Şimdi Ara

iPod Touch 5.Nesil Almaya Değer Mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonumu yeni sattım . Tanıdığım bir kişi Amerika'ya gidecek bir süreliğine . Zamazon.cöm da 16 GB olan modeli 214 dolar . Takoz bir telefon ve Touch . Almaya değer mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: JSmoove7

Telefonumu yeni sattım . Tanıdığım bir kişi Amerika'ya gidecek bir süreliğine . Zamazon.cöm da 16 GB olan modeli 214 dolar . Takoz bir telefon ve Touch . Almaya değer mi ?

Hocam ben 5. nesil 32GB modelini Blackberry telefonumla beraber kullanıyorum çok memnunum. 32, 64GB ile 16GB arasındaki önemli fark arka kamera, diğer farklar ve benzerlikler için Apple'ın sitesine göz atabilirsin;http://www.apple.com/tr/ipod-touch/specs.html

Eğer arka kamerayla işin yoksa ve 16GB uygulama, oyun, müzik, film vs bakımından bana yeter diyorsan almanı öneririm.

• Yalnız ipod telefonu unutturabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: JSmoove7

Telefonumu yeni sattım . Tanıdığım bir kişi Amerika'ya gidecek bir süreliğine . Zamazon.cöm da 16 GB olan modeli 214 dolar . Takoz bir telefon ve Touch . Almaya değer mi ?

Sonuna kadar değer itouch5+wifi hitspot olabilen bir telefon daha ne olsun bu ikiliden şaşmam
    eğer iphone5 almıcaksan tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende böyle düşündüm ama iphone 5 almak daha mantıklı geldi
    En azından takoz değil de ikinci el bb boldlara bak derim fena fikir değil tabi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.