Şimdi Ara

İpod Shuffle mı İpod Nano 6.Nesil mi? [İPOD SHUFFLE ALINMIŞTIR]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet size sorum bu: Aslında Shuffle almak istiyorum çünkü Nano nun 3 te 1 i fiyatı bir de kalan parayla güzel bir kulaklık alıcam o yüzden. ama Nano nun da ekranı olması beni ona itti ancak aradaki fiyat farkından dolayı parayı boşa atmak istemiyorm o parayla güzel bir kulaklık almak istiyorum ama kararsız kaldım işte.Bir de Shuffle ı alıp
    kullanmayı becerememek var doğrusu.Yardım ederseniz sevinirm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brk-bjk -- 15 Temmuz 2012; 19:44:51 >

• nano da ki şıklık hic bir alette yok paranı bosa vermiş olmazsın nano al kurtul hem hafızasıda fazla resimde koyabilirsin istersen saat olarakta kullan
  • Nano kullanissiz bir cihaz, tüm Apple ürünlerini aldım kullandım, aldığım gün sattığım tek ürün ise İpod Nano 6... Şarjı berbat... Saat vs şekil eyvallah ama normal saatler gibi davranamazsin, çok narin, şarj konusunu da iyi araştır derim... Radyo istiyorsan 5. Nesil Nano bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furky86

Nano kullanissiz bir cihaz, tüm Apple ürünlerini aldım kullandım, aldığım gün sattığım tek ürün ise İpod Nano 6... Şarjı berbat... Saat vs şekil eyvallah ama normal saatler gibi davranamazsin, çok narin, şarj konusunu da iyi araştır derim... Radyo istiyorsan 5. Nesil Nano bak

Hocam ipod nano 5.nesil bende vardı daha yeni sattım.Radyo,resim falan kullanmıyorum gereksiz.İpod u da saat gibi kullanmam zaten.Ben klipsli t-shirt e takılan taşıması kolay bir şey arıyordum bu 2 sini buldum.Sanırım en iyisi shuffle sanki ama hala kararsızım
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasonnbourne

nano da ki şıklık hic bir alette yok paranı bosa vermiş olmazsın nano al kurtul hem hafızasıda fazla resimde koyabilirsin istersen saat olarakta kullan

hafıza çok sorun değil topu topu dinliyeceğim 200 bilemedin 300 şarkı vardır zaten 2 gb a da sığar bunlar(sığar dimi?) resim falan da istemiyorum.Bir tek ekranı var diye nano olabilir mi dedim çünkü arada 300 lira var onunla bir kulaklık alırım kararsızım yani
  • Shufflea 320 kbps mp3 yaklaşık 220 tane sığar...

Aradaki fiyat farkına da güzel kulaklik alırsınız... Veya sansa clip zip alın + iyi bir kulaklik...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Shufflea 320 kbps mp3 yaklaşık 220 tane sığar...

Aradaki fiyat farkına da güzel kulaklik alırsınız... Veya sansa clip zip alın + iyi bir kulaklik...

şimdi fanboy gibi görünücem ama müzikçalar deyince Apple dan başkası boş gibi görünüyor bana.Ama sansa clip e de baktım güzel bir cihaz bir şey diyemem o konuda.En iyisi shuffle ı alıp kurtulmak.

EDİT:Bu arada media markt ipod shuffle fiyatlarını bilen varsa yazsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple Ipod Touch 3. Nesil 32GB
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: brk-bjk

quote:

şimdi fanboy gibi görünücem ama müzikçalar deyince Apple dan başkası boş gibi görünüyor bana.Ama sansa clip e de baktım güzel bir cihaz bir şey diyemem o konuda.En iyisi shuffle ı alıp kurtulmak.

119 tl... Ben de fanboyum ama hakeden ürüne hakettiği verilir :))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: brk-bjk

quote:

119 tl... Ben de fanboyum ama hakeden ürüne hakettiği verilir :))

Doğru söylüyosun hocam

119 tl sanırım en ucuz fiyat gidip alıyım o zaman bugün.Çok sağol

• Eveeet Bir Apple Maceramın daha sonuna geldim.

Bugün saat 16.30 civarında Fulya Media Markt a gittim ve Mavi Renk 2gb bir İPOD SHUFFLE ALDIM

Yalnız şunu söyliyim Media Markt ın satış politikasını çok tuttum daha önce böyle bir şey olduğunu da bilmiyordum.Belki ilgilenen arkadaşlara faydam dokunur;

MEDİA MARKT ta İpod Shuffle ın fiyatı 139 TL gösteriyordu.Bende hadi ya bir de en ucuzuz diye övünüyorlar,Şunları bir bozayım dedim ve adama ''buradaki fiyat 139 TL doğru mudur?'' diye sordum o da şaşırarak evet dedi .Bende ''iyi de BİMEKS te %25 indirim var İPOD SHUFFLE 2GB 119 küsür TL sizde ne iş?'' dedim.Adam şaşırdı ve o zaman internetten bakalım dedi.Sonrasında da baktık BİMEKS in sitesine ve gerçekten de 119 küsür TL olduğunu gördük.En sonunda da bir kağıt düzenlendi ve bana da APPLE İPOD SHUFFLE 2GB BLUE yu 120TL ye verdiler.Kasaya yürürken artık çoğu alışverişimi burdan yapıcam dedim kendi kendime.120 TL yi ödedim ve çıktım.Gerçekten Media MArkt fiyat konusunda çok iyi politika izlemekte ilgilenen arkadaşlar gidip araştırsın bence.

Neyse Şu an ipodun içine şarkı atmakla meşgulüm.

Yorum yazan,mesaj atan,tavsiye veren arkadaşlarımın hepsine çok teşekkür ederim.

EDİT:Neden Bimeks ten almadın diye soran arkadaşlar olabilir;Media Markt ın altında REAL var oraya alışverişe gelmiştik bende aradan çıkarıyım dedim şimdi Metrocity e gitmeğe de üşendim doğrusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brk-bjk -- 15 Temmuz 2012; 19:50:21 >

• Bende bir İpod shuffle almaya karar verdim sağolun :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.