Şimdi Ara

iPod Touch 4 aldım bazı uygulamalar açılmıyor yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 gün önce iPod Touch 4 aldım normalde yani dün kapatmadan önce oynadığım oyunlara tıklıyorum 3-4 sn ekran kararıyor sonra tekrar aynı menüye dönüyor oyunların hepsini denedim 2-3 sn sonra tekrar atıyor sürümü 4.3.5(8L1) yazıyor normal kamera safari ayarlar müzik vs açılıyor diğer oyunlar falan aynı hatayı veriyo bunun sebebi nedir bilen varmı birde bu sürüme Jailbreak yapılıyormu yapılırsa bana faydası nedir ben acemiyim bu işte

• quote:

Orijinalden alıntı: bonuscu

2 gün önce iPod Touch 4 aldım normalde yani dün kapatmadan önce oynadığım oyunlara tıklıyorum 3-4 sn ekran kararıyor sonra tekrar aynı menüye dönüyor oyunların hepsini denedim 2-3 sn sonra tekrar atıyor sürümü 4.3.5(8L1) yazıyor normal kamera safari ayarlar müzik vs açılıyor diğer oyunlar falan aynı hatayı veriyo bunun sebebi nedir bilen varmı birde bu sürüme Jailbreak yapılıyormu yapılırsa bana faydası nedir ben acemiyim bu işte

Jailbrek 4.3.5 e olmuyordu sanki.5.1 yaparsan olur kardeş hem yeni özellikle geliyor.Dediğin hata jb yapınca oluyor genelde dosya bozulmasından dolayı bence sen uygulamaları silip bir daha yükle

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.