Şimdi Ara

iPod Touch 4G iOS 6 önerir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iOS 4 ten 5 e geçerken bile ağırlaşma oldu cihazda. iOS 6 daha fazla kasmasın?

• Sence kasmazmı bn suan kaza eseri ios6'dayım düşürmeye çalışıyorum genede senin bileceğin iş yeni klavye bi iğrenç normalde 5sn gelen basit bi oyun bile 10 saniyelere doğru kendini aşıyo bn önermem cihazımda iPod T. 32gb iOS 6 insan bugün 5.1.1 e donucem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yükledim ben memnunum. Bir problem yaşamadım. Beklediğimden kötü çıktı ama özellikle müzik arayüzü hoş olmamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamilan

Sence kasmazmı bn suan kaza eseri ios6'dayım düşürmeye çalışıyorum genede senin bileceğin iş yeni klavye bi iğrenç normalde 5sn gelen basit bi oyun bile 10 saniyelere doğru kendini aşıyo bn önermem cihazımda iPod T. 32gb iOS 6 insan bugün 5.1.1 e donucem

Tamamdır zaten yüklemek istemiyordum, şimdi kesin kararımı verdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lunar caustic

iOS 4 ten 5 e geçerken bile ağırlaşma oldu cihazda. iOS 6 daha fazla kasmasın?

5.1.1 'inde özellikle de Jailbreak' in varsa sakın geçme derim.. Bir kaç yeni güzel özellik dışında pek bir güzelliği yok. 5.1.1 'de kasma yaşamadıgım oyunlarda şuan ilk girişte 5-6 saniye kasıyor, iOS 6 Ram den çok harcamış..
  • quote:

Orijinalden alıntı: amtcn10

yükledim ben memnunum. Bir problem yaşamadım. Beklediğimden kötü çıktı ama özellikle müzik arayüzü hoş olmamış.

Bende çok memnunum özellikle JB'li bir cihazdan sonra bana çok iyi geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stewie! -- 27 Eylül 2012; 11:50:43 >
  • ios6 bence çok iyi bazı eksikleri var ama kasma benim ipodda daha az
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple Ipod Touch 3. Nesil 32GB
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • keşke ios 4 e dönebilsem diyorum ios 5 te bile..
  • Arkadaşlar ipod touch 4 de İos6 için jailbreak çıktımı çıktıysa nasıl yapacağız yardımcı olun alette bişi yapamıyorum yahhhhhhhhhhh
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluecaplan

Arkadaşlar ipod touch 4 de İos6 için jailbreak çıktımı çıktıysa nasıl yapacağız yardımcı olun alette bişi yapamıyorum yahhhhhhhhhhh

Aynen ios 6 jb çıktıysa yükseltiyim bende hemen .
  • Önermem.

• quote:

quote:

Sence kasmazmı bn suan kaza eseri ios6'dayım düşürmeye çalışıyorum genede senin bileceğin iş yeni klavye bi iğrenç normalde 5sn gelen basit bi oyun bile 10 saniyelere doğru kendini aşıyo bn önermem cihazımda iPod T. 32gb iOS 6 insan bugün 5.1.1 e donucem

öneririm benim iPod touch4g 5.0.1e gore hızlandı
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Islander

quote:

quote:

öneririm benim iPod touch4g 5.0.1e gore hızlandı

5.0.1e gore sarji nasil peki

• wifi açık 3d oyunda 1.5 saat sonra %20 kaldı diyor bende
  • Bende onermem..

• Neden yahu? cok mu kotu? belki ios 6.0.1 ile duzelir.zaten bilindigi uzere 6.0 sorunlu bir os.ayrica apple test edip onaylamadan os yayinlamiyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.