Şimdi Ara

iPod touch 3g board degisimi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iPod touch imi No WiFi sorunu yuzunden Istanbulda buluna iPhoneistanbul diye gir sirkete gonderdim, sirket bana ipod un board sorunu oldugunu bunun yuzunden board un degismesi gerektigini soyleyip ellerinde olmadigini ancak baska bir ipod ellerine gecerse ozaman board takabileceklserini soylediler. Bende hic bir islem yapmadan geri gondermelerini istedim:

1. Yeni board nasil bulabilirim?
    2. Board umu degistirdilerse nasil anlarim.
    3. Yeni board takabilecek guvenilir teknik servis nerde var?

• Wifi nin ne sorunu vardı ki?
    WiFi probleminizi çözmek için Ayarlar > Genel > Sıfırla > “ Ağ Ayarlarını Sıfırla ” işlemlerini uygulayın.
    Bunu denediniz mi?
    Arkadaşımın iPhonu da wifi bulmuyordu, artık düzeldi.

http://www.iphonetr.org/teknik-servis/
  • daha oncede bunun icin konu acmistim. Ayarlar kisminda WiFi kisminin karsisinda No WiFi yaziyor ve bunu degistiremiyordum.

http://redbridgeroad.net/no-wi-fi.jpg
  • 2 seçenek var.
    Ya yazılımda sorun vardır, Wifi yi görmüyordur.
    Ya da donanımda sorun vardır, Wifi çalışmıyordur, dolayısıyla menüde pasif görünüyordur.
    2. nesil ise farklı FW lere Downgrade edin, mesela 2.2.1 e.
  • 3. nesil 4 ay once usa den aldim.
  • O zaman başka FW de olmuyordur.
    Restore edin.
    İlk aldığınızda çalışıyor muydu?
  • Normalde ipod touch'la evde wifi bağlanıyorum ama bugün ttnet wifi bağlanayım dedim ido iskelesinde, sayfa açılmadı bir türlü, adres çubuğundaki bar ilerlemiyor.

""WiFi probleminizi çözmek için Ayarlar > Genel > Sıfırla > “ Ağ Ayarlarını Sıfırla ” işlemlerini uygulayın.""

Bunu yaparsam bana bir zararı olur mu? Bunu yapınca ne kaybederim, sadece evdeki bağlantımın şifresi mi silinir?
  • ttnet wifiden bende bağlanamıyorum. Bugün forum istanbulda denedim girmedi fakat evde giriyor. Okulda giriyor.
  • @SirkeliPiyaz'ın sorduğunu ben deneyeyim dedim, ve bingoo bende çalıştı ttnet wifi :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.