Yaşadığım problem çok ilginç ve komik. 3 ay önce Telekomun kampanyasından 3. jenerasyon diye satılan ama 2. jenerasyondan bir farkı olmayan Ipod Touch 8Gb aldım.Kullandığım cihazlara gözüm gibi bakarım.Bırakın düşürmeyi yada sıvı temasını üzerinde en ufak çizik bile yoktur.3-4 gün önce ekranda birşey dikkatimi çekti.Ipod saatine bakmak istedim ve Home tuşuna bastım.Ekran açıldı normal olarak saati gördüm.2-3 saniye sonra tekrar cihaz uykuya geçerken normal olarak ekranın tamamen kapanması gerekirken sanki bataryasını aniden çıkartırsınız ya içindeki kondansatörler boşalana kadar ekranda çizgiler oluşur ve ekran yavaş yavaş kaybolur aynen öyle oldu.Acaba yanlış mı gördüm diye bir daha aynı şeyi yaptım ve yine aynı şey oldu.Bu sefer ana bekleme sayfasından normal menünün olduğu bölüme girdim.Ayarların, klasörlerin olduğu bölüm.Üstteki düğmesine basıp tekrar uyku moduna almak için bastım.Bu sefer ekran normal kapandı.Itunes üzerinden cihazı restore ettim.İçindeki herşey silindi.Ama hala aynı sorun devam ediyor.Ve bunu bazen yapıp bazen yapmıyor.Nedenini web'de de bulamadım.Başka Ipod Touch 3g 8gb'lerde de var mı çok merak ediyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Bu arada oyunlarda yada uygulamalarda herhangi bir ekran sorunu vs yok.Herşey normal çalışıyor.Sadece sistem açıkken uyku moduna geçirirken böyle bir efekt oluşuyor. Kolay gelsin...
ttnet verdiği için olabilir mi ? 600 e satılan netbook da ttnetle 330 a geliyor... vardır bi bit yeniği
Aynı sorun bende de var. Sebebini bilmiyorum. Kullandığım ürün telekomdan alınma.
Aynı sorun bende de var derken noluyor?Biraz detaylı açıklamanız mümkün mü? Bendekinde telefonu uyku moduna alırken, yukardan kapattığımda yada bekleyip kendi kendine uyku moduna geçmesini beklediğimde ekran kapanırken geride siyah yatay çizgiler kalıyor ve onlar da yavaş yavaş silinip yok oluyor.Bazen bunu hiç yapmıyor ekran normal kapanıyor.Bu ipod touch'larda olan birşeymi yoksa bizim makineler arızalı mı?Bende ipod touch 4'de var onda öyle bir sorun yok. Yaşadığınız sorunu biraz anlatabilirseniz çok sevinirim.Hatta zahmet olmaz ise bir iki resim koyabilmeniz mümkün mü?
Şimdiden teşekkür ediyorum...Sevgi ve saygılarımla...
quote:
Orijinalden alıntı: clie
Aynı sorun bende de var derken noluyor?Biraz detaylı açıklamanız mümkün mü? Bendekinde telefonu uyku moduna alırken, yukardan kapattığımda yada bekleyip kendi kendine uyku moduna geçmesini beklediğimde ekran kapanırken geride siyah yatay çizgiler kalıyor ve onlar da yavaş yavaş silinip yok oluyor.Bazen bunu hiç yapmıyor ekran normal kapanıyor.Bu ipod touch'larda olan birşeymi yoksa bizim makineler arızalı mı?Bende ipod touch 4'de var onda öyle bir sorun yok. Yaşadığınız sorunu biraz anlatabilirseniz çok sevinirim.Hatta zahmet olmaz ise bir iki resim koyabilmeniz mümkün mü?
Şimdiden teşekkür ediyorum...Sevgi ve saygılarımla...
Resim koymam mümkün değil ama aynı sorun. Yukarıdan kapattığımda bazen ekranda çizgi kalıyor, çok kısa süre sonra kayboluyor. Bazen 1sn sürüyor, bazen 3sn... Ama kullanıma etkisi yok.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme