arkadaşlar 1 hafta sonra ABD den getirttiğim ipod nano m elimde olacak.fakat forumları gezdim ve 3.nesil ipod lardaki ses yüksekliğine firma tarafından sınır konulduğunu duydum(dava falan açılmış sağlık sorunu teşkil ettği için herhalde) ses ciddi derecede mi az?eğer bi şekilde eski haline getirlebiliyorsa nasıl getirilebiliyor?
yok mu hiç bilgisi olan yahu???
hocam bende 2. nesil kullanıyorum...sesi gayet yeterli gelecektir...yanında ep-630 kulaklık oldumu gerisini boşverin...
quote:
Orjinalden alıntı: gitarist_ipod
hocam bende 2. nesil kullanıyorum...sesi gayet yeterli gelecektir...yanında ep-630 kulaklık oldumu gerisini boşverin...
2.nesilde yokmuş zaten bu sınırlama bazı gereksiz insanlar dava açmış insan sağlığını olumsuz etkliyor diye onlarda 3.nesillerin sesinde sınırlama koymak zorunda kalmışlar...
Malesef 2.nesildede ses kısıtlaması var.
Fakat bildiğim kadarı ile ABD'den gelen İpod nanolarda kısıtlama yok.
evet 2. nesillerde de var ama sesi bana yeterli geliyo..tabi yanında gelen kulaklıklarıyla değil...bahsettiğim kulaklıkla kullanırsanız istediğiniz sesdi elde edersiniz...yinede içinizde kuruntu kalmasın istiyorsanız bir şekilde dinleme imkanı bulun!
quote:
Orjinalden alıntı: head
Malesef 2.nesildede ses kısıtlaması var.
Fakat bildiğim kadarı ile ABD'den gelen İpod nanolarda kısıtlama yok.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme