Şimdi Ara

ipod touch 4 - iphone 4 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Nicki bir türlü hatırlayamadım fakat 500 liraya ipod touch 32 gb olduğuna eminim, 400 e de 8 gb olanı satıyordu.Hatta sırf 32 gb olanı 20-25 kişi bekliyordu.Bende 8gb alacaktım fakat nakit sıkıntısından alamamıştım hatta.Bayağı bilinen birisi ikinci elde.İlanlara baktım ama bulamadım.Ürünleride sıfırdı ayrıca.Yanlış hatırlamıyorsam güngörende mağazaları vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Nicki bir türlü hatırlayamadım fakat 500 liraya ipod touch 32 gb olduğuna eminim, 400 e de 8 gb olanı satıyordu.Hatta sırf 32 gb olanı 20-25 kişi bekliyordu.Bende 8gb alacaktım fakat nakit sıkıntısından alamamıştım hatta.Bayağı bilinen birisi ikinci elde.İlanlara baktım ama bulamadım.Ürünleride sıfırdı ayrıca.Yanlış hatırlamıyorsam güngörende mağazaları vardı.

dragonstory olabilir
  • mobilde 10. sayfaya kadar geri gittim,bahsettiğiniz şekilde satıcı bulamadım,bulursam çok güzel.

Ama 2.el olarak temiz bişey bulursam jb olmadan alırım hemen
  • İpod touch 4.nesil 32 gb 475 tl satıyorum çok temiz eğer ilgilenirsen pm at
    Cihazı fabrika çıkışı gibi sıfırlayabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wafwaf

İpod touch 4.nesil 32 gb 475 tl satıyorum çok temiz eğer ilgilenirsen pm at

kutu içeriği ve garanti durumu? :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat_katliam

quote:

kutu içeriği ve garanti durumu? :)

Kutu içeriği kutusyla beraber:) tam ve temiz bi şekilde, garantiye gelirse uluslararası 1 yıllık garantisi var sadece, cihazda şimdilik bi sorun yoksa teknik olarak sonradan olacagını sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mikael Âkerfeldt

quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Nicki bir türlü hatırlayamadım fakat 500 liraya ipod touch 32 gb olduğuna eminim, 400 e de 8 gb olanı satıyordu.Hatta sırf 32 gb olanı 20-25 kişi bekliyordu.Bende 8gb alacaktım fakat nakit sıkıntısından alamamıştım hatta.Bayağı bilinen birisi ikinci elde.İlanlara baktım ama bulamadım.Ürünleride sıfırdı ayrıca.Yanlış hatırlamıyorsam güngörende mağazaları vardı.

dragonstory olabilir

Aynen dragonstory den bahsediyorum, gayet güvenilirdir kendileri.Her şey için yardımcı oluyorlar.Gerçekten temiz ürün getiriyorlar.Bir tane şikayetçileri yok.

• aynen dragonstory sağlamdır ya 2 arkadaş ordan touch 4 aldı 2 side memnun
  • quote:

dipnot: Jb li ve shss kayıtları var + içindeki programlarlada appstoreye dusen programları ındırebılırsın.

Fiyat 450ye düştü ihtiyaçtan dolayı acil satılık.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.