Şimdi Ara

Ipod Touch 4 8 GB-32 GB ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
3.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: uluorta

quote:

Orijinalden alıntı: necroph

Arkadaşlar bende bi ipod touch alıcam ve 8gb lık param var.Yükleyeceğim şeyler:

Bi 100-150 tane müzik.
    0 adet video
    Belki 10 tane fotoğraf
    Ve uygulamalar,zaten korktuğum şey bu.Belki 15-20 tane uygulama,ve 2-3 tane büyük oyun.

100 müzik, video yok, fotoğraf yok. Belki de multimedya cihazı değil de oyun konsolu almalısınız, ne dersiniz? :)

onlar daha pahalı

• benim 2g ipod touch vardı 8GBlik . geçen gün çamaşır makinesinde iyice bi yıkanmış,çıkardım misler gibi kokuyordu tertemiz olmuştu ama tabii ki çalışmıyordu. şimdi yeni bişey alim mi diye bakarken gördüm bu konuyu. 8 gb mi 32 gb mi diye düşünüyordum. fakat yıkanan ipodumda 8gb bana fazlasıyla yetmişti.cihazın içinde şunlar vardı hemen sayim :

592 adet şarkı. (bunların arasında 4-5 tane 100MB üstü parça vardı)
    3 sayfa dolusu oyun+uygulama
    50-60 fotoğraf
    13 bölümlük çizgi film + 1 adet film (kolpaçino)

bunların yanında 1-2 gb arası da boş yer vardı

ben de tabii bunları aklıma getirirken 8gb almaya karar verdim boşa paraya gerek yok.
    uygulamaları oyunları indirdikten sonra bi hevesle eline alıyorsun,sonra sıkılıp oynamayı bırakıyorsun.bazı oyunları bitirdikten sonra hiç anlamı kalmıyor.
    o yüzden tereddütte kalan arkadaşlar varsa bu mesajı iyi okusunlar,saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kene the cartoon -- 17 Mayıs 2012; 18:56:09 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.