Şimdi Ara

İPod nano ve saat (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
4.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • zamaninda almistim daha o zamanlar lunatik
    iwatchz markalari yoktu
    kosu yaparken takiyorum sadece zaten emanet gibi duruyor farkindayim degistircem kisa zamanda
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarierdem

zevk meselesi
    ben bilkom dakı o urun yerıne kesınlıkle tıktok ve lunatık alırım.

Kesinlikle
  • Arkadaslar bende de shuffle var, pil onemli benim icin. Nano'nun pil durumu nasildir? Gecmemi onerir misiniz? Amac sadece muzik.
  • Bu aralar ne kadara buluruz ipod nano ? geçen yıl başlığı açtığımda almamıştım pişman oldum.
  • Bende bugün bu amaçla bir adet ikinci el (temiz) gümüş renk ipod nano edindim. Arkalı önlü ekran koruyucusu silikon kayışı ile 270tl ye aldım.

Birde Luna Tik aldım siyah renk oda 79tl sıfır kutusunda.

Tam şarj ile 1 hafta gidiyormuş brightness orta seviyede - ki bu saat kullanımı için yeterli - menülerde gezip diğer özellikleri çok kurcalamadıkça yeterli gibi duruyor.
  • Bende gecen Agustos ayinda amerikadayken aldigim bir ipod nano 8 gb var. Aldiktan 2-3 hafta sonra iphone aldigim icin 3 hafta kullandim ondan beri kutusunda duruyor. Forumda da ilan acacagim musait bir zamanda. Sifirdan farki 2-3 yerinde ufak cizikler var o da arabada teype bagliyordum orda oldu sanirm. Cok az kullandm 4-5 kere sarj etmisimdir en fazla. Almak isteyen olursa ikinci el forumunu takip edebilir yakinda ilan acacagim. Sormak istediginiz bir sey varsa mesaj da atabilirsiniz.
  • arkadaslar bende de nano ve saat kayisi var fakat bu aleti saat olarak kullanirken belli bir zaman sonra ekran karariyor ve iyice kapaniyor.tekrardan kilit icin olan tusa bastigimda ise en son calan muzik kismina giriyor.ben surekli saat ekranda dursun istiyorum yok mu bunun bir caresi??
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilorhan

arkadaslar bende de nano ve saat kayisi var fakat bu aleti saat olarak kullanirken belli bir zaman sonra ekran karariyor ve iyice kapaniyor.tekrardan kilit icin olan tusa bastigimda ise en son calan muzik kismina giriyor.ben surekli saat ekranda dursun istiyorum yok mu bunun bir caresi??

bende nano yok ama izlediğim bir videoda da bunu söyledi adam ,ekran kararıyor dedi ama sanırım onda tuşa basınca geri dönüyordu saate .ayarlarda ekranı karartma seçeneği varsa onu bir düzelt başka bir önerim yok malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut2300

quote:

arkadaslar bende de nano ve saat kayisi var fakat bu aleti saat olarak kullanirken belli bir zaman sonra ekran karariyor ve iyice kapaniyor.tekrardan kilit icin olan tusa bastigimda ise en son calan muzik kismina giriyor.ben surekli saat ekranda dursun istiyorum yok mu bunun bir caresi??

bende nano yok ama izlediğim bir videoda da bunu söyledi adam ,ekran kararıyor dedi ama sanırım onda tuşa basınca geri dönüyordu saate .ayarlarda ekranı karartma seçeneği varsa onu bir düzelt başka bir önerim yok malesef

hort olmuş..

uyanınca saatin aktif olması için seçenek var ayarlarda.. o açık olursa kilit açma tuşuna basılınca saat olarak açılır ekran..

ama saat sürekli ekranda kalmıyor, şarjı az tüketsin diye ekran önce hafif kararıyor sonra tamamen kapanıp uyku moduna geçiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

quote:

Orijinalden alıntı: umut2300

quote:

hort olmuş..

uyanınca saatin aktif olması için seçenek var ayarlarda.. o açık olursa kilit açma tuşuna basılınca saat olarak açılır ekran..

ama saat sürekli ekranda kalmıyor, şarjı az tüketsin diye ekran önce hafif kararıyor sonra tamamen kapanıp uyku moduna geçiyor

hort

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.