Bildirim
İpod nano 6vs7
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ipod 6 var bende satayım sana :D sıfır garantili 330 lira gri renkhttp://www.sanalpazar.com/Ipod-Nano-8gb-6.nesil-Sifir-Ve-2-Yil-Garantili__isp10320571
ilgilenirsn p.m at -
Hocam psp takaslayabilirim istersen , bakayım 350 tl ile yurtdışı 7 almak da var . Sence hangisiquote:
Orijinalden alıntı: quakka
ipod 6 var bende satayım sana :D sıfır garantili 330 lira gri renkhttp://www.sanalpazar.com/Ipod-Nano-8gb-6.nesil-Sifir-Ve-2-Yil-Garantili__isp10320571
ilgilenirsn p.m at -
quote:
Orijinalden alıntı: umtttt
Hocam psp takaslayabilirim istersen , bakayım 350 tl ile yurtdışı 7 almak da var . Sence hangisi
Psp yi anladımda öteki cümleyi anlamadım -
Yurtdışı nano 7ler 350 civarı satılıyor ondan bahsettim :)quote:
Orijinalden alıntı: quakkaquote:
Hocam psp takaslayabilirim istersen , bakayım 350 tl ile yurtdışı 7 almak da var . Sence hangisi
Psp yi anladımda öteki cümleyi anlamadım
Alıntıları Göster
-
dedim bana nano 7 mi satmaya çalışıyor diye :D ödemede kolaylık taksit yapabilirim 12 ay taksit sanalpazardanhttp://www.sanalpazar.com/Apple-Ipod-Nano-8-Gb-2yil-Garanti-Gri-Sifir-6.nesil__isp10320571
garantili sıfır ürün başını arıtmaz zaten sanalpazar ve forumda referansım var -
quote:
Orijinalden alıntı: arda109070
dedim bana nano 7 mi satmaya çalışıyor diye :D ödemede kolaylık taksit yapabilirim 12 ay taksit sanalpazardanhttp://www.sanalpazar.com/Apple-Ipod-Nano-8-Gb-2yil-Garanti-Gri-Sifir-6.nesil__isp10320571
garantili sıfır ürün başını arıtmaz zaten sanalpazar ve forumda referansım var
Taksit sıkıntı hocam olmaz ek kart var bende taksit yapılmıyor neyse o işte sınırları var
Yok 7 satmaya çalışmıyorum sadece kararsız kaldım ,7 film oynatıyor çünkü
-
6. Nesilin şarjı çok iyi değildi.. Ayrıca 6. Nesile şu saatten sonra 250tlden fazla verilmez (8. Gb)
Ben 2,5 sene önce 16 gb 6. Nesil sattım sıfır 320 tl, yanında da iwatch saat kordonu hediye ettim
Gerisini düşünün... -
Bu aralar uçtu hocam fiyatları 7. Nesil çıkınca pek bulunmaz oldu da değere bindi sanırımquote:
Orijinalden alıntı: furky86
6. Nesilin şarjı çok iyi değildi.. Ayrıca 6. Nesile şu saatten sonra 250tlden fazla verilmez (8. Gb)
Ben 2,5 sene önce 16 gb 6. Nesil sattım sıfır 320 tl, yanında da iwatch saat kordonu hediye ettim
Gerisini düşünün... -
quote:
Bu aralar uçtu hocam fiyatları 7. Nesil çıkınca pek bulunmaz oldu da değere bindi sanırım
Ne alaka ya 7. Nesil çıkınca 6. Nesil kıymete mi binermiş artısı bile yok :) yeni nesil bir gömlek iyi bundan...
Saat olayına hiç girmeyelim ne kadar kullanışsız olduğunu cümle alem bilir ;)
Ayrıca apple ve samsung akıllı saatlerini tanıtacak -
Ne bileyim öyle geldi kızma hemenquote:
Orijinalden alıntı: furky86quote:
Bu aralar uçtu hocam fiyatları 7. Nesil çıkınca pek bulunmaz oldu da değere bindi sanırım
Ne alaka ya 7. Nesil çıkınca 6. Nesil kıymete mi binermiş artısı bile yok :) yeni nesil bir gömlek iyi bundan...
Saat olayına hiç girmeyelim ne kadar kullanışsız olduğunu cümle alem bilir ;)
Ayrıca apple ve samsung akıllı saatlerini tanıtacak
Alıntıları Göster
Konuya cevabı vermişsin bu arada .
7 mi alınır dersin
-
Tabi ki 7... Kulaklığa vereceğin farkı bile hesaplasan 7 karlı :)) Bluetooth avantaj, kasası 10 numara, yandaki tuşlarla herşeyi kontrol edebilirsinquote:
Ne bileyim öyle geldi kızma hemen
Konuya cevabı vermişsin bu arada .
7 mi alınır dersin -
Benim için 7 nin en önemli özelliği film oynatmasıquote:
Tabi ki 7... Kulaklığa vereceğin farkı bile hesaplasan 7 karlı :)) Bluetooth avantaj, kasası 10 numara, yandaki tuşlarla herşeyi kontrol edebilirsin -
Küçücük ekranda :) convert et itunesdan güncelle ohooooooo :)) iPod touch 5 al dostum o zaman :) ya da 4 al yani fm radyo dışında artısı yok nanoların, film öncelikli ise nano hiç almaquote:
Benim için 7 nin en önemli özelliği film oynatması -
Dostum yatılı okuyacağım bu sene kamera fln yasak , kamerasız touch 5 de gözlerini korkutur izin vermezler diye korkuyorum .quote:
Küçücük ekranda :) convert et itunesdan güncelle ohooooooo :)) iPod touch 5 al dostum o zaman :) ya da 4 al yani fm radyo dışında artısı yok nanoların, film öncelikli ise nano hiç alma
Yani amaç müzik otobuste yada uyumadan , ama film arada iyi olur bence convert sıkıntı ama bulunur mp4 formatı herhalde -
Ben de yatılı okumuştum da hangi salak zihniyetin ürünü o kamerayı yasaklamak acaba :s neyse dostum valla ben önerilerimi yaptım, convert olayı tabi ki zor değil, zor kısmı istediğin converterı bulmak o kadar... Gerisini sen adresliyorsun o convert ediyor...quote:
Dostum yatılı okuyacağım bu sene kamera fln yasak , kamerasız touch 5 de gözlerini korkutur izin vermezler diye korkuyorum .
Yani amaç müzik otobuste yada uyumadan , ama film arada iyi olur bence convert sıkıntı ama bulunur mp4 formatı herhalde -
Bence elektonik ilgi açısından yasak ama gereksiz ya , kamera varsa kalitelidir hesabı . Nano 7 kabul ederler diye düşünüyorumquote:
Ben de yatılı okumuştum da hangi salak zihniyetin ürünü o kamerayı yasaklamak acaba :s neyse dostum valla ben önerilerimi yaptım, convert olayı tabi ki zor değil, zor kısmı istediğin converterı bulmak o kadar... Gerisini sen adresliyorsun o convert ediyor... -
Convert işinden anlıyorsan şimdiden öner dostumquote:
Ben de yatılı okumuştum da hangi salak zihniyetin ürünü o kamerayı yasaklamak acaba :s neyse dostum valla ben önerilerimi yaptım, convert olayı tabi ki zor değil, zor kısmı istediğin converterı bulmak o kadar... Gerisini sen adresliyorsun o convert ediyor... -
Any video converter kadar kolayına rastlamadım :) ama altyazı gömeceğim vs dersen araştırman lazım -
Abartmaya gerek yok hocam altyazı büyüteçle okunmasınquote:
Any video converter kadar kolayına rastlamadım :) ama altyazı gömeceğim vs dersen araştırman lazım
Hızlı olması çok önemli
Benzer içerikler
- bluetooth kulaklık kutusu şarj olmuyor
- sennheiser momentum 4 vs sony wh-1000xm5
- dıt dırı dıt dıt dırı dı dıd dıd yabancı
- bluetooth kulaklık açılmıyor
- bluetooth kulaklık ayrı ayrı bağlanıyor
- airpods güncelleme
- airpods pro sıfırlama
- airpods 4. nesil özellikleri
- airpods pro 2. nesil özellikleri
- ipod touch 8. nesil
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X