140 liraya almak mantıklı bir hareket olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• En sevdiğim iPod classicten sonra nano 4 tür. 140 lira bazılarına pahalı gelebilir ama benim için değer hem çiziksiz ve yanında aksesuarları da varmış bence düşünmeyin hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iboocum

En sevdiğim iPod classicten sonra nano 4 tür. 140 lira bazılarına pahalı gelebilir ama benim için değer hem çiziksiz ve yanında aksesuarları da varmış bence düşünmeyin hocam

Dediğiniz gibi pahalı elinde telefon var gereksiz diyenler var ama baya hoşuma gitti açıkçası.

• quote:

Orijinalden alıntı: burak993

quote:

En sevdiğim iPod classicten sonra nano 4 tür. 140 lira bazılarına pahalı gelebilir ama benim için değer hem çiziksiz ve yanında aksesuarları da varmış bence düşünmeyin hocam

Dediğiniz gibi pahalı elinde telefon var gereksiz diyenler var ama baya hoşuma gitti açıkçası.

Düşünmeyin derken düşünmeden alın demek istedim hocam bu arada hangi renk ipod

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: burak993

quote:

Düşünmeyin derken düşünmeden alın demek istedim hocam bu arada hangi renk ipod

Yok ben anladım demek istediğinizi Sadece etrafımdakiler soğutmaya çalışıyor sanki. Sarı renk bu arada hoş duruyor rengi

• konuyla pek alakalı değil ama yardım alabileceğimi düşündüğüm için yazıyorum, kuzenimin amerikadayken kullanmadığı bir ipod 4.nesili vardı, gelirken bana getirdi. Aleti bilgisayara kablosuyla bağladığım zaman şarj işareti çıkmıyor ancak şarj oluyor. Hani usbden bağladığınız birşeyi bilgisayar tanımayınca garip bir ses çıkarır ve usb bağlantısı tanınmadı diye hata verir ya, o hatadan veriyor :(
    itunesdan parçaları da güncelleyemiyorum bu yüzden. Daha önce bu hatayı vermiyordu ancak dün vermeye başladı :(
    ne yapmam gerekiyor acaba ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.