Şimdi Ara

İPOD NANO 6.NESİL KULLANANLAR VE KULLANMIŞ OLANLAR TAVSİYELERİNİZ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
9.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bir şey sormam lazım yalnız. bu aleti şarja takınca çalışmıyor mu? daha doğrusu açılmıyor mu? şarjdayken şarkı yükleyemez miyim?

ekranda "bağlı" yazıyor sadece, açma kapa tuşu işe yaramıyor. bir de "bağlantıyı kesin ve çıkarın" ne demek? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: people are strange

bir şey sormam lazım yalnız. bu aleti şarja takınca çalışmıyor mu? daha doğrusu açılmıyor mu? şarjdayken şarkı yükleyemez miyim?

ekranda "bağlı" yazıyor sadece, açma kapa tuşu işe yaramıyor. bir de "bağlantıyı kesin ve çıkarın" ne demek? :)
    quote:

Orijinalden alynty: people are strange

bir ?ey sormam lazym yalnyz. bu aleti ?arja takynca çaly?myyor mu? daha do?rusu açylmyyor mu? ?arjdayken ?arky yükleyemez miyim?

ekranda "ba?ly" yazyyor sadece, açma kapa tu?u i?e yaramyyor. bir de "ba?lantyyy kesin ve çykaryn" ne demek? :)

"Ba?lantyyy kesin ve çykaryn" demek, PC üzerinden "güvenli kaldyr" yapyp, sonra kabloyu çykartynyz demek. Sebebi ise o an sen fark etmesen de arka planda bir veri iletimi olabilece?i ve cihazyn zarar görebilme ihtimali olmasydyr.
    Nano 6 için soruyorsun sanyrym. Maalesef cihaz ?arjda iken kullanylamyyor, ancak PC üzerinden ?arj ediyorsan iTunes ile müziklerine ula?abilirsin.
    Yine PC'den ?arj ederken iTunes ile ?arky yükleyebilirsin.

Kysaca; PC'de ?arj oluyorken; iTunes üzerinden, ayny anda ?arky yükleyip-silebilirsin, ?arkylaryny oynatabilirsin.

• çok teşekkür ediyorum. tüm sorularımın cevabı oldu bunlar :)

tabii daha itunes kullanmadım, bugün aldım nano'yu. nasıl müzik yüklenir, nasıl liste oluşturulur bilmiyorum ama bakalım, öğreniriz heralde.

beceremezsek buraya gelir sorarız zaten :)

tekrar teşekkürler.
  • ipod'un şarj olma süresi 3 saat olarak yazıyor ama benimki 2 saatte şarj oluyor.

bir de şarjdayken kullanabiliyorum artık ipod'u. nasıl oluyor bu ikisi? :)
  • quote:

ipod'un şarj olma süresi 3 saat olarak yazıyor ama benimki 2 saatte şarj oluyor.

Şarj olma süresi batarya kapasitesine ve şarj cihazının amperine göre değişir. PC üzerinden şarjda bendeki nano 6'da yaklaşık aynı sürede tam şarj oluyor.
    iPod Nano 6'nın şarjda iken kullanılabildiğini ise ilk kez duydum. PC'den mi şarj ediyorsunuz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: copywriter

quote:

ipod'un şarj olma süresi 3 saat olarak yazıyor ama benimki 2 saatte şarj oluyor.

Şarj olma süresi batarya kapasitesine ve şarj cihazının amperine göre değişir. PC üzerinden şarjda bendeki nano 6'da yaklaşık aynı sürede tam şarj oluyor.
    iPod Nano 6'nın şarjda iken kullanılabildiğini ise ilk kez duydum. PC'den mi şarj ediyorsunuz acaba?

teşekkürler, eğer sizinki de iki saat ise sıkıntı yoktur o zaman :)

evet, laptop'tan sarj ediyorum. ben de şaşırdım siz kullanamazsınız dedikten sonra kullanabilmeme :)

anlamadım açıkçası.

gerçi daha ikinci şarj edişim. bakalım üçüncüsünde ne olacak.

yalnız daha 1 haftada itunes'dan nefret ettim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: copywriter

quote:

teşekkürler, eğer sizinki de iki saat ise sıkıntı yoktur o zaman :)

evet, laptop'tan sarj ediyorum. ben de şaşırdım siz kullanamazsınız dedikten sonra kullanabilmeme :)

anlamadım açıkçası.

gerçi daha ikinci şarj edişim. bakalım üçüncüsünde ne olacak.

yalnız daha 1 haftada itunes'dan nefret ettim

Bende sadece Dock kablosunun resmi gözüküyor ve dokunmatik ve tuşlar etkisiz duruyor şarj sırasında.
    Gerçi PC'ye bağlıyken doğrudan cihazı kullanma ihtiyacı pek hissetmiyorum.

iTunes öyledir maalesef. Başlarda nefret ettirir sonra alışırsınız zamanla. Aktif olarak özelliklerini keşfedip kullanınca belki biraz seversiniz bile :)

• ben de kullanmıyorum aslında pc'de şarjdayken ama işte can sıkıntısından bi menülerinde dolaşayım, güncelleme yapayım dedim ve hepsi oldu. çok da önemli değil o iki saatte kullanıp kullanmamak aslında.

inşallah severiz. hayatımda hep dayatmalardan nefret ettim ama kendi elimle apple dayatmasına maruz bıraktım kendimi :)

bakalım, dediğim gibi başa çıkamadığım yer olursa itunes ile ilgili, buradan rahatsız ederim tekrar :)
  • hangi ekolayzır ayarını kullanıyorsunuz?
  • quote:

hangi ekolayzır ayarını kullanıyorsunuz?

Her tür için ve kullanılan cihaza göre (kulaklık/ses sistemi) değişir.
    Akustik, klasik, derin, caz, R&B, rock.
    Dış ortamda iken ise yüksek ses, küçük hoparlör.

Yeri geliyor O Fortuna'yı rock ayarlarında dinliyorum. Ses sistemine bağladıysam da klasikte dinliyorum.
    I follow rivers'ı Triggerfinger'dan dinliyorsam caz seçiyorum.

Tamamen kişisel tercihler...
  • copywriter kullanıcısına yanıt
    hmm, ben bu kadar ayrıntılı kullanmıyorum açıkçası. pek denemedim ama anladığım kadarıyla farkediyor oradaki seçimler.

çoğunlukla dinlediğim müziklere göre bir ayar seçmem mantıklı olacak gibi..

teşekkürler
  • arkadaşlar ipod nano 6 da aldığımda gelen parçaları bilgisayara aktarmam için önereceğiniz bir program varmı?
    Itunes ile denedim ama arşiv silinebilir diyor ve satan kişide 14gb güzel bir müzik listesi ekleyip göndermiş.
    eskiden nano 2 için yamipod kullanıyordum farklı bilgisayarlardan müzik eklemek paylaşmak için. ama şimdi denedim çalışmıyor yamipod.
  • neyse programı buldum itools gayet güzel çalışıyor export diyince istediğim yere yedek laabiliyorum mp3 olarak
  • HORRT
    Neredeyse 1 yıllık bir hortum oluyor ama aklıma takınca sorabileceğim daha iyi bir yer gelmedi.. Lütfen mazur görün..

Şimdi bende ipod nano 6.nesil var. Ayrıca bir de samsung smart tv (40H6470) var..

Sorum ise şu;
    Hali hazırda tv için bir ses sistemi düşünüyorum. Hoş görüntüsü için soundbar daha uygun bence..
    Lakin bu ipod ile tv yi ortak bağlayarak kullanabileceğiniz bir ürün var mı?
    Tv ses kalitesi her ne kadar iyi de olsa asla müzik çalmak için yapılmış bir aleti geçemez.. Bu yüzden Tv ve iPod nano 6.nesil beraber kullanabileceğim bir ses sistemi fikri, bilgisi önerisi olan varsa ve kendine saklamak yerine paylaşmayı tercih ederse sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.