Şimdi Ara

iPod Touch Çok Yavaş !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
3.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NavyCat

quote:

Orijinalden alıntı: StereoLove

4S ile kıyaslamanız yanlış olmuş bi kere donanım farkı var .

Hocam zaten Benim şikayetim kilit açtıktan sonra tıkanması. Hız olarak gayet iyi Takılma oluyor sadece. Oyunlar birkaç saniye sonra açılıyor 4S'e göre.

Kilit actiktan sonraki takilma olayi cidden benim de gayet canimi sıkıyor.. En az bi 6-7 saniye beklemek zorunda kaliyorum donuyo alet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: nahege270

quote:

quote:

Hocam zaten Benim şikayetim kilit açtıktan sonra tıkanması. Hız olarak gayet iyi Takılma oluyor sadece. Oyunlar birkaç saniye sonra açılıyor 4S'e göre.

Kilit actiktan sonraki takilma olayi cidden benim de gayet canimi sıkıyor.. En az bi 6-7 saniye beklemek zorunda kaliyorum donuyo alet

Herkeste var neredeyse Sürümünüz ?

• Eski sürümlerde yoktu. Dün 4.2.1'den geçtim 5.1.1 e . Alet canavar gibiydi yavaşladı hakikatten. Ama geçmemin tek sebebi yeni çıkan bazı oyun ve uygulamaların daha yeni sürüm istemesiydi. Yoksa geçmezdim.
  • Tweak Leri Az Tutun Ve Uygulama Sayısını Azaltınız 1GB Boş Alan İçin Sizcede Normal Değil mi Kasma ?

Zaten oyun filan oynayacaksan 32 gb alman şart

(Yanlış bir şey dediysem özür dilerim)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nahege270

quote:

quote:

Herkeste var neredeyse Sürümünüz ?

5.1.1 JB var, Tweak olarak 2 yada 3 tane sanırım.. Oyunlar dolu, uygulamalar bol, müzikler 10GB, fotoğraflar 400-500 tane falan... 7.3 GB da boş alan var. Kilit açtıktan sonraki donma olayından illallah ettim!

• Benimki 8 GB 800 MB boş yer var
  • o donukluk benim cihazdada var ne yapmalı bilmiyorum
  • Hem JB yapıyorsunuz ondan sonra da alet takılıyor bu ne biçim Apple diye avazınız çıktığı kadar konu açıyorsunuz :) Sony PSP'sinden XBOX 360'ına kadar alayına CFW yapmış ve kullanmış biri olarak ilk defa orjinal yazılım kullanıyorum İOS 5.1.1 deyim.Kelimenin tam anlamıyla ohhh miss..Ne bir takılma ne de yavaşlama..Kızıma mezuniyet hediyesi olarak almıştım.İyi ki de almışım diyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: abderalı

Hem JB yapıyorsunuz ondan sonra da alet takılıyor bu ne biçim Apple diye avazınız çıktığı kadar konu açıyorsunuz :) Sony PSP'sinden XBOX 360'ına kadar alayına CFW yapmış ve kullanmış biri olarak ilk defa orjinal yazılım kullanıyorum İOS 5.1.1 deyim.Kelimenin tam anlamıyla ohhh miss..Ne bir takılma ne de yavaşlama..Kızıma mezuniyet hediyesi olarak almıştım.İyi ki de almışım diyorum..

• quote:

iPhone 4S'e göre kıyasladığımda çok çok çok bariz kasılıyor. Kilit açtıktan sonra 10-15 saniye tıkanıyor. Cydia'da çok sık donuyor, Installous'tan birşey yükledikten sonra aynı şekilde. Oyuna girdikten sonra çok çok kasıyor. iPod Touch 4G 5.1.1 JB. Sizde de böyle mi ?? Gerçekten çok kötü iPhone 4S'te 5.1.1 JB'li. Onda daha fazla uygulama var. iPod 8 GB ve 1GB boş alan var. Hızlandırmak için ne yapabilirim ? Tweak ise WhatsPad, Color Profiles, NCSettings, AutoAppKiller.

Güzelce temiz bir restore çek, donanımla ilgili sorun yoksa cillob gibi olur.Ondan da memnun kalmadıysan downgrade yap.iPod'a not.center çok da gerekli değil bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: halog

quote:

iPhone 4S'e göre kıyasladığımda çok çok çok bariz kasılıyor. Kilit açtıktan sonra 10-15 saniye tıkanıyor. Cydia'da çok sık donuyor, Installous'tan birşey yükledikten sonra aynı şekilde. Oyuna girdikten sonra çok çok kasıyor. iPod Touch 4G 5.1.1 JB. Sizde de böyle mi ?? Gerçekten çok kötü iPhone 4S'te 5.1.1 JB'li. Onda daha fazla uygulama var. iPod 8 GB ve 1GB boş alan var. Hızlandırmak için ne yapabilirim ? Tweak ise WhatsPad, Color Profiles, NCSettings, AutoAppKiller.

Güzelce temiz bir restore çek, donanımla ilgili sorun yoksa cillob gibi olur.Ondan da memnun kalmadıysan downgrade yap.iPod'a not.center çok da gerekli değil bence.

JB yapıyor zaten bunları, orjinal sürümde birşey olmuyor. Not. center benim için önemli, öneriler için teşekkürler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: halog

quote:

JB yapıyor zaten bunları, orjinal sürümde birşey olmuyor. Not. center benim için önemli, öneriler için teşekkürler

Eh ne diyeyim rica ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan98Blı

Tweak Leri Az Tutun Ve Uygulama Sayısını Azaltınız 1GB Boş Alan İçin Sizcede Normal Değil mi Kasma ?

Boş alanla fazla alakası yok bende 4g 32 gbligi var 5.1.1 sürümü. 16 gb boş yer var ama kasiyor gene. Eskiden kasmadigi oyunlarda kasmaya başladı 5 yüklendikten sonra. Ben bunu sahip olduğu 256 mb rama bağlıyorum. Iphoneda 512 mb 4sde 1 gb ram var kasmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: dwightt

quote:

Tweak Leri Az Tutun Ve Uygulama Sayısını Azaltınız 1GB Boş Alan İçin Sizcede Normal Değil mi Kasma ?

Boş alanla fazla alakası yok bende 4g 32 gbligi var 5.1.1 sürümü. 16 gb boş yer var ama kasiyor gene. Eskiden kasmadigi oyunlarda kasmaya başladı 5 yüklendikten sonra. Ben bunu sahip olduğu 256 mb rama bağlıyorum. Iphoneda 512 mb 4sde 1 gb ram var kasmiyor

Aslında haklısınız. London 2012 oyununu 4S'te çok güzel bir şekilde oynarken iPod'da daha oyuna başlamadan menüde atıyor ana menüye.

• müzik çalar o. ne umuyoruzki
  • quote:

quote:

4sde 1 gb ram var ha?

• quote:

Orijinalden alıntı: Bestanden

quote:

quote:

4sde 1 gb ram var ha?

Öyle tahmin ettim mobil olduğumdan da bakmakla uğraşmadim. Bu arada 4sde 512 mb ram varsa seneye çöp olur o telefon.

• bende 64 gb model kullanıyorum. ancak 4.3 de süper akıcı olan cihazım 5.1.1 e geçtikten sonra neredeyse tıkandı diyebilirim. cihazı çok kasıoyr jb siz halde bile durum aynı.
  • olaya hakim olmayanlar yorum yapmasın lütfen. makinam bimeksten alındığı şekliyle duruyor,JB falan kesinlikle atmam cihaza.ama aynı takılma sorunu bende de var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kene the cartoon -- 24 Kasım 2012; 21:25:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kene the cartoon

olaya hakim olmayanlar yorum yapmasın lütfen. makinam bimeksten alındığı şekliyle duruyor,JB falan kesinlikle atmam cihaza.ama aynı takılma sorunu bende de var.

Ben iPhone 4te bile o sürümde memnun değildim ios 6.0.1 ile kullanıyorum şuan telefonumu. iPodda hayda hayda donma yapacaktır. 5.1.1 berbat bir sürüm.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.