Şimdi Ara

İpod touch 3g 3.1.2 jb yapacam ama sorum var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende 32gb 3g ipod touch var şimdi jb yapmaya karar verdim iştehttp://blackra1n.com/ sitesine girecem dosyayı indirecem sonra kabloyla kuracam falan ondan sonra cydia,rock,icy bunları seçecem ondan sonra crackli oyunları falan nasıl bulacam ve nerden indirecem ilk sorumbu(JB yaptıktam sonra storedan yine free uygulama indirebiliyormuyuz?) ikinci sorum benim cihaz 3.1.2 önce bunu yedeklemek istiyorum yani diyelim Jb hoşuma gitmedi o zaman makinaya format atıp bu eski verilerimin geri gelmesi için ne yapmam lazım.3.1.2 demi öyle bilmiyorum ama pil ömrü 2 günü aştığını hiç görmedim özellikle wirelee hep açık bende su gibi tüketiyor bataryanın ömrünü:)
    yardımcı olacaklara şimdiden tşkler...

• 3.0 ve sonraki FW lerde şarz hep sorun.
    JB yaptıktan sonra crackli uygulama indirilebilir.
    PC ye format attığınızda, ilk taktığınız zaman herşey silinir sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdr07

Arkadaşlar bende 32gb 3g ipod touch var şimdi jb yapmaya karar verdim iştehttp://blackra1n.com/ sitesine girecem dosyayı indirecem sonra kabloyla kuracam falan ondan sonra cydia,rock,icy bunları seçecem ondan sonra crackli oyunları falan nasıl bulacam ve nerden indirecem ilk sorumbu(JB yaptıktam sonra storedan yine free uygulama indirebiliyormuyuz?) ikinci sorum benim cihaz 3.1.2 önce bunu yedeklemek istiyorum yani diyelim Jb hoşuma gitmedi o zaman makinaya format atıp bu eski verilerimin geri gelmesi için ne yapmam lazım.3.1.2 demi öyle bilmiyorum ama pil ömrü 2 günü aştığını hiç görmedim özellikle wirelee hep açık bende su gibi tüketiyor bataryanın ömrünü:)
    yardımcı olacaklara şimdiden tşkler...

Yeni bir iTouch kullanıcısı olarak ben cevap vereyim. :) Cydia'ya Installous yazıp o uygulmayı indir o uygulamadan aradığın tüm program ve oyunları bulup download edebiliyorsun. :)

• peki ben şimdiki dosyaları falan nasıl yedeklerim ipod touch takileri hani diyelim jb istemedim geri döndürdüğümde şimdiki verileri istiyorum
  • iPod Touch ın iTunes açıkken adının üzerine gelip sağ tıklayın, Backup alın.
    Zaten her restorede sorar, hangi Backup a döneceğinizi ya da yeni oluşturmak isteyip istemediğinizi.
    Uyarı mesajlarını iyi okuyup öne göre işlem yapın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustangGT39

iPod Touch ın iTunes açıkken adının üzerine gelip sağ tıklayın, Backup alın.
    Zaten her restorede sorar, hangi Backup a döneceğinizi ya da yeni oluşturmak isteyip istemediğinizi.

anladığm arkadaşım sağol şimdi bif jb yapmaya çalışayım :) peki sonra nasıl geri yükleyecem
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdr07

quote:

iPod Touch ın iTunes açıkken adının üzerine gelip sağ tıklayın, Backup alın.

anladığm arkadaşım sağol şimdi bif jb yapmaya çalışayım :) peki sonra nasıl geri yükleyecem

birde yeni 3.1.3 nasıl sence Mustang yüklemeye değermi? şimdi itunesi açtım ipod da eşzamanlanıyor yazıyor ituneste de backing up kadir ipod diyor uzun sürüyor daha birşey yapmadım taktım bunu yapıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kdr07 -- 20 Şubat 2010; 18:27:29 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3.1.2 nin ne kötülüğünü ya da olumsuzluğunu gördünüz?
    Bende Ağustos sonundan beri iPod Touch yok bu arada.
  • quote:

3.1.2 nin ne kötülüğünü ya da olumsuzluğunu gördünüz?
    Bende Ağustos sonundan beri iPod Touch yok bu arada.

pil ömründen dolayı şikayetim var ondan başka bir derdini görmedim daha
  • Pil için cihaz 2G ise 2.2.1 kullanılabilir.
  • quote:

Pil için cihaz 2G ise 2.2.1 kullanılabilir.

yok 3g şimdi sağ tıklayıp back up dedim o kadar mı? sonra restore edince geri herşey gelirmi
  • Restore ederken sorar zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.