Bildirim
İpod nano mu Sony NWZ-E463 mü?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
Giriş
-
iPod Nano 5 daha üretilmiyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: My Valentine
iPod Nano 5 daha üretilmiyor.
2. El buldum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Vustic
quote:
2. El buldum.
Kaça buldun? -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Vustic
quote:
2. El buldum.
Kaça buldun?
Var iste sahibinden.comda dolu .
İpod nano 5 nesil iki el alırken dikkatli olun, çoğunun bataryası bitik oluyor.. Yeni alındığında 15-16 saat batarya ömrü olan nano 5modeli çok sık kullanılmışsa 2 sene sonra batarya ancak 5-6 saat dayanır.
Sony düşünüyorsanız, ses kısıtlaması olmayan Japonya ve Asya ülkeleri için üretilmiş, ses kısıtlaması olmayan Malezya üretimi olmasına dikkat edin..
Malezya üretimi S755 menülü E modellerinin sesleri gayet iyidir..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 15 Kasım 2013; 19:02:13 >
quote:
Orijinalden alıntı: frux
İpod nano 5 nesil iki el alırken dikkatli olun, çoğunun bataryası bitik oluyor.. Yeni alındığında 15-16 saat batarya ömrü olan nano 5modeli çok sık kullanılmışsa 2 sene sonra batarya ancak 5-6 saat dayanır.
Sony düşünüyorsanız, ses kısıtlaması olmayan Japonya ve Asya ülkeleri için üretilmiş, ses kısıtlaması olmayan Malezya üretimi olmasına dikkat edin..
Arkadaşım benim Sony Nwz-E463 de Malezya üretimi diyor, fakat bu S755 menülü E modeli olup olmadığını nasıl öğrenebilirim? Kutusunu attım gerçi ama. Teşekkürler. -
quote:
Orijinalden alıntı: BetterBosh
quote:
Orijinalden alıntı: frux
Arkadaşım benim Sony Nwz-E463 de Malezya üretimi diyor, fakat bu S755 menülü E modeli olup olmadığını nasıl öğrenebilirim? Kutusunu attım gerçi ama. Teşekkürler.
Malezya üretimi ise ve Ses tonlama ayarlarında DSEE seçeneği varsa, S755 menüsü ile aynıdır.. Ses kalitesi S755 modeline yakın kalitedir.
Ayrıca radyo donanımı da Çin üretimi NWZ-E serilerine göre daha net çeker ve dediğim gibi Avrupa ses kısıtlaması yoktur..
Bir de örneğin, NW-S755 modeli de de japonya için üretilmiştir.. (Z harfi yok)
Avrupa için üretilmiş NWZ-S755 modelinde ise ses kısıtlaması vardır..
Ben mesela NW-A865 modeli kullanıyorum, ses çıkışı, Avrupa için üretilen NWZ-A865 olanlara göre daha yüksektir..
Ebay da her iki modele de bakın, arada bayağı bir fiyat farkı vardır..
> NWZ-A865 >http://www.ebay.com/itm/Sony-Walkman-NWZ-A865-16GB-MP3-Player-Black-NEW-Black-Friday-Sale-/350939032795?pt=US_MP3_Player_Cases_Covers_Skins&hash=item51b598acdb
> NW-A865 >http://www.ebay.com/itm/NW-A865-White-SONY-Walkman-A-Series-16GB-from-Japan-Kz-/321242205614?pt=Other_MP3_Players&hash=item4acb870dae
Gördüğünüz gibi arada ciddi bir fiyat farkı var.. ve Bu model android sony walkman serilerine göre çok daha kaliteli ve yüksek ses çıkışına sahiptir..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X