Şimdi Ara

Ipod shuffle alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 3 hafta öncesi itibariyle mp4 playerım çalındı kayboldu vs. ne olduğunu bilmiyorum ama yok oldu işte. Ben de yeni mp3 aramaya başladım. Mp4 playerın bana hiçbir getirisi olmadı 2-3 sene kullandım sony marka şu an fiyatı 250 tl civarı olan mp4 playerların eski versiyonlarındandı hiç video falan izlemedim. Mp3 ararken gözüme ipod shuffle takıldı. Genel olarak mp4ümde 100 parçalık bi playlist kullanırdım hep onları dinlerdim listeyi falan yenilerdim neticede fazla ekran kullanmazdım. Fakat kullanan arkadaşlar bi' yardımcı olabilir mi siz herhangi bir sıkıntı yaşıyor musunuz shuffle kullanırken? Hiç aklınıza bi şarkı takılmadı mı ben bunu dinlemek istiyorum demediniz mi o zaman 100 şarkı içinden sürekli 'next song' tuşuna basarak mı buluyorsunuz? Ben aldığım zaman beni üniversiteden mezun edecek bi' mp3 istiyorum arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.

Bu arada telefonum HTC one X fakat ben telefon ve kulaklık ikilisinin çok yer kapladığını düşünüyorum ve sürekli mesajlaştığım için rahatsız ediyor. Konuyu yanlış yere açtıysam affola daha yeniyim

• Yok mu yardım edecek olan??
  • Ya bi yardım edin allah rızası için be..
  • quote:

Orijinalden alıntı: brsyksk

Merhaba arkadaşlar 3 hafta öncesi itibariyle mp4 playerım çalındı kayboldu vs. ne olduğunu bilmiyorum ama yok oldu işte. Ben de yeni mp3 aramaya başladım. Mp4 playerın bana hiçbir getirisi olmadı 2-3 sene kullandım sony marka şu an fiyatı 250 tl civarı olan mp4 playerların eski versiyonlarındandı hiç video falan izlemedim. Mp3 ararken gözüme ipod shuffle takıldı. Genel olarak mp4ümde 100 parçalık bi playlist kullanırdım hep onları dinlerdim listeyi falan yenilerdim neticede fazla ekran kullanmazdım. Fakat kullanan arkadaşlar bi' yardımcı olabilir mi siz herhangi bir sıkıntı yaşıyor musunuz shuffle kullanırken? Hiç aklınıza bi şarkı takılmadı mı ben bunu dinlemek istiyorum demediniz mi o zaman 100 şarkı içinden sürekli 'next song' tuşuna basarak mı buluyorsunuz? Ben aldığım zaman beni üniversiteden mezun edecek bi' mp3 istiyorum arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.

Bu arada telefonum HTC one X fakat ben telefon ve kulaklık ikilisinin çok yer kapladığını düşünüyorum ve sürekli mesajlaştığım için rahatsız ediyor. Konuyu yanlış yere açtıysam affola daha yeniyim

Selamlar dostum ...
    Cihaz tamamen kullanışlı ve fiyat performans açısından en mantıklı seçimlerden biridir. Kullanılabilirlik konusunda endişelerin olması normal, ama yersiz :) Cihaz klasör yönetimi olarak çalıştığı için içinde gezmek çok rahat. Voice over tuşunun ekstra özellikleri bulunmakta(parça ismi öğrenme, pil durumu, albüm ismi) gibi. İçine aktaracağın parçaları sanatçı ve albüm isimlerine göre listeleyeceği için sıralı gruplar halinde kullanma imkanın bulunmakta. Uzun ömürlü bir bataryası mevcut, tek şarjla 17 saat gibi bir performans sunabilir. Çaldırmazsan eğer :) uzun bir süre seni tatmin edebilecek bir cihaz olduğuna emin olabilirsin....

• Teşekkürler başka var mı arkadaşlar yardım edebilecek?
  • Konuyu hort olacak biraz ama bende shuffle 5.nesil almayı düşünüyorum. Yukarıdaki yorumları okudum. Ses konusunda nasıl peki ?

Edit : 4. ve 5. nesil arasında fark var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GöKHaN 35 -- 13 Şubat 2014; 13:09:02 >
  • Aynı şekilde bende almayı düşünüyorum
    Up
  • GöKHaN 35 kullanıcısına yanıt
    Hocam ortadaki tek fark renk diye biliyorum ben. Ses konusunda şu şekilde açıklayabilirim sanırım; apple ürünü olması bariz bir iyilik katıyor sese orası kesin fakat benden sana tavsiye eğer mp3 player'ın varsa bir şekilde bul ve kendi mp3'ünü bir de apple kulaklığıyla dinle. Ürüne ses sağlayan en büyük etken bence kulaklık. Lakin bence ürün çok kullanışlı tavsiye ederim
  • quote:

Hocam ortadaki tek fark renk diye biliyorum ben. Ses konusunda şu şekilde açıklayabilirim sanırım; apple ürünü olması bariz bir iyilik katıyor sese orası kesin fakat benden sana tavsiye eğer mp3 player'ın varsa bir şekilde bul ve kendi mp3'ünü bir de apple kulaklığıyla dinle. Ürüne ses sağlayan en büyük etken bence kulaklık. Lakin bence ürün çok kullanışlı tavsiye ederim

Teşekkürler.
  • Kararını da söyleseydin
  • quote:

Kararını da söyleseydin

5.nesil kırmızı renk arıyorum izmir içi bulamazsam apple store dan sipariş edicem. Kulaklık olarakta telefonun kulaklığı ear pods var birde sonradan aldığım sennheiser mx170 var gerçekten tatmin edici kulaklık. Bass olarak çok iyi. İşimi gördüğü için earpods a dokunmadım. Shuffle'da da büyük ihtimal mx170 kullanırım bozuluncaya kadar. Uzun zamandır mp3 çalarım yok o yüzden alınca denerim artık.
    Hayırlı olsun bende gümüş var bi bak derim şaka tabi nasıl beğenirsen dostum işimiz gırgır
  • quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

quote:

Kararını da söyleseydin

5.nesil kırmızı renk arıyorum izmir içi bulamazsam apple store dan sipariş edicem. Kulaklık olarakta telefonun kulaklığı ear pods var birde sonradan aldığım sennheiser mx170 var gerçekten tatmin edici kulaklık. Bass olarak çok iyi. İşimi gördüğü için earpods a dokunmadım. Shuffle'da da büyük ihtimal mx170 kullanırım bozuluncaya kadar. Uzun zamandır mp3 çalarım yok o yüzden alınca denerim artık.

En uygun nerde satılıyor shuffle?(2gb olanlar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intercorem -- 18 Şubat 2014; 23:32:42 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: intercorem

quote:

quote:

Kararını da söyleseydin

Apple store en uygun gözüküyor 0 için.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kararını da söyleseydin

Apple store en uygun gözüküyor 0 için.

129 tl galiba fiyat.5. Nesil mi acaba o?

Şimdi baktım apple store daki 4.nesil. 4 le 5 arasında ne fark var bilmiyorum:((

• quote:

Şimdi baktım apple store daki 4.nesil. 4 le 5 arasında ne fark var bilmiyorum:((

5.nesil apple store dakiler sadece renk farkı varmış. Kırmızı renk yeni çıkmış ordada gösteriyor zaten.

Edit : Fiyat 129 Tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GöKHaN 35 -- 19 Şubat 2014; 0:33:11 >
  • quote:

quote:

5.nesil apple store dakiler sadece renk farkı varmış. Kırmızı renk yeni çıkmış ordada gösteriyor zaten.

Edit : Fiyat 129 Tl.

Ordaki kodları internete yazınca 4.nesil çıktı ondan yazdım.siyah renk neden yok anlam veremedim.

• Ben Teknosa'dan 150 tlye aldım kargo ücreti vb appstore'dan aldığınızda da aynı fiyata gelir diye düşünüyorum ben. Benimki 5. nesil diye biliyorum böyle aliminyum gibi sert bi malzemeden yapılmış yani bence fark yok aralarında
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.