Bildirim
iPod Shuffle Yardım.!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
başka bir pc de dene. yine de çalışmazsa ya kablo arızalıdır yada soket girişleri bozuktur. -
3 Pcdede denedim olmuyor Kabloda arıza oldugunuda zennetmiyorum. :S -
kablonun içindeki bakır teller bükülmelerle kırılabilir. tavsiyem bulabilirsen başka bir kablo ile dene -
Başka Yardımcı Olabilecek Arkiler var mı Arkadaşlar Lutfen ?.?.?
-
Resetleme imkani var mi shufflelarda? Diger modellerinde oluyor mesela belli tuslara ayni anda basma gibi. Oyle bir sey dene eger oluyorsa. -
Öyle bir şey hakkında bilgisi olan var mı ? -
Ipod pc ye bagliysa cikart.
Ipod'u off konumuna al. 5 sn bekle (shuffle'in 3 veya 4.nesilse 10 sn bekle)
Play veya shuffle konumuna getir. -
Arkadaşlar olmuyor kafayı yiyecem -
benim shuffle i kullanmadim 1 yil falan simdi pcye takinca birsey olmuyo ayni sorun :( biri yardimci olursa super olur -
Arkadaşlar Dediğiniz Şeyi Yapıyorum iPodun Şarjı 0 Olduğu için resetleme olayı işlemiyor -
up -
Up Up Up -
i tunes yuklu degilmi -
Yüklü -
quote:
Orijinalden alıntı: duayen00
Yüklü
çözüm bulabildiniz mi acaba ? -
quote:
Orijinalden alıntı: panda yavrusu
quote:
Orijinalden alıntı: duayen00
Yüklü
çözüm bulabildiniz mi acaba ?
malesef 5 yıl geçti ipod nerde onu bile bilmiyorum -
Aynı sorun benimde başıma geldi sanırım kronik bir sorun.. Teşekkür ler mesajınız için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: panda yavrusu
Aynı sorun benimde başıma geldi sanırım kronik bir sorun.. Teşekkür ler mesajınız için
Rica ederim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X