Şimdi Ara

ipod touch 5 hakkında sorularım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar ipod touchı telefon olarak kullanma şansımız hiç yok mudur arkadaşlar birde telefonu ilk aldığımızda apple kimliğinde kredi kartı bilgilerini istiyor ben kredi kartı kullanmıyorum bir yolu yöntemi vardır yakında alacağım önerileriniz nelerdir ipod touch kullanım için inşallah iyi forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: bboy 2pac

merhabalar ipod touchı telefon olarak kullanma şansımız hiç yok mudur arkadaşlar birde telefonu ilk aldığımızda apple kimliğinde kredi kartı bilgilerini istiyor ben kredi kartı kullanmıyorum bir yolu yöntemi vardır yakında alacağım önerileriniz nelerdir ipod touch kullanım için inşallah iyi forumlar

Gmate ile telefona dönüştürebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet_salih

quote:

merhabalar ipod touchı telefon olarak kullanma şansımız hiç yok mudur arkadaşlar birde telefonu ilk aldığımızda apple kimliğinde kredi kartı bilgilerini istiyor ben kredi kartı kullanmıyorum bir yolu yöntemi vardır yakında alacağım önerileriniz nelerdir ipod touch kullanım için inşallah iyi forumlar

gmatei nerden alabilirim İzmirde satan yer var mıdır ilgi ve alakanız için çok tşkler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ahmet_salih

quote:

gmatei nerden alabilirim İzmirde satan yer var mıdır ilgi ve alakanız için çok tşkler

estağfirullah, izmirde bilmiyorum ama şu sitede olduğunu biliyordum fakat ürünü kaldırmışlar ama yine satıcıya bir sorun derim...

http://www.sanalpazar.com/Skyroam-Gmate__isp7860579

• tşk ederim çok sağolun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.