Şimdi Ara

İpod nano 6vs7

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Saat olarak kullanırım 6 alırsam , 7 alırsam da küçük zaten cebime atarım
    6 daha pratik gibi geliyor ama 7 hem ileri nesil hemde film ve fotoğraf izleme imkanı var ,, ne dersiniz ?
    Ayrıntılı bir şekilde nedenini belirtirseniz sevinirim

• umtttt U kullanıcısına yanıt
    ipod 6 var bende satayım sana :D sıfır garantili 330 lira gri renkhttp://www.sanalpazar.com/Ipod-Nano-8gb-6.nesil-Sifir-Ve-2-Yil-Garantili__isp10320571

ilgilenirsn p.m at
  • quote:

Orijinalden alıntı: quakka

ipod 6 var bende satayım sana :D sıfır garantili 330 lira gri renkhttp://www.sanalpazar.com/Ipod-Nano-8gb-6.nesil-Sifir-Ve-2-Yil-Garantili__isp10320571

ilgilenirsn p.m at
    Hocam psp takaslayabilirim istersen , bakayım 350 tl ile yurtdışı 7 almak da var . Sence hangisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: umtttt

Hocam psp takaslayabilirim istersen , bakayım 350 tl ile yurtdışı 7 almak da var . Sence hangisi

Psp yi anladımda öteki cümleyi anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: quakka

quote:

Psp yi anladımda öteki cümleyi anlamadım

Alıntıları Göster
    Yurtdışı nano 7ler 350 civarı satılıyor ondan bahsettim :)

• umtttt U kullanıcısına yanıt
    dedim bana nano 7 mi satmaya çalışıyor diye :D ödemede kolaylık taksit yapabilirim 12 ay taksit sanalpazardanhttp://www.sanalpazar.com/Apple-Ipod-Nano-8-Gb-2yil-Garanti-Gri-Sifir-6.nesil__isp10320571

garantili sıfır ürün başını arıtmaz zaten sanalpazar ve forumda referansım var
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda109070

dedim bana nano 7 mi satmaya çalışıyor diye :D ödemede kolaylık taksit yapabilirim 12 ay taksit sanalpazardanhttp://www.sanalpazar.com/Apple-Ipod-Nano-8-Gb-2yil-Garanti-Gri-Sifir-6.nesil__isp10320571

garantili sıfır ürün başını arıtmaz zaten sanalpazar ve forumda referansım var

Taksit sıkıntı hocam olmaz ek kart var bende taksit yapılmıyor neyse o işte sınırları var
    Yok 7 satmaya çalışmıyorum sadece kararsız kaldım ,7 film oynatıyor çünkü

• 6. Nesilin şarjı çok iyi değildi.. Ayrıca 6. Nesile şu saatten sonra 250tlden fazla verilmez (8. Gb)
    Ben 2,5 sene önce 16 gb 6. Nesil sattım sıfır 320 tl, yanında da iwatch saat kordonu hediye ettim

Gerisini düşünün...
  • quote:

Orijinalden alıntı: furky86

6. Nesilin şarjı çok iyi değildi.. Ayrıca 6. Nesile şu saatten sonra 250tlden fazla verilmez (8. Gb)
    Ben 2,5 sene önce 16 gb 6. Nesil sattım sıfır 320 tl, yanında da iwatch saat kordonu hediye ettim

Gerisini düşünün...
    Bu aralar uçtu hocam fiyatları 7. Nesil çıkınca pek bulunmaz oldu da değere bindi sanırım
  • quote:

Bu aralar uçtu hocam fiyatları 7. Nesil çıkınca pek bulunmaz oldu da değere bindi sanırım

Ne alaka ya 7. Nesil çıkınca 6. Nesil kıymete mi binermiş artısı bile yok :) yeni nesil bir gömlek iyi bundan...

Saat olayına hiç girmeyelim ne kadar kullanışsız olduğunu cümle alem bilir ;)

Ayrıca apple ve samsung akıllı saatlerini tanıtacak
  • quote:

quote:

Ne alaka ya 7. Nesil çıkınca 6. Nesil kıymete mi binermiş artısı bile yok :) yeni nesil bir gömlek iyi bundan...

Saat olayına hiç girmeyelim ne kadar kullanışsız olduğunu cümle alem bilir ;)

Ayrıca apple ve samsung akıllı saatlerini tanıtacak

Alıntıları Göster
    Ne bileyim öyle geldi kızma hemen
    Konuya cevabı vermişsin bu arada .
    7 mi alınır dersin

• quote:

Ne bileyim öyle geldi kızma hemen
    Konuya cevabı vermişsin bu arada .
    7 mi alınır dersin
    Tabi ki 7... Kulaklığa vereceğin farkı bile hesaplasan 7 karlı :)) Bluetooth avantaj, kasası 10 numara, yandaki tuşlarla herşeyi kontrol edebilirsin
  • quote:

Tabi ki 7... Kulaklığa vereceğin farkı bile hesaplasan 7 karlı :)) Bluetooth avantaj, kasası 10 numara, yandaki tuşlarla herşeyi kontrol edebilirsin
    Benim için 7 nin en önemli özelliği film oynatması
  • quote:

Benim için 7 nin en önemli özelliği film oynatması
    Küçücük ekranda :) convert et itunesdan güncelle ohooooooo :)) iPod touch 5 al dostum o zaman :) ya da 4 al yani fm radyo dışında artısı yok nanoların, film öncelikli ise nano hiç alma
  • quote:

Küçücük ekranda :) convert et itunesdan güncelle ohooooooo :)) iPod touch 5 al dostum o zaman :) ya da 4 al yani fm radyo dışında artısı yok nanoların, film öncelikli ise nano hiç alma
    Dostum yatılı okuyacağım bu sene kamera fln yasak , kamerasız touch 5 de gözlerini korkutur izin vermezler diye korkuyorum .
    Yani amaç müzik otobuste yada uyumadan , ama film arada iyi olur bence convert sıkıntı ama bulunur mp4 formatı herhalde
  • quote:

Dostum yatılı okuyacağım bu sene kamera fln yasak , kamerasız touch 5 de gözlerini korkutur izin vermezler diye korkuyorum .
    Yani amaç müzik otobuste yada uyumadan , ama film arada iyi olur bence convert sıkıntı ama bulunur mp4 formatı herhalde
    Ben de yatılı okumuştum da hangi salak zihniyetin ürünü o kamerayı yasaklamak acaba :s neyse dostum valla ben önerilerimi yaptım, convert olayı tabi ki zor değil, zor kısmı istediğin converterı bulmak o kadar... Gerisini sen adresliyorsun o convert ediyor...
  • quote:

Ben de yatılı okumuştum da hangi salak zihniyetin ürünü o kamerayı yasaklamak acaba :s neyse dostum valla ben önerilerimi yaptım, convert olayı tabi ki zor değil, zor kısmı istediğin converterı bulmak o kadar... Gerisini sen adresliyorsun o convert ediyor...
    Bence elektonik ilgi açısından yasak ama gereksiz ya , kamera varsa kalitelidir hesabı . Nano 7 kabul ederler diye düşünüyorum
  • quote:

Convert işinden anlıyorsan şimdiden öner dostum
  • Any video converter kadar kolayına rastlamadım :) ama altyazı gömeceğim vs dersen araştırman lazım
  • quote:

Any video converter kadar kolayına rastlamadım :) ama altyazı gömeceğim vs dersen araştırman lazım
    Abartmaya gerek yok hocam altyazı büyüteçle okunmasın
    Hızlı olması çok önemli
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.