Şimdi Ara

Ipod Touch Hakkında Önemli Sorular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Iphone touch alırsam şunları yapabilirmiyim.

1-) 2 uygulama aynı anda açılır mı? mesela bir radyo uygulamasıhttp://itunes.apple.com/tr/app/bestfm/id324470410?mt=8 açıkken onu kapamadan oyun oynayabilirmiyim?
    2-) gene o radyo uygulaması için internet gerekir mi bildiğiniz gibi ipo d touchta radyo yok normal olarak yada ben öyle biliyorum.
    3-) ipod tocuha wifi yada 3g ile internet bağlayabiliyormuyuz?
    4-) Iphone ile ipod touch arasındaki fark mobilite anlamında sadece telefon olarak kullanma desteği mi?
    5-) epostalarıam bakmam mümkün mü? mümkünse internet gerekiyor mu?
    6- 550 Tl verip ipod touch 4g almakla iyi bir şey yapmış olurmuyuz?

çok teşekkür ederim değerli cevaplarınızı bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: reyto

Merhaba,

1-) 2 uygulama aynı anda açılır mı? mesela bir radyo uygulamasıhttp://itunes.apple.com/tr/app/bestfm/id324470410?mt=8 açıkken onu kapamadan oyun oynayabilirmiyim?
    2-) gene o radyo uygulaması için internet gerekir mi bildiğiniz gibi ipo d touchta radyo yok normal olarak yada ben öyle biliyorum.
    4-) Iphone ile ipod touch arasındaki fark mobilite anlamında sadece telefon olarak kullanma desteği mi?

1-) Evet mümkün.yeni versiyon cihazlarda Multitasking özelliği arka planda uygulama çalışmasına yarıyor.
    2-)İnternet gerekir.
    3-)evet wireless ile internete sorunsuzca girebilirsin.jailbreakli cihazında ibluever programını kullanarak cep telefonundaki 3g bağlantısını ipod touch ile paylaştırabilirsin.
    4-)Kamera farkı var, iPhone'da IPS ekran teknolojisi var ekran daha kaliteli.Ve tabiiki telefon özellikleri var iPhone'da
    5-)Epostalarına mail uygulaması ile bakabilirsin.Tabikii de internet gerekli
    6-)Parasının her kuruşunu hak ediyor.Sınırsız uygulama desteği, internet deneyimi,multitouch,jiroskop,hd video kaydı,ön kamera (skype,facetime işe yarıyor ), Retina display,müzikler,videolar,podcastler....

• Hocam çok çok teşekkür ederim. Ürünün telefon özelliği yada kamerası beni ilgilendirmiyor gerçekten.
    Ancak bu radyo meselesi olmazsa olmaz, yani ben dışarı çıkıp cebime bu mp3 çaları koyup radyo dinleyemiyormuyum yanımda 3gli bir telefon taşımadan? Eğer öyle ise felaket kötü bunuda cevaplarsan sevinirim. saygılar
  • evet aynen oyle, dahli radyosu olmadigi icin internet tabanli dinlemek zorundasiniz. disarda dinlemek icinde ya bulundugunuz yerde wifi olmasi lazim yada @felixin bahsettigi gibi telefondan girdiginiz neti paylastirmaniz gerekiyor.
  • quote:

Hocam çok çok teşekkür ederim. Ürünün telefon özelliği yada kamerası beni ilgilendirmiyor gerçekten.
    Ancak bu radyo meselesi olmazsa olmaz, yani ben dışarı çıkıp cebime bu mp3 çaları koyup radyo dinleyemiyormuyum yanımda 3gli bir telefon taşımadan? Eğer öyle ise felaket kötü bunuda cevaplarsan sevinirim. saygılar

malesef hocam ipod touch üzerinden hicbir baglantı kurmadan radyo dinleyemezsiniz.Eğer ilginizi çeker 6.nesil nanolara da bakın derim ben.Radyo özelliği mevcut,dokunmatik ekran.Uygulamaları ve internet özelliğini kullanamazsınız ama.
     Ipod Touch Hakkında Önemli Sorular

• quote:

Orijinalden alıntı: Felix Felicis

quote:

Merhaba,

1-) Evet mümkün.yeni versiyon cihazlarda Multitasking özelliği arka planda uygulama çalışmasına yarıyor.
    2-)İnternet gerekir.
    3-)evet wireless ile internete sorunsuzca girebilirsin.jailbreakli cihazında ibluever programını kullanarak cep telefonundaki 3g bağlantısını ipod touch ile paylaştırabilirsin.
    4-)Kamera farkı var, iPhone'da IPS ekran teknolojisi var ekran daha kaliteli.Ve tabiiki telefon özellikleri var iPhone'da
    6-)Parasının her kuruşunu hak ediyor.Sınırsız uygulama desteği, internet deneyimi,multitouch,jiroskop,hd video kaydı,ön kamera (skype,facetime işe yarıyor ), Retina display,müzikler,videolar,podcastler....

hocam 4. maddeye ram farkı da eklenebilir..

bu arada extra bir şey sormak istiyorum, ibluever şu anda sorunsuz mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: M@rvelous

quote:

Orijinalden alıntı: Felix Felicis

quote:

Merhaba,

2-)İnternet gerekir.

hocam 4. maddeye ram farkı da eklenebilir..

bu arada extra bir şey sormak istiyorum, ibluever şu anda sorunsuz mu?

Ben sorunsuzca kullanıyorum hocam
    http://www.griffintechnology.com/images/assets/headers/0000/4153/navigate_2.jpg?1236874770

Yukarıdaki gibi kücük aparatlar ile iPod touch ile radyo dinleyebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felix Felicis -- 23 Şubat 2011; 23:00:24 >

• çok teşekkür ederim bu aletin adı nedir hocam nerden bulunur
  • quote:

çok teşekkür ederim bu aletin adı nedir hocam nerden bulunur

Radio aparatı mı ?
    İnternet üzerinden araştır markası Griffin bir çok yan ürünü de vardır
  • sağolasın
  • quote:

Merhaba,

epostaya internet gerekiyomu hahahahahaha

• ürün 508 tl idi geçen hafta vatan da.

wifi siz DONANIMSAL olarak şuana dek apple hiç bir zaman RADYO ALICI vermedi ki?

tlf hariç tüm özellikler aynı sayılabilir ram ve ekran kalitesi, birde 5mp kamera / flash tabiki zaten ürün dizayları bile çok çok farklı. ( bu 4/5 aydır her yerde yazıyor )

eposta için , radyo için, uygulama ların bazılarının çalışması için ve cihazı ÇOK DAHA YÖNLÜ kullanman için WİFİ / NET PAKETİ olan bir başka tlf nun (yada PC İNTERNET PAYLAŞIMI olması gerek )

apple ürünü hiç kullanmadım, elime almadım ve bu ürün / işlerden hiç anlamam , SORULARIN ÇOK ÇOK uzak şeyler ve ilk kez duydum bunları uzun süredir apple piyasaya hakim hemde. apple ürünü alma para cebinde kalsın... cihaza yazık olur heba edersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bukalemun -- 24 Şubat 2011; 23:57:36 >

• Hocam sağol yalnız bir apple'ım olmadığı ve ihtiyaçlarım bu olduğu ve karşılayabiliyormu bilmediğinden sormak durumundaydım. Kendime bir oyuncak istiyorum dersem yeridir. radyomu açıp oyunumu oynamak istiyorum kişisel notlarımı tutan mini bir cihaz olarak kullanmak istiyorum ve en önemlisi apple dünyasını keşfet için bir adım atmak istiyorum ilgin için sağol
  • elimdeki APPLE ve video / inceleme linklerini PM attım, APP ler başlığına bakarsanız orada hangi uygulama ne işe yarar , neler yapılabilir , insanların ihtiyacı nedir? nerden buluyorlar görebilirsiniz,

bende şuanda APPLE klasörü var ve bulduğum tüm uygulama / oyun açıklama isimlerini kaydediyorum. okumak yeterli oluyor wifi / JB bu cihaz için şart

apple ın JB den sonra olmayan uygulaması yok denebilir , bende de cihaz yok hiç kullanmadımda ancak 32 gb lık bir ürün ile ( 8gb ucuz ve TR dan alınabilir o başka ) her şey elinin altında olacak.

ancak flash ışığı / dizayn / gsm olayını bu cihazda unatacaksın. WİFİ üzerinden olanaklarını düşün araştır karar ver

• teşekkür ederim çok çook. bi link vardı 440 tl öteki konumda gördünüz mü acaba vatandan ve bilkomdan çok ucuz 8gb tabi. Sizce riskli bir site mi? Gerçi reklamını donanimhaberden gördüm o ayrı.

Ayrıca ben cep telefonuma mp3 koyup dinleyen biri değilim ancak sevdiğim şarkıları toplayım dersem 500 tane çıkar 5 mb ile çarpsak 2.5gb yapar, toplamda 7.5 gb hafıza olsa bana 5gb kalıyor... 1gbde öyle böyle desek 4gb uygulamalara kalıyor oyun ve uygulamalar yani buda yeterli olur sanırsam...

teşekkürler.....
  • MP3 ler için OGG çalar ile daha sonuçlar alınabilir, APPLE ın formatı ve kulaklık ses çıkışı için ayarları test etmek gerek. ancak cihaz 8gb lık bile denilse sanırım , bildiğim kadarı ile 6,5 gb lık bir bölüm size bırakılmış,

2 gb lık MP3 deseniz size 4,5 gb lık bir alan kalıyor bununda 500mb ı uygulama olarak ayrılsa foto / video / oyun için 4 gb size kalmış olur. zaten cihaz ile HD VİDEO çekmek ve bunu saklamak imkansız :)) kısa süreler bile 60 / 70 mb deniyor. ayrıca VİDEO / ANİMASYON IPS panel li bu cihazda izlemeniz gereken en önemli şey,

8gb lık ürün iyi bir yer tasarrufu ve PC de yedekleme / sürekli copy - paste demek oluyor.

USA dan alınan YDIŞI GARANTİLİ / SIFIR ürünleri tercih edin bence.
  • kanıma girdiniz valla araştırayım sağolun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.