Şimdi Ara

İpod Nano 4.ve 5.Nesil 8 Gb ve Sansa Clip+ 4gb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Sıfır Sansa Clip+ 4gb = 120 TL Son Fiyattır.

Çiziksiz Temiz Sorunsuz Kılıff Hediye UsB Kablo orjinaldir Kulaklık yoktur
    4.Nesil İpod Nano 8 gb = 140 TL İndirim = 110 TL ' Kargo DAHİL

Çiziksiz Temiz Sorunsuz Kılıf Hediye UsB Kablo orjinaldir Kulaklık yoktur
    5.Nesil İpod Nano (kameralı model) 8 gb = 210 TL İndirim = 190 TL Kargo Dahil. 10 ŞUBATA KADAR REZERVE EDiLDİ.

Aksesuar olarak kulaklık hariç diğerleri vardır arkadaşlar

Orjinal Apple Usb Kablolarıyla beraber Satılıktır.

Biraz pazarlık payı vardır.

Kargo Dahil fiyatlardr.

Resimleri Yok İsyetene MSN ' den Kameradan Canlı Gösterilir
    .

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhdiscografi -- 2 Şubat 2012; 4:13:28 >

• resimleri eklersen satman dahada kolaylaşır
  • quote:

Orijinalden alıntı: PrinceGoku

resimleri eklersen satman dahada kolaylaşır

Dediğim gibi kameradan gösterebilirim alıcaklar zaten kamerada gördükten sonra hertürlü alır gerçek alıcı ise
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhdiscografi

quote:

Dediğim gibi kameradan gösterebilirim alıcaklar zaten kamerada gördükten sonra hertürlü alır gerçek alıcı ise

kameranın olmadığını sanıyordum
  • quote:

quote:

quote:

kameranın olmadığını sanıyordum

Heralde satın alınamayacak kadar pahalı değildir sanırım aldım

• Sansa için foruma kaç tane mesaj attın kullanıyorum,iyi cihaz vs. diye nasıl sıfır oluyor?Hatta bi mesajında sorun çıktığını rockbox sırasında bozulduğunu filan söylüyordun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nirvana.. -- 1 Şubat 2012; 15:29:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr Dre.

Sansa için foruma kaç tane mesaj attın kullanıyorum,iyi cihaz vs. diye nasıl sıfır oluyor?Hatta bi mesajında sorun çıktığını rockbox sırasında bozulduğunu filan söylüyordun?

Elimde birden fazla sansa 'var hocam sadece 1 tane yokki sıfırını satıyorum zaten ticaretini yapıyor gibi bişey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhdiscografi -- 1 Şubat 2012; 16:09:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPHONE 15 PRO MAX 1 TB
    3 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Sansa için foruma kaç tane mesaj attın kullanıyorum,iyi cihaz vs. diye nasıl sıfır oluyor?Hatta bi mesajında sorun çıktığını rockbox sırasında bozulduğunu filan söylüyordun?

Elimde birden fazla sansa 'var hocam sadece 1 tane yokki sıfırını satıyorum zaten ticaretini yapıyor gibi bişey.

Hayırlı işler o zaman cihazı herkese gönül rahatlığı ile önerebilirim.Çöp dediğiniz kulaklıklarla bile yeni bir dünyanın kapılarını açıyor insana.Birde orta-üst seviye bir kulaklık ile en iyi seçimdir Sansa.

• quote:

quote:

quote:

Hayırlı işler o zaman cihazı herkese gönül rahatlığı ile önerebilirim.Çöp dediğiniz kulaklıklarla bile yeni bir dünyanın kapılarını açıyor insana.Birde orta-üst seviye bir kulaklık ile en iyi seçimdir Sansa.

Teşekkürler Tabiya 'şuana kadar denediğim en yükske çıkışı sansada buldum hemde lod suz birde ses kalitesi temiz berrak eq ayarı filan çok kullanışlı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.