Şimdi Ara

iPod Touch 4 bluetooth üzerinden internete bağlanma sorun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 6500 slide telefonum var ve ipodumla ikisini eşleştirip bluetooth üzerinden internete girebiliyordum hattım da vodafonedu ama hattımı aveaya taşıdıktan sonra bağlanmamaya başladı sizce sorun aveayla alakalı bir şey mi yoksa cihazlarda mı sorun var ?

Edit: Telefonun erişim noktası ayarlarından internetten bulduklarımı yaptım düzeldiii çok mutluyum herkese benden çay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stewie! -- 4 Ocak 2013; 1:09:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Stewie!

Arkadaşlar 6500 slide telefonum var ve ipodumla ikisini eşleştirip bluetooth üzerinden internete girebiliyordum hattım da vodafonedu ama hattımı aveaya taşıdıktan sonra bağlanmamaya başladı sizce sorun aveayla alakalı bir şey mi yoksa cihazlarda mı sorun var ?

Telefonun avea üzerinden normal olarak internete bağlanabiliyor mu? Telefondan facebook falan girebiliyor musun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nahege270

quote:

Orijinalden alıntı: Stewie!

Arkadaşlar 6500 slide telefonum var ve ipodumla ikisini eşleştirip bluetooth üzerinden internete girebiliyordum hattım da vodafonedu ama hattımı aveaya taşıdıktan sonra bağlanmamaya başladı sizce sorun aveayla alakalı bir şey mi yoksa cihazlarda mı sorun var ?

Telefonun avea üzerinden normal olarak internete bağlanabiliyor mu? Telefondan facebook falan girebiliyor musun?

Evet girebiliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    note 3 wifi & bluetooth problemi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.