Şimdi Ara

İpod Touch 4 - 8 gbmi 32gbmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• 32 GB idealdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

32 GB idealdir.

8 gb var bende satıp 32 gb almayı düşünüyorum.
  • ya gebze center'de 32lik yokmus 8lık varmış. o kadar farkediyomu ya kaç para fark var arasında ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |FataL1ty| -- 15 Nisan 2011; 23:55:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: |FataL1ty|

ya gebze center'de 32lik yokmus 16lık varmış. o kadar farkediyomu ya kaç para fark var arasında ?

16 GB ne 4. Nesillerde nede 3. Nesillerde var. O ürün 2. Nesildir en iyi ihtimalle ki o sürümlerde eskidi artık. Yeni nesil uygulamaları vs. yavaş oynatır.
  • quote:

quote:

ya gebze center'de 32lik yokmus 16lık varmış. o kadar farkediyomu ya kaç para fark var arasında ?

16 GB ne 4. Nesillerde nede 3. Nesillerde var. O ürün 2. Nesildir en iyi ihtimalle ki o sürümlerde eskidi artık. Yeni nesil uygulamaları vs. yavaş oynatır.

yanlıs yazmısım 32 lik yokmuş 8 lik varmış
  • quote:

quote:

quote:

yanlıs yazmısım 32 lik yokmuş 8 lik varmış

Arada 100-150 tl gibi bir fark var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    silinebilirrr...
    11 ay önce açıldı
    Iphone 12 mini 64 GB
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tüm uygulamalar aynı anda olsun istiyorsan 32 GB, oynayacağım oyunu istediğim zaman yükler oynarım diyorsan 8 GB işini görür.
  • quote:

Tüm uygulamalar aynı anda olsun istiyorsan 32 GB, oynayacağım oyunu istediğim zaman yükler oynarım diyorsan 8 GB işini görür.

bugün alcam ya 8 gb yeter heralde 1 oyun veya uygulama kaç mb?
  • Oyununa, uygulamasına göre değişir. 1 GB oyun var, 1 MB oyun var.
  • invisible shield almaya gerek varmı?
  • Bence almalısın dostum,ben genelde telefon olsun,elektronik alet edevat olsun,sarıp sarmalarım. Biraz temizlik tutkunuyum da
  • MustangGT39 teşekkürler pm atamıyorum 2.el düşünmüyorum
  • kesinlikle 32 almalısın.8 almakla hayatının en büyük hatasını yapmış olursun.sonuçta ipod touch 4 alıyosan bir sürü uygulamada yüklüyceksin.ağır oyun yüklüyceksin.hd video çekiceksin.bunlarda çok yer kaplıyo.bende 32 lik ipod t. 4 var memnunum.normalde 8 alıcaktım.iyi bi düşündüm 32 aldım.iyikide 32 aldım.8 gb nin yetmesi imkansız.fifa 11 1150 mb yükleyince.ve böyle bir sürü oyun var.film ve uygulamalar var.hd videosu süper.bu dediklerimi yapmam diyosan hiç ipod t. 4e bulaşma git ilk çıkan ipodlardan al.boşa para verme.dediklerimi yapmak istiyosan kesinlikle 32 al.daha ben ilk günden 10 gblık yerini doldurdum.he bide en önemli şey:::8 gblik ipod touch tam 8 deil 6.5 gb yani yetmesi imkansız.32 likte 29.1 okuyo.32 almassan paran çöp olur.şimdiden hayırlı olsun.güle güle kullan.

• quote:

Orijinalden alıntı: pccix
    kesinlikle 32 almalısın.8 almakla hayatının en büyük hatasını yapmış olursun.sonuçta ipod touch 4 alıyosan bir sürü uygulamada yüklüyceksin.ağır oyun yüklüyceksin.hd video çekiceksin.bunlarda çok yer kaplıyo.bende 32 lik ipod t. 4 var memnunum.normalde 8 alıcaktım.iyi bi düşündüm 32 aldım.iyikide 32 aldım.8 gb nin yetmesi imkansız.fifa 11 1150 mb yükleyince.ve böyle bir sürü oyun var.film ve uygulamalar var.hd videosu süper.bu dediklerimi yapmam diyosan hiç ipod t. 4e bulaşma git ilk çıkan ipodlardan al.boşa para verme.dediklerimi yapmak istiyosan kesinlikle 32 al.daha ben ilk günden 10 gblık yerini doldurdum.he bide en önemli şey:::8 gblik ipod touch tam 8 deil 6.5 gb yani yetmesi imkansız.32 likte 29.1 okuyo.32 almassan paran çöp olur.şimdiden hayırlı olsun.güle güle kullan.

suan oyle bi durumdayım kı 4 gb olsada olur. Bugun iphone4 alma sevincinı bile yasadım ama elde var 0 :) :d

• quote:

invisible shield almaya gerek varmı?

ben de almadan önce ipodumu almalı mıyım bodyguardz diye düşünüyodum. ama şu anki düşüncem eğer temizlik takıntınız varsa veya ilerde satarım diyosaniz alın derim. ben arkaya mustang abimizin sattığı delikli kabı aldım. metalin soğukluğu pek hoşuma gitmemişti çünkü. ön ise ışığı sönünce parmak izleri belirgin oluyo onu da t shirt ün ucuyla bi siliyom geciyo :D ön cizilmiyo zaten rahat ol. özetle tercih meselesi. kullanım acısından bı fark olduğunu sanmyorum. sadece takıntın varsa anlamlı benim için ;)
  • konuyla alakasız bişey söylüycem ama söylemem lazım.flight control diye bi oyun yükledim ipoda mükemmel bi oyun herkese tavsiye ederim.uçakları çarptırmadan hava alanına indirmeye çalışıyorsunuz.rekorum 67
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.