Bildirim
iPod Touch 5.Nesil Almaya Değer Mi ?
adidas TERREX ANYLANDER R.RDY Spor AyakkabıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CKXSV2QW
11 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: JSmoove7
Telefonumu yeni sattım . Tanıdığım bir kişi Amerika'ya gidecek bir süreliğine . Zamazon.cöm da 16 GB olan modeli 214 dolar . Takoz bir telefon ve Touch . Almaya değer mi ?
Hocam ben 5. nesil 32GB modelini Blackberry telefonumla beraber kullanıyorum çok memnunum. 32, 64GB ile 16GB arasındaki önemli fark arka kamera, diğer farklar ve benzerlikler için Apple'ın sitesine göz atabilirsin;http://www.apple.com/tr/ipod-touch/specs.html
Eğer arka kamerayla işin yoksa ve 16GB uygulama, oyun, müzik, film vs bakımından bana yeter diyorsan almanı öneririm.
-
Yalnız ipod telefonu unutturabilir -
quote:
Orijinalden alıntı: JSmoove7
Telefonumu yeni sattım . Tanıdığım bir kişi Amerika'ya gidecek bir süreliğine . Zamazon.cöm da 16 GB olan modeli 214 dolar . Takoz bir telefon ve Touch . Almaya değer mi ?
Sonuna kadar değer itouch5+wifi hitspot olabilen bir telefon daha ne olsun bu ikiliden şaşmam
eğer iphone5 almıcaksan tabi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende böyle düşündüm ama iphone 5 almak daha mantıklı geldi
En azından takoz değil de ikinci el bb boldlara bak derim fena fikir değil tabi
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- dıt dırı dıt dıt dırı dı dıd dıd yabancı
- redmi buds 4 lite ses az çıkıyor
- bluetooth kulaklık kutusu şarj olmuyor
- kulaklığın sesi azaldı
- telefon görüşmesi için bluetooth kulaklık tavsiyesi
- airpods güncelleme
- ipod touch 8. nesil
- airpods nasıl sıfırlanır
- airpods pro 2. nesil özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X