Şimdi Ara

iPod Touch Fan Club (336 Kişi)(Ekim 2015) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.524
Cevap
16
Favori
63.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2g 16gb var bende hacı bu limerain jailbreak olmuyo.yapıyorm.cihaz açılmıyo.cydia bi türlü yükleyemedim.yardım edin plz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: takeiteasy

Infrared var mı ki kumanda programı olsun ?

remotetv die arat bi ipod da neymiş anlat bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: s&y

quote:

VPN bağlantısına ihtiyacın var, Infrared üzerinden değil. Ona bakarsak Wi-fi mouse olarakta kullanılabiliyor Ipod.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mechaniker

quote:

Orijinalden alıntı: s&y

quote:

VPN bağlantısına ihtiyacın var, Infrared üzerinden değil. Ona bakarsak Wi-fi mouse olarakta kullanılabiliyor Ipod.

e tamam bilen biri anlatabilir mi yapılıorsa vpn ?mouseye ihtiyac yok kumanda olsun yaa

• Eski nokia telefonlarda olduğu gibi değil yani ondan eminim çünkü infrared gözü yok IPod ve Iphone'larda.
    Benim tahminim o programın çalışması için evdeki medya cihazlarının bir ağa bağlı olması gereki ve o ağ ile VPN bağlantısı kurmalısın .(vpn bir bağlantı tipi )
    Bakın burada bir örneği var ancak anlaşıldığı gibi karışık bir iş.
    http://www.youtube.com/watch?v=M--lNXpamDQ
    Dediğim gibi direk yükleyeyim basayım kanal değişsin olayı yok ne yazık ki .
  • quote:

Eski nokia telefonlarda olduğu gibi değil yani ondan eminim çünkü infrared gözü yok IPod ve Iphone'larda.
    Benim tahminim o programın çalışması için evdeki medya cihazlarının bir ağa bağlı olması gereki ve o ağ ile VPN bağlantısı kurmalısın .(vpn bir bağlantı tipi )
    Bakın burada bir örneği var ancak anlaşıldığı gibi karışık bir iş.
    http://www.youtube.com/watch?v=M--lNXpamDQ
    Dediğim gibi direk yükleyeyim basayım kanal değişsin olayı yok ne yazık ki .

evet biraz karışık yanlız o programı kurdum ben üzerine kırmızı ışık oluyo actıgında programı wifi acık olursa baglı olursa o ışık sarı oluyo ordan acaba uyacakmı dedim ama olmadı

• Ya şöyle diyeyim bir cihaz var kanalları falan ayarlayan evdeki medya sisteminize bağlı aynı zamanda o cihaz internete yani evdeki networke bağlı.
    Sizin Ipoda yüklediğiniz program Wifi ile evdeki ağa bağlandığınızda o alete komut gönderiyor ve o şekilde çalışıyor.
    En basit haliyle bu yani =)
    Programı denemedim ama wifi'ın bağlı olup olmamasına göre tepki vermesi bu sebepten ötürü normal
  • la haci.bu cydia yükledim ama.hiç bi uygulama indirilmiyo.eski sürümler var hep.4.1 e vermem diyo.
  • ekle dostum touch 2g 16 gb
  • ipod touch 4 alma konusunda kararsızdım.Jailbreak oluyor muydu bilmiyordum.Ama burda jailbreakini görünce bir İpod Touch 4.Nesil 32 Gb almaya karar verdim
  • benim şu andaki sürüm 4.2.1 arkadaslar jb si varmı bunun yapabilirmiim burdakinden ...

@jasonburak
    pm dende yazdım ama bi cevap vermedin
  • @s&y

Bana ne kadar PM attıysan cevapladım , sanırım ulaşmıyor. Buradan cevaplayım tekrar; 4.2.1 için untethered JB çıkmadı daha. Tethered JB var , cihazı her tamamen kapatışında ; tekrar açtığında bilgisayara bağlayıp 1-2DKlık bir işlem yapman gerekiyor. Beklemen en iyisi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: aboxzux

ipod touch 4 alma konusunda kararsızdım.Jailbreak oluyor muydu bilmiyordum.Ama burda jailbreakini görünce bir İpod Touch 4.Nesil 32 Gb almaya karar verdim

Suanda bütün versiyonlar jailbreak oluyor.Yakında 4.2.1 icin untethered jb de cıkacak.yani alabilirsiniz
  • Ekle. Yakında alıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Username-
    Ekle. Yakında alıyorum.

Jenerasyon ve hafıza ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

@s&y

Bana ne kadar PM attıysan cevapladım , sanırım ulaşmıyor. Buradan cevaplayım tekrar; 4.2.1 için untethered JB çıkmadı daha. Tethered JB var , cihazı her tamamen kapatışında ; tekrar açtığında bilgisayara bağlayıp 1-2DKlık bir işlem yapman gerekiyor. Beklemen en iyisi..

aaa gelmedi valla burak .bende neden bu cocuk pm atmıyo die sinirleniyordm sana

neyse bekleyelim bakalım :D
  • 4G 32 GB
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

quote:

Orijinalden alıntı: -Username-
    Ekle. Yakında alıyorum.

Jenerasyon ve hafıza ?

3.nesil 8 gb olacak büyük ihtimal.
  • Benide ekleyin
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.