Şimdi Ara

ipod touch 5. nesil alayım mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar nisan ayında ipod touch 5. nesil almak istiyorum bu saatten sonra alınırmı sizce. biliyorum kimse yenisi cıkarmı cıkmaz mı bilmiyor ama telefonun şarjından dolayı almak ıstıyorum . oyun oynamıcam sadece muzik için alıyorum belkı ınstagram facebook kullanırım. tavsıyelerinizi bekliyorum.

• artık çıkmaz çünkü artık telefona veya mp4 playera müzik depolama devri sona eriyor. online müzik arşivi sistemleri sektörde kendini yavaş yavaş alıyor. Apple ın yeni ipod çikartarak böyle bir ölü yatırım yapacagını zannetmiyorum. İllakı kaliteli bir ipod alacam diyorsanız shuffle yada nano öneririm. ayrıca yazları ipod touchu telefonla birlikte taşımak bana zor geliyor.
  • ben hem ipod touch 4 hem de telefon taşıyorum, çok zor olmuyor, telefonum çok büyük değil zaten ve daha çok ipodu kullanıyorum, telime göre performansı daha iyi. 3g'si yok, wifi yokken telefondan interneti paylaşıyorum yine ipodtan giriyorum, o sorunu da öyle çözdüm, ondan alabilirsin yani, kullanışlı oluyor. iphone performasını isteyip çok para da vermek istemiyorsan ipod touch'lar iyidir, keşke ipod touch 6 çıksa ama çıkmayacak gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi westblood -- 18 Mayıs 2015; 8:14:24 >
  • Taşıma sorun olmazsa ipod touch 5 yenilikleri olsun zevkleri olsun alınabilecek bir cihaz.Hız olarak iphone 4s i yakalamış bir cihazdan bahsediyoruz yani en isabetli karar dediginiz gibi ipod touch 5.Ama her zaman söylüyorum bir daha söyleyeceğim:fırsat olursa abd den temin etmeye çalışabilirsiniz daha fazla kalite+daha fazla performans için...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSP mi Ipod Touch 8GB mı?
    15 yıl önce açıldı
    İPAD 10.NESİL ALINIR MI?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.