2g 16gb var bende hacı bu limerain jailbreak olmuyo.yapıyorm.cihaz açılmıyo.cydia bi türlü yükleyemedim.yardım edin plz.
quote:
Orijinalden alıntı: takeiteasy
Infrared var mı ki kumanda programı olsun ?
remotetv die arat bi ipod da neymiş anlat bana
quote:
Orijinalden alıntı: s&y
quote:
VPN bağlantısına ihtiyacın var, Infrared üzerinden değil. Ona bakarsak Wi-fi mouse olarakta kullanılabiliyor Ipod.
quote:
Orijinalden alıntı: Mechaniker
quote:
Orijinalden alıntı: s&y
quote:
VPN bağlantısına ihtiyacın var, Infrared üzerinden değil. Ona bakarsak Wi-fi mouse olarakta kullanılabiliyor Ipod.
e tamam bilen biri anlatabilir mi yapılıorsa vpn ?mouseye ihtiyac yok kumanda olsun yaa
Eski nokia telefonlarda olduğu gibi değil yani ondan eminim çünkü infrared gözü yok IPod ve Iphone'larda. Benim tahminim o programın çalışması için evdeki medya cihazlarının bir ağa bağlı olması gereki ve o ağ ile VPN bağlantısı kurmalısın .(vpn bir bağlantı tipi ) Bakın burada bir örneği var ancak anlaşıldığı gibi karışık bir iş. http://www.youtube.com/watch?v=M--lNXpamDQ Dediğim gibi direk yükleyeyim basayım kanal değişsin olayı yok ne yazık ki .
quote:
Eski nokia telefonlarda olduğu gibi değil yani ondan eminim çünkü infrared gözü yok IPod ve Iphone'larda. Benim tahminim o programın çalışması için evdeki medya cihazlarının bir ağa bağlı olması gereki ve o ağ ile VPN bağlantısı kurmalısın .(vpn bir bağlantı tipi ) Bakın burada bir örneği var ancak anlaşıldığı gibi karışık bir iş. http://www.youtube.com/watch?v=M--lNXpamDQ Dediğim gibi direk yükleyeyim basayım kanal değişsin olayı yok ne yazık ki .
evet biraz karışık yanlız o programı kurdum ben üzerine kırmızı ışık oluyo actıgında programı wifi acık olursa baglı olursa o ışık sarı oluyo ordan acaba uyacakmı dedim ama olmadı
Ya şöyle diyeyim bir cihaz var kanalları falan ayarlayan evdeki medya sisteminize bağlı aynı zamanda o cihaz internete yani evdeki networke bağlı. Sizin Ipoda yüklediğiniz program Wifi ile evdeki ağa bağlandığınızda o alete komut gönderiyor ve o şekilde çalışıyor. En basit haliyle bu yani =) Programı denemedim ama wifi'ın bağlı olup olmamasına göre tepki vermesi bu sebepten ötürü normal
la haci.bu cydia yükledim ama.hiç bi uygulama indirilmiyo.eski sürümler var hep.4.1 e vermem diyo.
ekle dostum touch 2g 16 gb
ipod touch 4 alma konusunda kararsızdım.Jailbreak oluyor muydu bilmiyordum.Ama burda jailbreakini görünce bir İpod Touch 4.Nesil 32 Gb almaya karar verdim
benim şu andaki sürüm 4.2.1 arkadaslar jb si varmı bunun yapabilirmiim burdakinden ...
@jasonburak pm dende yazdım ama bi cevap vermedin
@s&y
Bana ne kadar PM attıysan cevapladım , sanırım ulaşmıyor. Buradan cevaplayım tekrar; 4.2.1 için untethered JB çıkmadı daha. Tethered JB var , cihazı her tamamen kapatışında ; tekrar açtığında bilgisayara bağlayıp 1-2DKlık bir işlem yapman gerekiyor. Beklemen en iyisi..
quote:
Orijinalden alıntı: aboxzux
ipod touch 4 alma konusunda kararsızdım.Jailbreak oluyor muydu bilmiyordum.Ama burda jailbreakini görünce bir İpod Touch 4.Nesil 32 Gb almaya karar verdim
Suanda bütün versiyonlar jailbreak oluyor.Yakında 4.2.1 icin untethered jb de cıkacak.yani alabilirsiniz
Bana ne kadar PM attıysan cevapladım , sanırım ulaşmıyor. Buradan cevaplayım tekrar; 4.2.1 için untethered JB çıkmadı daha. Tethered JB var , cihazı her tamamen kapatışında ; tekrar açtığında bilgisayara bağlayıp 1-2DKlık bir işlem yapman gerekiyor. Beklemen en iyisi..
aaa gelmedi valla burak .bende neden bu cocuk pm atmıyo die sinirleniyordm sana