Şimdi Ara

iPod Touch iOS 6'dan 5.1.1'e nasıl düşürülür?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba. iPod touch 4g 32GB kullanıyorum ve iOS 6'yı mecburiyetten kurmak zorunda kaldım.. Resmen iPod u bitirdi diyebilirim.
    Eskiden oynadığım oyunlar şuan kasıyor, home'a atıyor. Bazen hiç oynayamadıklarım var, direk home'a atan. Boş Ram hafızası da 10 mb 'tan yukarı çıkmıyor hiç
    Bu yüzden artık iOS 5.1.1'e geri dönmek istiyorum o zamanlar cihazım JB'liydi ve sonradan Restore edip servise vermiştim, aslında servisten geldiğinde de temiz 5.1.1 vardı ama yanlışlıkla 6 oldu kendisi..
    SHSH kaydı diye birşey duydum de fakat ne olduğunu falan hiç bilmiyorum?

• quote:

Orijinalden alıntı: nahege270

Öncelikle merhaba. iPod touch 4g 32GB kullanıyorum ve iOS 6'yı mecburiyetten kurmak zorunda kaldım.. Resmen iPod u bitirdi diyebilirim.
    Eskiden oynadığım oyunlar şuan kasıyor, home'a atıyor. Bazen hiç oynayamadıklarım var, direk home'a atan. Boş Ram hafızası da 10 mb 'tan yukarı çıkmıyor hiç
    Bu yüzden artık iOS 5.1.1'e geri dönmek istiyorum o zamanlar cihazım JB'liydi ve sonradan Restore edip servise vermiştim, aslında servisten geldiğinde de temiz 5.1.1 vardı ama yanlışlıkla 6 oldu kendisi..

sende yenısın demek bende bir hata edip 6 ya geçtim shsh n yoksa geçemiyorsun sanırım ama telefoncu halledıbılır onu da benden daha ıyı bılen bır kısıye sorabılırsın şu anlık jb beklemekten başka birşey yok ama 6 da iyi mağazadan atma dışında az biraz daha öğrenip shsh yi alsaydım keşke diyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Esgun

quote:

Orijinalden alıntı: nahege270

Öncelikle merhaba. iPod touch 4g 32GB kullanıyorum ve iOS 6'yı mecburiyetten kurmak zorunda kaldım.. Resmen iPod u bitirdi diyebilirim.

sende yenısın demek bende bir hata edip 6 ya geçtim shsh n yoksa geçemiyorsun sanırım ama telefoncu halledıbılır onu da benden daha ıyı bılen bır kısıye sorabılırsın şu anlık jb beklemekten başka birşey yok ama 6 da iyi mağazadan atma dışında az biraz daha öğrenip shsh yi alsaydım keşke diyorum

Bıktım ama yani sanki ipodum gitti yerine android almış gibi hissediyorum, ve local olarak shsh kaydım da yokmuş pc'de :/ hiç çare yok mudur ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Servis e verip 5.1.1e geri döndürme isteyebiliyor muyuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benimde aynı problemlerim var artı olarak buna jailbreak kuramadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple TV ve iPhone 5 iOS 8.1
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.