Şimdi Ara

iPod Touch 3G Kılıf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Birkaç gün önce iPod Touch 3G aldım. Kılıf konusunda karar veremediğim için hala iPod'u kullanmaktan çekiniyorum. Çoğu yerde ZAGG invisibleSHIELD tavsiye edilmiş, GG'de 35 ytl'ye buldum. Bodyguardz mı iyidir Zagg Shield mı? Bunun dışında kristal kap veya silikon kılıf önerir misiniz, yoksa shield olur mu? Shield'ın uygulanması sırasında sıktığımız spreyin iPod'a bir zararı olur mu? Deneyenler yorumlarını belirtirse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alastor- -- 8 Aralık 2009; 18:42:24 >

• 2 ürün var şuan en çok kullanılan bse(bestskinever) ve zagg. Zagg invisible shield türünün tek ve ilk örneğidir. makasla yada bıçakla çok rahat kesilebildiği gibi, inanılmaz derece sağlamdır. çizmen,zedelemen imkansız gibi bişey. zagg biraz pahalıdır diğerlerine nazaran, ama şuna inan hiç biri yerini tutamaz. eğer alacaksan zagg al derim derim ben. ben aldım, uyguladım kullanıyorum ve de çok memnunum.. evet çizilmiyor, sarkmıyor bozmuyor. sökmek istediğinde su ile çok rahat sökebiliyosun. zaten zagg dan sonra istediğin kılıfı kullanabilirsin. herhangi bir sıkıntısı yok. hatta bana sorarsan zagg dan sonra kılıf bile kullanmazsın. çok sağlam.. uygularken spreyi ipoda sıkmıyorsunuz, shield e sıkıyorsunuz. sprey veya süngerle geliyor. benimkisi süngerle gelmişti. rahat rahat uyguladım. diğerleri gibi sert değil.. hafif ıslanınca yapışkanlaşıyor ve engüzel yanı yapıştırdıktan sonra kayabildiği için tam bir şekilde oturtabiliyorsunuz. 12 saat sonrada zırhlı bi ipodunuz oluyor.. resimleri falan duruyor.. istersen yükleyeyim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matteo Messina -- 9 Aralık 2009; 3:04:30 >

• dartyden aldım.fiyat 49.90.
    memnunum.içinden 2 adet ekran koruyucu da çıkıyor

iPod Touch 3G Kılıf
  • gokhansar, link açılmıyor, galiba RebelTouch'tı linkte vermek istediğin?
  • evet.. sitesinede zararli site diye sokmadı... sabah denemiştim ama arkadaşın aklı bulanmasın diye yazmadım.. dediği gibi site açılmıyor....
  • Bu arada Matteo, Zagg shield.com.tr'de 80 ytl civarında, gg'de 34. Sen kaça almıştın?
  • ben iki tane almıştım. full skin ipod/iphone 66$'a kendi sitesinden. 3 gün sonra da geldi... bidaha diyeyim, kullanıcısı olduğum için sana yardımım olsun istiyorum.. çünkü zagg'ı bulmadan 2 saat önce bse skin sipariş etmiştim. bende senin gibi bilmiyodum ama sonra zagg'ı bulunca onu direk sipariş ettim zagg'ı kullanıyorum bse elimde duruyor zarfı dahi açılmadı. bilseydim almazdım ama bse e de 2 tane geldi full body 17$'a... bence zagg'dan şaşma kendini her türlü amorti edecektir.. aynı ipod kararsızlığı gibi duruyor. alınca farkı anlıyosun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.