Şimdi Ara

İpod Nano 6. nesil? 4.nesil?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, nano almaya karar verdim. Fakat bu iki jenerasyon arasında kararsız kaldım. 6.nesil boyutu yönünden kolaylık sağlarken, 4.nesil tasarımı yönünden çekici kılıyor kendini. Fakat belirteyim, 4nesil 16GB kullanılmamış fakat garantisi yok, 6.nesil ise mağazadan 8GB fakat garantisi var. Fiyat olarak sorun değil ama kafam karıştı işte bir şekilde. Sizce hangi ürünü tercih etmeliyim? Artıları ve eksileri nelerdir kullananlar varsa? (Bunların dışında ürün tavsiye etmeyiniz, almayı düşünmüyorum çünkü.)

• 4. nesil al.. bende almayı düşünüyorumda 0 bulamadım nerden buldun yardımcı olursan sevinirim..
    6.nesilde küçücük ekranı kullanmak zor olucaktır bence kocaman ellerimizle:D pm atarsan sevinirim 4.nesil in 0 ı için..
  • 6. nesil al bana daha şık ve zarif geliyor 6. nesil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkDevil_

6. nesil al bana daha şık ve zarif geliyor 6. nesil.

+1 Aynen tipi daha güzel...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HackAv

quote:

Orijinalden alıntı: DarkDevil_

6. nesil al bana daha şık ve zarif geliyor 6. nesil.

+1 Aynen tipi daha güzel...
  • 6. nesil kullanıyorum 2 aydır kullanım konusunda en ufak bır sorun yaşamadım ses kalıtesı mukemmel kesinlikle tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flow -- 25 Mart 2011; 10:04:06 >
  • Teşekkürler tavsiyeleriniz için fakat internetten 4.nesil buldum, sıfır alsaydım bu kadar olurdu. Orhan maalesef 4.nesil için Türkiye'de dağıtım yapan mağaza yok. Yurtdışından alabilir misin bilmiyorum ama sıkı bir araştırmayla 2.el temiz bulabilirsin diye düşünüyorum, ki ben çok memnunum şu anda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.