Şimdi Ara

Ipod Touch 5G yanında WI-FI sağlayıcı bir cihaz tavsiyesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • P503'ün(1500 mAh) şarjı akşam 8'de %30 kalırken, Gio'nun şarjı akşam(1350 mAh) akşam %5 civarı şarjı kalıyordu benim kullanımımla.. Wi-Fi Hotspot yapacaksanız bu durumda P503 daha mantıklı geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IlkerCagatay

Selamlar, 1 hafta önce Ipod touch 5G almış bulunuyorum, muhteşem bir cihaz. Bundan önce de 4g'sini kullanıyordum. Apple'ın müptelası olduğum tek cihazı diyebilirim. Ipod touch 5g ise beni kendimden geçirdi gerçekten, umarım isteyen herkes ulaşabilir bu cihaza. Şimdi benim yeni girişimim ve sizden istediğim şu; ipod touch 5g ile sürekli internette bağlı kalmak istiyorum, bunun için aklıma gelen birkaç yöntem var. Nokia 1110i kullanıcısıyım telefon olarak. (tam bir efsane) şimdi diyorum ki; en ucuz, wi-fi paylaşabilen (hotspot muhabbeti) bir telefon mu alsam, 2. el olarak; yoksa bir jet modem falan mı alsam, elbette maddiyat çok önemli, fazlasıyla önemsiyorum. Sizin tavsiyeniz bu konuda ne olur, bu girişimde bulunmak istiyorum. Avea kullanmaktayım, faturasız, evimde de TTNET kullanıyorum, bu bilgiler ışığında sizin tavsiyeleriniz nelerdir, en ucuza bu olayı nasıl kapatabilirim?

turkcell wifi vinnları araştır dostum

• Lg p503 ü nihayet aldım, ipod touch 5g ile güzel bir ikili olusturdugumu düşünüyorum, problemsiz kullanıyorum. lg'nin yanında yedek bataryası da var, böylece şarj bitme olayında, yedek bataryayı takarak devam edebiliyorum. hınzırca keyif verici bir hal aldı gercekten, ipod touch ile, wifi olmayan yerlerde internete girme işi. :)
  • Arkadaslar ben de ipod touch 5g alıcam da. Bende blackberry 9780 var. Blackberry'm hotspot gorevı goruyor mu acaba. Ben denedım olmadı? Olmuyor mu yoksa ben mı hata yaptım. Sonucta ben de ipod olunca sureklı ınternette olmak ıstıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serjantekkol98

Arkadaslar ben de ipod touch 5g alıcam da. Bende blackberry 9780 var. Blackberry'm hotspot gorevı goruyor mu acaba. Ben denedım olmadı? Olmuyor mu yoksa ben mı hata yaptım. Sonucta ben de ipod olunca sureklı ınternette olmak ıstıyorum.

Wifi hotspot görevi görür 9780
  • Kardes nasıl yapabılecegımı bı soyler mısın? Epey bir kurcaladım ama bulamadım
  • Kamerasına 4s'ten iyi demiş ya yuh :))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: azizerkan07

quote:

Arkadaslar ben de ipod touch 5g alıcam da. Bende blackberry 9780 var. Blackberry'm hotspot gorevı goruyor mu acaba. Ben denedım olmadı? Olmuyor mu yoksa ben mı hata yaptım. Sonucta ben de ipod olunca sureklı ınternette olmak ıstıyorum.

Peki kardes nasıl ayarlıycam nette bakındım bulamadım. Bi yardım edersen sevınırım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: azizerkan07

quote:

Peki kardes nasıl ayarlıycam nette bakındım bulamadım. Bi yardım edersen sevınırım

Hocam bilmiyorum hiç. Arkadaşımda 9900 Bold vardı o yapabiliyordu wifi yayını.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.