Şimdi Ara

iPod Nasıl Kapanır?:D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
28.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ben yeni ipod aldım ve açtım iyi güzel tüm ayarlarını yaptım çk hoşuma gitti :D ama bişi sorcam. bu alet nasıl kapanır_?:D şimdi ben play düğmesine basılı tutuyorum ve kitapcıkta da öyle diyor ancak sanki beklemeye geçmiş gibi oluyor:D Tekrar açmak çin menüye bastığımda(basılı tutmuyorum bi kere basıp elimi çekmem yetio) direk olarak açılıyor ancak ilk aldığımda açılırken elma falan gelmişti:D Normalmi? böylemi zaten bu olay:D

• eheh evet normal onlar kapanmıyor zaten, uyku moduna alıosun
  • Play tuşuna basılı tutarak kapattıktan sonra üstteki düğmeyi de kapatman gerekiyor(Tuş kilidi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: corona.effect

eheh evet normal onlar kapanmıyor zaten, uyku moduna alıosun
    ama bu dediğim touch için geçerli olmayabilir onu bilmiorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: corona.effect

ama bu dediğim touch için geçerli olmayabilir onu bilmiorum

Alıntıları Göster
    tepesindeki tuşa basılı tut
  • quote:

Orijinalden alıntı: ıspanak

tepesindeki tuşa basılı tut

Alıntıları Göster
    nano 4. nesil arkadaşlar benim alet:D Bu beklemeyemi giriyor? yoksa harbi kapanıomu şimdi:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeNo Tr

nano 4. nesil arkadaşlar benim alet:D Bu beklemeyemi giriyor? yoksa harbi kapanıomu şimdi:D

Alıntıları Göster
    iPod söylediğiniz şekilde kapanır. Hold sadece tuşlara basılmasını önlemek içindir. Kendi kendine açılsa da eğer play durumunda değilse tekrar kapanır. Ben şahsen uzun basmaya kıyamıyorum. Duraklatınca o bi süre sonra kapanıyor nasıl olsa.

Elma logosu disk modundan çıktığını gösterir. Uzun süre kullanmayınca disk moduna geçer iPod.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pandistanbul

iPod söylediğiniz şekilde kapanır. Hold sadece tuşlara basılmasını önlemek içindir. Kendi kendine açılsa da eğer play durumunda değilse tekrar kapanır. Ben şahsen uzun basmaya kıyamıyorum. Duraklatınca o bi süre sonra kapanıyor nasıl olsa.

Elma logosu disk modundan çıktığını gösterir. Uzun süre kullanmayınca disk moduna geçer iPod.

Alıntıları Göster
    hmm tamam teşekkürler dostum:D Bana anormal geldiği için sordum ne bilim:D Hayatımda ilk kez gördüğüm bi teknolojik alet bukadar hızlı açılıp kapanıyor:D

• quote:

hmm tamam teşekkürler dostum:D Bana anormal geldiği için sordum ne bilim:D Hayatımda ilk kez gördüğüm bi teknolojik alet bukadar hızlı açılıp kapanıyor:D

Alıntıları Göster
    eğer illa o elma resmini görmek istiyosan menü tuşuyla ortadaki tuşa aynı anda bir süre elini kaldırmadan bas görürsün
  • quote:

Orijinalden alıntı: #NeWWorlD#

eğer illa o elma resmini görmek istiyosan menü tuşuyla ortadaki tuşa aynı anda bir süre elini kaldırmadan bas görürsün

Alıntıları Göster
    ben çoğu zaman kapatıyorum çünkü şarjın bittiğine şahit oldum öle;işiniz bittikten sonra kapatmanızı öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: VoldroY

ben çoğu zaman kapatıyorum çünkü şarjın bittiğine şahit oldum öle;işiniz bittikten sonra kapatmanızı öneririm

Alıntıları Göster
    uyku modu tmm da tamamen nası kapanıo
  • quote:

Orijinalden alıntı: thejamoz

uyku modu tmm da tamamen nası kapanıo

Alıntıları Göster
    ipod öle kapanıyo işte 1 ay boyunca o şekilde saklayabilirsin ama pillerin sağlığı açısından 1 ay sonunda şarj etmeni öneririm ben şahsen holdu bile kapatmıyorum sürekli bişiler dinlediğim için hoşuma gidiyor bu şekilde hızlı açlıp kapanması

• quote:

Orijinalden alıntı: onurbass

ipod öle kapanıyo işte 1 ay boyunca o şekilde saklayabilirsin ama pillerin sağlığı açısından 1 ay sonunda şarj etmeni öneririm ben şahsen holdu bile kapatmıyorum sürekli bişiler dinlediğim için hoşuma gidiyor bu şekilde hızlı açlıp kapanması

Alıntıları Göster
    Ben zaten boş olduğum zamanlarda yani evde olduğum çoğu zaman takıyorum şarza bi sorun çıkmaz demi?:D

quote:

Orjinalden alıntı: onurbass

• quote:

Ben zaten boş olduğum zamanlarda yani evde olduğum çoğu zaman takıyorum şarza bi sorun çıkmaz demi?:D

quote:

Alıntıları Göster
    uzunbas

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: CeNo Tr

quote:

yok yok olmaz takabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: onurbass

quote:

Orjinalden alıntı: CeNo Tr

quote:

yok yok olmaz takabilirsin

Alıntıları Göster
    arkadaşımıza özelden mesaj attım ama buraya da yazayım:

''
    ipod nano ile ipod touch un kapanması farklı.

ipod touch'ta tepede hold tusu var. buna kısa basarsan sleep moduna geciyor. uzun basarsan full kapanıs yapiyor ama full kapattıgın zaman acılması uzun suruyor, o yuzden sleep modu daha akıllıca.

ha pili azcık azaltıyor ama merak etme cok fazla degil pili azatlması cuzi bir miktar.

ipod nano da ise

play pause tusuna basınca kapanıyor, ama full kapanma yok. uyku durumuna geciyor. bir tusa bastıgında da hemen uyanıyor. bu kotu birsey degil merak etme, hızlı oluyor. pili biraz azaltır ama cok cok cuzidir bu.

ha uzun surelerde dilerim 1 ayda ne olur bilmiyorum, hep boyle mi kalıyor yoksa kendiliginden full kapanmaya geciyor mu.

birde ipod nano'da menu ve hemen altında, tekerlegin ortasındaki yuvarlaga uzun basınca alete reset atıyor, resetten sonra yine boyle uyku moduna mı geciyor yoksa gercekten bu sefer full mu kapanıyor bilmiyorum. alet yeni oldugundan reset atmayı dusunmuyorum.
    ''

• quote:

Orijinalden alıntı: nejat_80

arkadaşımıza özelden mesaj attım ama buraya da yazayım:

''
    ipod nano ile ipod touch un kapanması farklı.

ipod touch'ta tepede hold tusu var. buna kısa basarsan sleep moduna geciyor. uzun basarsan full kapanıs yapiyor ama full kapattıgın zaman acılması uzun suruyor, o yuzden sleep modu daha akıllıca.

ha pili azcık azaltıyor ama merak etme cok fazla degil pili azatlması cuzi bir miktar.

ipod nano da ise

play pause tusuna basınca kapanıyor, ama full kapanma yok. uyku durumuna geciyor. bir tusa bastıgında da hemen uyanıyor. bu kotu birsey degil merak etme, hızlı oluyor. pili biraz azaltır ama cok cok cuzidir bu.

ha uzun surelerde dilerim 1 ayda ne olur bilmiyorum, hep boyle mi kalıyor yoksa kendiliginden full kapanmaya geciyor mu.

birde ipod nano'da menu ve hemen altında, tekerlegin ortasındaki yuvarlaga uzun basınca alete reset atıyor, resetten sonra yine boyle uyku moduna mı geciyor yoksa gercekten bu sefer full mu kapanıyor bilmiyorum. alet yeni oldugundan reset atmayı dusunmuyorum.
    ''

Alıntıları Göster
    mini de play/pause ye uzun basınca kapanıyordu sanırsam nano larda da öle idi

• quote:

Orijinalden alıntı: VoldroY

mini de play/pause ye uzun basınca kapanıyordu sanırsam nano larda da öle idi

Alıntıları Göster
    reset zaten yeniden açılmayı sağlıyor oyüzden kapanma diye bir şey yok nanoda yanlız tüm nano kullanan arkadaşlara başıma gelen birşeyden bahsedicem

bu niye oldu bilmiyorum en son şarj ederken bilgisayar kilitlendi ve yeniden başlatmak zorunda kaldım geçen kullanırken ipodumu ses seviyesini artırırken ve menulerde dolaşırken eski akıcılığının olmadığını farkettim makina takılıyodu yani reset atınca bu durum düzeldi eğer başınıza böle bi durum gelirse reset fonksiyonunu uygulayın gerçi kolay farkedilebilir bişi deil ama olsun beni rahatsız etmişti

• quote:

Orijinalden alıntı: pandistanbul

Alıntıları Göster
    ben de sizin gibi düşünüyorum kıyamıyordum iPod'umu play tuşuna basılı tutarak kapatmaya.menüsüne 'uyu' seçeneğini koydum ve sorunum halloldu belki biliyorsunuzdur ama yine de naçizane tavsiyemi sunmak istedim:)

• quote:

Orijinalden alıntı: riu_6603

ben de sizin gibi düşünüyorum kıyamıyordum iPod'umu play tuşuna basılı tutarak kapatmaya.menüsüne 'uyu' seçeneğini koydum ve sorunum halloldu belki biliyorsunuzdur ama yine de naçizane tavsiyemi sunmak istedim:)

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: riu_6603

aynısını bende yapıyorum. daha kolay ve nazik geliyor nedense

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.