Şimdi Ara

ipod nano vs ipod touch

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben yaklaşık 3-4 senedir ipod nano kullanıyorum sanırım 4. nesil kamerasız olanlardan, gayet memnundum ama artık şarj problemi baş gösterdi 2 saat ya gidiyor ya gitmiyor şarjı, ben de yeni bir ipod almayı düşünüyorum.

Apple'ın sitesinden fiyatlara baktım, ipod touch 599 lira iken ipod nano 549 lira, ben zaten touch almayı düşünüyordum ama pahalı diye uzak duruyordum, tabii şimdi nanonun fiyatını görünce tocuh almak daha mantıklı geldi.

Ben merak ediyorum yeni nano niye bu kadar "fahiş" fiyata satılıyor? Bilmediğim bir özelliği mi var?

Yani sonuç olarak hangisini tercih etmeliyim?

• zıpşın
  • yok mu yardımcı olacak bi cengaver?
  • Touch'dan farklı olarak radyosu var ama 350-400 arasına da bulunabilirsin 7.jenerasyonu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noir Désir -- 7 Kasım 2013; 20:04:39 >
  • Ben ilk çıktığı zamanlar 400 aliraya almıştım nano 7 yi. 549 lira çok ilginç...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIVega

Ben ilk çıktığı zamanlar 400 aliraya almıştım nano 7 yi. 549 lira çok ilginç...

nano 7'de soyulma oluyor mu sizde de boyasında?
  • quote:

Orijinalden alıntı: people are strange

quote:

Dikkatli olmaya çalışıyorum hocam, şu an en ufak bir çizik bile yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şahsi düşüncem touch çok gereksiz. Evde kullanmıyorsanız dışarıda internet yok. Telefonla paylaştırayım desen zahmetli ve şarj yer. Yani bence çok amaca hizmet eden birşey değil..
    Ha tabi ki aradaki 50 tl lik fiyat farkı varken touch alınır fakat bu apple store türkiye'nin hatası. Nanonun fiyatını inanılmaz yüksek tutmuşlar. 380 tl civarında nano bulabilirsiniz piyasada, amerikadan getirip satıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeleriNx -- 27 Kasım 2013; 22:37:13 >
  • quote:

quote:

quote:

hiç olmaz umarım :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

hiç olmaz umarım :)

İnş saolun :)

• geçen hafta touch 32 gb aldım. şu ana kadar bir sıkıntı yok çok güzel alet. ios dünyasına girdik biz de sonunda :)

yalnız bi türlü güzel bi kılıf bulamadım şu alete, ankarada ipod touch 5 için kılıf nereden bulabilirim acaba? saydam bi şey istiyorum genel olarak, aleti kapatmasın normal görüntüsü hoşuma gidiyor, ama yine de bi kılıf gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haraptarlı -- 3 Aralık 2013; 18:51:37 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.