Şimdi Ara

Ipod Touch 5 16 Gb Aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün yurtıdışından getirilmiş sıfır bir tanesini 380 liraya aldım. ilk izlenimler güzel, çok hafif bir alet. 32 gblıklardan farkı loop ve arka kamera yok. kamerayla fazla haşır neşir olmadığım için bir eksi olarak saymıyorum. öyle işte :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hlk knk
  • Öyle bi ipod mu var

• quote:

Orijinalden alıntı: lithiium

Öyle bi ipod mu var

evet:

http://www.amazon.com/Apple-touch-Silver-Generation-NEWEST/dp/B0097BEFI6
  • quote:

Orijinalden alıntı: mattiadestro

quote:

Öyle bi ipod mu var

evet:

hayırlı olsun o zaman

• quote:

quote:

quote:

Öyle bi ipod mu var

evet:

hayırlı olsun o zaman

sağolun hocam

• Hayırlı olsun bende bir cesaret almanyadan alayım dedim sonra neden iki cihaz taşıyayım paramı biriktirir iphone 5 alırım dedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    silinebilirrr...
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: umtttt

Hayırlı olsun bende bir cesaret almanyadan alayım dedim sonra neden iki cihaz taşıyayım paramı biriktirir iphone 5 alırım dedim

valla orta seviye android telefon kullanıyorum. günlük işlerimi hallediyor. aslında çok da ihtiyacım yoktu böyle bir alete ama memnunum yani.

valla yarı ram ile bu alet bu kadar hızlıyken iphone ne olur bilemiyorum. umarım alabilirsiniz :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: umtttt

Hayırlı olsun bende bir cesaret almanyadan alayım dedim sonra neden iki cihaz taşıyayım paramı biriktirir iphone 5 alırım dedim

valla orta seviye android telefon kullanıyorum. günlük işlerimi hallediyor. aslında çok da ihtiyacım yoktu böyle bir alete ama memnunum yani.

valla yarı ram ile bu alet bu kadar hızlıyken iphone ne olur bilemiyorum. umarım alabilirsiniz :)

Bende de bir android var da bana yetişemiyor hocam valla , ipad mini değil de büyük ipadim olsa touch çok işime gelirdi biraz da o nedenden almayı düşünmüyorum . Psp fln satıp para biriktireceğim inşallah i5 alırım . Hesaplarıma göre 1000 tl hazırlayabilirim zaten . İnşallah sende aradığın cihazı alırsın . Bakalım bb z10 cihazına biraz güvenebilsem çok iyi olur onu alırım aslında zaten ipad var bi sms bir telefon görüşmem olur . Çok güzel bir cihaz , yeni modelleri de yakında gelir zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umtttt -- 19 Ağustos 2013; 12:49:26 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.