Şimdi Ara

ipod touch'a installer yüklemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugün ben de bir ipod touch 1g aldım ikinci el..
    interneti biraz kurcalayarak nasıl jailbreak yapılacağını bulup uyguladım fakat sorunum şu: firmware i yükledikten sonra menümde installer programı çıkmıyor.. önce ikaynak.com sitesinde anlatıldığı şekilde ve orada linki verilen normal firmware i redsn0w programıyla yükleme yoluyla yaptım.. sorunsuz yüklendi hata falan yok ama dediğim gibi installer yok.. sadece cydia ve icy var.. daha sonra bu siteden şu sayfadaki anlatımda verilen custom firmware i itunes ile yükledim onda da yine aynı sorunsuz yükleniyor ama cydia var installer yok.. acaba nerede hata yapıyorum bir türlü bulamadım bi yardımcı olur musunuz..
    bilen biri lütfen installer sonradan nasıl eklenir anlatabilir mi yada öyle bir imkan yoksa yüklenince installer ın da olduğu sorunsuz bir firmware dosyası linki verebilirseniz çok sevinirim.. şimdiden herkese teşekkürler..

not: bu cydia ve installer ın mantığı aynı mı yoksa yüklemeler için ikisini de kurmak gerekiyormu? eğer oyun-program vs. için sadece cydia yeterli ise installer la uğraşmama gerek kalmaz heralde..kusura bakmayın belki size saçma bir soru gibi gelebilir ama işte bir işin acemisi olunca olabiliyor böyle..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyokus -- 23 Temmuz 2009; 23:16:35 >

• İnstaller şu anda gereksiz aynı şeyleri Cydia yapıyor.
  • hocam installer'a fazla ihtiyacın yok hatta neredeyse hic yok.cydia ve icy sana fazlasıyla yeter.9-10 aydır touch kullanıyorum installerdan hic birsey indirmedim hep cydia kullandım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uncleT -- 24 Temmuz 2009; 0:09:55 >
  • çok sağolun arkadaşlar benim düşüncem ikisinin de kurulu olması gerektiğiydi ama şimdi anladım ki ikisi aynı işi gören farklı programlarmış.. bir de ben cydia ve icy için bir kaç kaynak bulup ekledim ama pek işe yaramadı ya işe yarar bişeyler bulamadım ya eklerken hata verdi.. acaba bildiğiniz güncel kaynakları yazabilirmisiniz güzel program ve oyun yüklemek için (not: firmware 3.0 için).. ya da bu sitede verildiği sayfa varsa hangisi ben aradım ama bulamadım.. son olarak messenger kullanmak için hangi programı yüklemem lazım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyokus

çok sağolun arkadaşlar benim düşüncem ikisinin de kurulu olması gerektiğiydi ama şimdi anladım ki ikisi aynı işi gören farklı programlarmış.. bir de ben cydia ve icy için bir kaç kaynak bulup ekledim ama pek işe yaramadı ya işe yarar bişeyler bulamadım ya eklerken hata verdi.. acaba bildiğiniz güncel kaynakları yazabilirmisiniz güzel program ve oyun yüklemek için (not: firmware 3.0 için).. ya da bu sitede verildiği sayfa varsa hangisi ben aradım ama bulamadım.. son olarak messenger kullanmak için hangi programı yüklemem lazım..

msn icin beejiveIM diye bir program vardı ama paralı oldu ve önceden kırıpda kullananları karalisteye aldılar artık o programı kullanamıyorsun kullanmak icin satın alman lazım.IM+ diye bir program daha var onu deniyebilirsin msn icin.
    cyida icin kaynaklar ;
    cydia.ikaynak.com
    apt.bigboss.us.com/repofiles/cydia/
    www.zodttd.com/repo/cydia/
    http://iphone.hackndev.org/apt/
    daha fazlasınahttp://www.iphone3g-mods.com/2008/08/cydia-repository-list.html ulasabilirsin yapamadıgın bisey olursa burdayım sorabilirsin.

• çok sağolsaın hocam senin bilgilerin de işime yaradı baya.. bu forumlar olmasa halimiz ne olurmuş.. iki gündür interneti geze geze baya bişeyler kaptım hemen hemen ihtiyacım olan tüm konuları çözdüm.. bu arada ben bu aletin bu kadar yetenekli olduğunu bilmiyordum beklentilerimin baya ötesinde bir şeymiş.. jailbreak uygulamaları ile neredeyse bir pda kadar yetenekli oluyor.. yapanları kutlamak lazım.. verdiğim parayı sonuna kadar haketti bence..
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyokus

çok sağolsaın hocam senin bilgilerin de işime yaradı baya.. bu forumlar olmasa halimiz ne olurmuş.. iki gündür interneti geze geze baya bişeyler kaptım hemen hemen ihtiyacım olan tüm konuları çözdüm.. bu arada ben bu aletin bu kadar yetenekli olduğunu bilmiyordum beklentilerimin baya ötesinde bir şeymiş.. jailbreak uygulamaları ile neredeyse bir pda kadar yetenekli oluyor.. yapanları kutlamak lazım.. verdiğim parayı sonuna kadar haketti bence..

en güzel yanlarından biriside alet sürekli kendisini yeniliyor.hic sıkılmıyacagınız bir alet

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.