Şimdi Ara

ipod shuffle mı sony nwz b172 mi???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 100 lira bütçem var 2 si arasından hangisi

• İpod Shuffle 8 aylık kullanıcıyım. Önerimdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Losgalacticos

İpod Shuffle 8 aylık kullanıcıyım. Önerimdir.

Hocam kulaklık önceki seri kulaklıktan iyi mi kötü mü kullandıysanız ikisini de yorum yapabilir misiniz?Aslında kulaklığını alıcam da 50 tl daha verip ipod alsam zaten içinden çıkıcak:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CE21D1C4 -- 13 Kasım 2013; 20:22:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikaya_219

quote:

Orijinalden alıntı: Losgalacticos

İpod Shuffle 8 aylık kullanıcıyım. Önerimdir.

Hocam kulaklık önceki seri kulaklıktan iyi mi kötü mü kullandıysanız ikisini de yorum yapabilir misiniz?Aslında kulaklığını alıcam da 50 tl daha verip ipod alsam zaten içinden çıkıcak:))

Öncelik şunu söylemeliyim İpod Shuffle' a her kulaklık olmuyor. Ve Apple kulaklıkları bence çokta kaliteli değil. Ben yıllardır Sennheiser kullandığım içindir belki bilmiyorum. Sennheiser Mx170 ve ya Mx240 alırsanız çok iyi performans elde edersiniz ama İpod Shuffle ile kullanamazsınız. İyice bir araştırma yapmak gerek bu konuda ben Shuffle ı İphone 5 kulaklığı ile kullanıyorum şu an.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Losgalacticos kullanıcısına yanıt
    Hocam iphone 5 kulaklığı ile shuffle 5.nesil kulaklığı aynı değil mi?Nasıl kalitesi şu an kullandığınızın+Mx170 dışarıya çok ses veriyormuş ben de yolda müzik dinleyeceğimden milletin içinden ettiği küfürlerin hedefi olmak istemem.))
  • Losgalacticos kullanıcısına yanıt
    hocam bana en iyisi sony ollucak galiba ekran olmaması benim için bir dezavantaj
  • Shuffle kulakligi eski nesillerden. Earpods seklinde degil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.