Şimdi Ara

İpod Shuffle 4.nesil kulaklık, ses....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sene ygs ye hazırlanıcam ve dersaneye gidip gelirken, canım sıkıldığında, spor yaparken ve bazen çizim yaparken (çizim yeteneğim var :) ve hedefim endüstriyel tasarım :) ). ilk sınava giremedim kanser oldum ve tedavi görüyorum şu an tedavi bitti bitecek 1 ay kaldı inşallah. Uzun zamandır araştırıyorum piranha,sony, philips fln, elime bayramda 150 tl geçti. İpod shuffle a içim ısındı ama onu da araştırırken bir sürü soru işareti oluştu ve kafam karıştı. Türkiyede ipod shuffle ların sesi az çıkıyomuş, kendi kulaklığı haricinde başka kulaklık kabul etmiyomuş fln. Maddi durumumuz o kadar iyi değil tutup sürekli 100 lira verip kulaklık alamam. Ayrıca shuffle ile ilgili internette inceleme fln da yok. Olanlar da yetersiz zaten, onun için kullananlar tecrübe sahibi olanlara soruyorum bu velet alınır mı, sorun çıkartır mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: *_KenYaLı_*

Arkadaşlar bu sene ygs ye hazırlanıcam ve dersaneye gidip gelirken, canım sıkıldığında, spor yaparken ve bazen çizim yaparken (çizim yeteneğim var :) ve hedefim endüstriyel tasarım :) ). ilk sınava giremedim kanser oldum ve tedavi görüyorum şu an tedavi bitti bitecek 1 ay kaldı inşallah. Uzun zamandır araştırıyorum piranha,sony, philips fln, elime bayramda 150 tl geçti. İpod shuffle a içim ısındı ama onu da araştırırken bir sürü soru işareti oluştu ve kafam karıştı. Türkiyede ipod shuffle ların sesi az çıkıyomuş, kendi kulaklığı haricinde başka kulaklık kabul etmiyomuş fln. Maddi durumumuz o kadar iyi değil tutup sürekli 100 lira verip kulaklık alamam. Ayrıca shuffle ile ilgili internette inceleme fln da yok. Olanlar da yetersiz zaten, onun için kullananlar tecrübe sahibi olanlara soruyorum bu velet alınır mı, sorun çıkartır mı?

kardeşim basta Allah acil şifalar versin. sonra da bana sorarsan ipod touch al. 3. nesillerin fiyatı uygun 4. nesil de 250-300 tl arasında. hem muzik dinler hem de oyun oynar film izlersin...

• Sağol :) Babam geçen doğum günümde büyük bi sürpriz yapıp HTC Desire Z aldı. Aslında herşeyimi karşılıyo ama çok ağır. Sırf ağır olduğu için evde bırakıyorum eski telefonumu kullanıyorum :) İpod touch çok güzel alet, çok sağlam vs... ona da bakıcam ancak biraz daha hafif bişey lazım bana.
  • quote:

Sağol :) Babam geçen doğum günümde büyük bi sürpriz yapıp HTC Desire Z aldı. Aslında herşeyimi karşılıyo ama çok ağır. Sırf ağır olduğu için evde bırakıyorum eski telefonumu kullanıyorum :) İpod touch çok güzel alet, çok sağlam vs... ona da bakıcam ancak biraz daha hafif bişey lazım bana.

5-10 Gramlık bi cihaz mı arıyorsun sen anlamadım? Sırf ağır diye HTC evde mi bırakılır, üstelik bi de iPod'dan daha da hafif bir şey arıyosun?! iPod neredeyse en ince ve hafif cihazlardan birisi, işe çok garip bi noktaya değinerek girmişsin, ağırlık-hafiflik.. Çok saçma.
  • quote:

Arkadaşlar bu sene ygs ye hazırlanıcam ve dersaneye gidip gelirken, canım sıkıldığında, spor yaparken ve bazen çizim yaparken (çizim yeteneğim var :) ve hedefim endüstriyel tasarım :) ). ilk sınava giremedim kanser oldum ve tedavi görüyorum şu an tedavi bitti bitecek 1 ay kaldı inşallah. Uzun zamandır araştırıyorum piranha,sony, philips fln, elime bayramda 150 tl geçti. İpod shuffle a içim ısındı ama onu da araştırırken bir sürü soru işareti oluştu ve kafam karıştı. Türkiyede ipod shuffle ların sesi az çıkıyomuş, kendi kulaklığı haricinde başka kulaklık kabul etmiyomuş fln. Maddi durumumuz o kadar iyi değil tutup sürekli 100 lira verip kulaklık alamam. Ayrıca shuffle ile ilgili internette inceleme fln da yok. Olanlar da yetersiz zaten, onun için kullananlar tecrübe sahibi olanlara soruyorum bu velet alınır mı, sorun çıkartır mı?

dostum öncelikle çok geçmiş olsun, yaşın genç anladığım kadarıyla çabucak iyileşirsin umarım.

bende de ipod shuffle 4.gen var. öncelikle ekransız oluşu kesinlikle dezavantaj değil. sesli yanıt özelliği var.çalan şarkıyı, liste adını, batarya seviyesini sana konuşarak bildiriyor alet. ayrıca sadece karışık çalma değil baştan sonra doğru düz çalma modu da var. pil durumu da başarılı, tam saat veremesem de öyle çabucak bitmiyor.kulaklık seçme olayı yok ben cx200 le kullanıyorum şuanda. ses sevyesi de kısık değil, ben son seste kullanamıyorum o kadar yüksek çıkıyor.son olarak itunes gözünü korkutmasın, biraz kurcalamaya başladığında çabucak alışırsın. 2 GB içine ben 250 ye yakın şarkı sığdırdım. güzel başka bir olayı da Podcastler. bunlar önceden yapılmış radyo vb. yayınlar. bir çok konuda podcast var, dil eğitiminden tut geyik muhabbetlerine kadar ( mesela cenk+erdem in radyo programı var). pişman olmazsın. 2.el bulursan o şekilde al zaten bozulan birşey değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: what_tha

quote:

dostum öncelikle çok geçmiş olsun, yaşın genç anladığım kadarıyla çabucak iyileşirsin umarım.

bende de ipod shuffle 4.gen var. öncelikle ekransız oluşu kesinlikle dezavantaj değil. sesli yanıt özelliği var.çalan şarkıyı, liste adını, batarya seviyesini sana konuşarak bildiriyor alet. ayrıca sadece karışık çalma değil baştan sonra doğru düz çalma modu da var. pil durumu da başarılı, tam saat veremesem de öyle çabucak bitmiyor.kulaklık seçme olayı yok ben cx200 le kullanıyorum şuanda. ses sevyesi de kısık değil, ben son seste kullanamıyorum o kadar yüksek çıkıyor.son olarak itunes gözünü korkutmasın, biraz kurcalamaya başladığında çabucak alışırsın. 2 GB içine ben 250 ye yakın şarkı sığdırdım. güzel başka bir olayı da Podcastler. bunlar önceden yapılmış radyo vb. yayınlar. bir çok konuda podcast var, dil eğitiminden tut geyik muhabbetlerine kadar ( mesela cenk+erdem in radyo programı var). pişman olmazsın. 2.el bulursan o şekilde al zaten bozulan birşey değil.

Çok sağol yorumun için, gerçekten açıklayıcı olmuş soru işareti kalmadı artık :) en kısa zamanda gidip alıcam. Yanına kafabandı kulaklık alıcam var mı bildiğiniz ses seviye kontrollü güzel ses veren uygun fiyatlı bişeyler.

• quote:

Orijinalden alıntı: nahege270

quote:

Sağol :) Babam geçen doğum günümde büyük bi sürpriz yapıp HTC Desire Z aldı. Aslında herşeyimi karşılıyo ama çok ağır. Sırf ağır olduğu için evde bırakıyorum eski telefonumu kullanıyorum :) İpod touch çok güzel alet, çok sağlam vs... ona da bakıcam ancak biraz daha hafif bişey lazım bana.

5-10 Gramlık bi cihaz mı arıyorsun sen anlamadım? Sırf ağır diye HTC evde mi bırakılır, üstelik bi de iPod'dan daha da hafif bir şey arıyosun?! iPod neredeyse en ince ve hafif cihazlardan birisi, işe çok garip bi noktaya değinerek girmişsin, ağırlık-hafiflik.. Çok saçma.

Tercih meselesi tabi. İpod touch elimdeki HTC den dolayı ağır izlenimi veriyo 3" ekean felan. Elime hiç almadım bi bakıcam ona da ancam ipod touch 3 bulamadım 4 de zaten pahalı. Şu an en çok kafama yatan ipod shuffle var. Ayrıca İpod shuffle 12.5 grammış :D. Yorumlarınz için gerçekten çok teşekkür ederim çünkü bu mp3 konusunda kafam çok karışıktı. Şimdi kararımı verdim alıcam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *_KenYaLı_* -- 6 Eylül 2012; 12:25:47 >

• quote:

Öncelikle geçmiş olsun- ipod shuffle aldığınızı okudum ben de kararsız kaldım sansa clip + yla aralarında. Ekranının olmaması olımsuz etkiliyor mu acaba ? ve ben A şarkısını dinlemek istiyorum diyelim direk ona geçebiliyor muyum?? teşekkürler tekrar geçmiş olsun:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eger sarkilainizin album sanatci vs id tag bilgileri duzenli ve eksiksizse sorun yasamazsiniz. İtunes uzerinden calma listeleri olusturup istedigini sarkiya gecmek mumkun oluyor. neyin nerede oldugunu bilirseniz ekranin olmamasi hic bir sekilde engel olmaz. @aliwwtdd

• arkadaşlar çok çok özür dilerim bayağıdır giremedim foruma ama döndüm artık :) durumlar biraz karıştı alamadım o kadar istediğim halde :D sonra maddi durumda biraz kötüye gidince borç filan erteledim malesef :) ama alacak olanlara şöyle söyleyebilirim. Apple sonuçta garantisi vs kalitesi filan alınır ya paranız varsa süper olur hem küçük :D şahsen bi iş bulabilirsem elime bi yerden iyi bi para geçerse yeni ipodlardan alıcam :D herkese çok teşekkür ederim :) emeğinize sağlık mesajlarınız yardımınız için çok teşekkür ederim.
  • 1haftalik ipod shuffle min icinden cikan kulakligini 40 liraya satiyorum ben kulakici kulaklik kullanicisiyim isinamadim ipodu alali 1 hafta oldu alali kutusuz haliyle havale yapildiktan sonra ayni gun icinde kargoya verilicektir ilgilenen arkadaslar ulassin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.