Şimdi Ara

iPod Touch 4G 4.1 Pil Yüzdesi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
6.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar Sbsettings kullanmadan ipod touch 4g ye pil yüzdesini eklememizin başka yolları var mı? Şimdiden teşekkürler. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kocaman! -- 16 Ocak 2011; 22:44:44 >

• ayarlar>genel>kullanım>pil yüzdesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellbutcher00096

ayarlar>genel>kullanım>pil yüzdesi

İnsan aleti biraz kurcalamalıymış yahu ben de uygulama falan arıyorum teşekkür ederim hellbutcher :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: musakocaman

quote:

ayarlar>genel>kullanım>pil yüzdesi

İnsan aleti biraz kurcalamalıymış yahu ben de uygulama falan arıyorum teşekkür ederim hellbutcher :)

nası yani ya ?

ipod touch da pil yüzdesi yokki. yani arkadaşın dediği genel>kullanım>pil yüzdesi iphone'a ait.

dediğin gibi insan aleti biraz kurcalamalı. bari mesajı atmadan girip baksaydında sonra cevap yazıp asılsız cevaba teşekkür etseydin.
  • Sbsettings yukleyip pil yüzdesini açıp sbsettingsi silmekten baska care yok. Çok zeki Apple firması çok basitce bu pil yüzdesini koyabilecekken koymamış. Sbsettings'ten açınca da cihazın pil belli bir seviyenin altına inince otomatikman kapanması durumu kalkıyor. Sırf bu yüzden sildim..
  • http://www.ipodtouchfans.com/forums/showthread.php?t=313611

Linkte nasıl yapılacağı anlatılıyor. Eskiden güzel bir başlık vardı orda vardı ama bakılmayınca arka sayfalara düştü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blind Evil

http://www.ipodtouchfans.com/forums/showthread.php?t=313611

Linkte nasıl yapılacağı anlatılıyor. Eskiden güzel bir başlık vardı orda vardı ama bakılmayınca arka sayfalara düştü.

Teşekkürler..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 6 Plus 8.2 Şarj
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet normalde ipod touch ta yok fakat redsn0wla jailbreak yaparken önümüze seçenekler gelir ya; install cydia, enable battery percentage, just boot tethered right now vb gibi. İşte oradaki "enable battery percentage" yi de seçince pil yüzdesi görünüyormuş:)
  • Cydia dan

Batterypercentage4ipod kur
  • k.bakmayın jailbreaksız ipod kullanan varmıdır bilmiyorum forumda jblı tüm cihazlarda bu işlem uygulanabiliyor.

jailbreaksızda hiçbir ipodun zaten pil yüzdesini ekranda gösteremezsiniz. cydiadan battery control ü indiripde halledebilirsiniz.
  • quote:

k.bakmayın jailbreaksız ipod kullanan varmıdır bilmiyorum forumda jblı tüm cihazlarda bu işlem uygulanabiliyor.

jailbreaksızda hiçbir ipodun zaten pil yüzdesini ekranda gösteremezsiniz. cydiadan battery control ü indiripde halledebilirsiniz.

4.0 versiyonunda pil yüzdesi vardı ancak 4.1'de kaldırmışlar..
  • quote:

k.bakmayın jailbreaksız ipod kullanan varmıdır bilmiyorum forumda jblı tüm cihazlarda bu işlem uygulanabiliyor.

ben jb'siz 4.2.1 kullaniyorum ve jb disinda baska bi islemle de su anda pil yuzdesi ile kullanabiliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psycna

quote:

ben jb'siz 4.2.1 kullaniyorum ve jb disinda baska bi islemle de su anda pil yuzdesi ile kullanabiliyorum.

Hangi işlemle yaptınız?
  • test
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

quote:

quote:

Hangi işlemle yaptınız?

Arkadaşlar yukarda verdiğim linkte jb yapmadan yüzde gösterimini anlatıyor... iBackup Tool diye bir programla backup dosyasının içine girip iki kod ekleyerek yapılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Blind Evil

quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

quote:

quote:

Hangi işlemle yaptınız?

Arkadaşlar yukarda verdiğim linkte jb yapmadan yüzde gösterimini anlatıyor... iBackup Tool diye bir programla backup dosyasının içine girip iki kod ekleyerek yapılıyor.

evet bundan bahsetmistim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.