Şimdi Ara

iPod touch 5 Ses ve Kamera Kalitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iTouch 5 kullananlara birkaç sorum olacak.
    Birincisi, hangi kulaklıkla kullanıyorsunuz ve ses şiddetinden memnun musunuz ? LG Optimus G kullanıyorum ancak ses kalitesi kötü. iPhone 5 sesi gayet iyiydi, iPad'lerinki ise mükemmel. Bunlarla karşılaştırınca nasıl kalıyor ses şiddeti ?

Diğeri de kamera hakkında. Telefonun kamerasını hiç beğenmiyorum. iPhone 5 hatta 4S ile bariz bir fark var. iPod Touch 5 kamerası iPhone 5 veya 4S ile karşılaştırılınca nasıl ?
    Birkaç fotoğraf eklerseniz çok sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.

• iPod umu yeni aldım Ear Pods ile kullanıyorum iPod Touch 5. nesil. şöyle söyleyebilirim ki ses yüksekliği iPhone 5s den daha yüksek aynı kulaklıkla denedim her ikisini de. Ayrıca son seste müzik dinlemek için iyi kulaklara sahip olmak gerekiyor çünkü ses şiddeti çok yüksek. Foto ve video kalitesi çok güzel. Bu arada fun boy luk yapmıyorum söylediğim şeylerin tamamı çoğu kişi tarafından söylenen şeyler. Eğer ki alıcaksan hiç kaçırma al derim ben alalı yaklaşık 3 hafta oldu ve cihazı her gün daha çok sevmeye başladım :D Oyun kalitesine gelirsek hiç bir oyunda kasma ve donma yapmıyor Fifa 2014 Asphalt 8 SBK14 Real Racing3 oynadığım yüksek çözünürlüklü oyunlardı ve hiç birinde en ufak kasma ya da donma yaşamadım. (Maşallah diyelim :D ) Bu arada lossless yani flac şarkı dinliyorsan bir flac player indirmek zorundasın çünkü itunes kabul etmiyor .flac formatını. Kamereası 1080p video çekebiliyor flashı gayet kuvvetli ayrıca 1.5 snyede yaklaşık 10 kare foto çekebiliyorsun :) Tavsiye ederim şimdiden hayırlı olsun :)

Bu derste hocanın tahtaya çizdiği bir resim

Bu da öylesine çektiğim bir resim

• iPod umu yeni aldım Ear Pods ile kullanıyorum iPod Touch 5. nesil. şöyle söyleyebilirim ki ses yüksekliği iPhone 5s den daha yüksek aynı kulaklıkla denedim her ikisini de. Ayrıca son seste müzik dinlemek için iyi kulaklara sahip olmak gerekiyor çünkü ses şiddeti çok yüksek. Foto ve video kalitesi çok güzel. Bu arada fun boy luk yapmıyorum söylediğim şeylerin tamamı çoğu kişi tarafından söylenen şeyler. Eğer ki alıcaksan hiç kaçırma al derim ben alalı yaklaşık 3 hafta oldu ve cihazı her gün daha çok sevmeye başladım :D Oyun kalitesine gelirsek hiç bir oyunda kasma ve donma yapmıyor Fifa 2014 Asphalt 8 SBK14 Real Racing3 oynadığım yüksek çözünürlüklü oyunlardı ve hiç birinde en ufak kasma ya da donma yaşamadım. (Maşallah diyelim :D ) Bu arada lossless yani flac şarkı dinliyorsan bir flac player indirmek zorundasın çünkü itunes kabul etmiyor .flac formatını. Kamereası 1080p video çekebiliyor flashı gayet kuvvetli ayrıca 1.5 snyede yaklaşık 10 kare foto çekebiliyorsun :) Tavsiye ederim şimdiden hayırlı olsun :)

Bu derste hocanın tahtaya çizdiği bir resim

Bu da öylesine çektiğim bir resim

• Sırf dizi, müzik ve fotoğraf çekmek için alacağım cihazdır kendileri. Forumlarda cihazı çok övüyolar. Gel gelelim ki mağazalarda bulmak zor.Ne yapacam bilmiyorum arkadaş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.