Şimdi Ara

ipod nano gümrük?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben ABD dan bi tanıdık vasıtasyıla ipod nano 8gb sipariş ettim türkiyeye gelirken bavula atıp getircek inş.sorum şu ki gelirken herhangi bi (havaalanı girişinde vs...) yerde sorun çıkarırlar mı vergi için?ayrıca bu ipod u getircek olan arkadaş daha öncede türkiyeye ipod classic getirmişti kardeşine...diyeceksiniz ki bak işte daha önce sorunsuz getirmiş? bi çok forum a baktım gümrük le alakalı kargoyla alakalı sorun çıkan yazı gördüm bi yardımcı olurmusnuz?

• sorun çıkanlar kargoyla geliyor ebayden veya yabancı sitelerden alışveriş yapıyorlar onda limit 100euro yasal olarak ama daha fazla geçirenlerde var tabi gift işaretlettirerek.Seninki tanıdıkla geleceği için bir sorun teşkil etmez.Ama onunda bir sınırı var bir taneden birşey olmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vincee

sorun çıkanlar kargoyla geliyor ebayden veya yabancı sitelerden alışveriş yapıyorlar onda limit 100euro yasal olarak ama daha fazla geçirenlerde var tabi gift işaretlettirerek.Seninki tanıdıkla geleceği için bir sorun teşkil etmez.Ama onunda bir sınırı var bir taneden birşey olmaz.

çok saolasın rahatlattın beni kardeş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.