Şimdi Ara

iPod touch ürün kodu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    GittiGidiyor'dan veya teknoloji marketlerinin birinden iPod Touch 3G 32 GB almayı düşünüyorum. Gittigidiyor ve bazı internet marketlerinde saçılan iPod'ların ürün kodu MC008LL/A, Türkiye'deki Vatan, Electroworld gibi marketlerde satılanın kodu MC008BT/A. Aralarındaki fark nedir? Hangisini alsam iyi olur?

• LL yi al. Onda ses siniri yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blanchimont

LL yi al. Onda ses siniri yok

varmı böyle bişey ??
  • 32 3G olanlar "A1318" bundan mı bahsediyonuz ? bide ses siniri ne ya?
  • ne kadar türkiyede satılan touch ların sesi yüksek sayılır bir tanım içerisinde olsada, amerikadan alınan versiyonda böyle bir sınırlama yok, ses daha yüksek dolayısıyla.

bu ses sınırının konma nedeni de arupa birliği sağlık örgütünün bir açıklamasıydı, 3 yıllık falan bir muhabbet, avrupa ülkelerine gelen apple modelleri de bundan nasibini aldı, türkiye ve bilkom da avrupa ülkesi sayılıyor şu an.

yıllardır avrupa iPod ların çıkış jack ına bir direnç atılrak ses kısılmış diye söylenir durur, ama içini açıp hiç bakmadım

iTunes dan sesi yükseltseniz de bu kısıtlı aletler o sesi vermiyor mesela. ilk nanolarda ortaya çıkmıştı ve forumdan da birçok kişi nanosunu sattı, millet çok kızmıştı bu işe ama touch lar sanırım o zaman dahil edilmemişti bu işe, hatta touch lar daha yeni çıkmıştı sanırım.

bu product code u da bu tarz üretim farklılıklarını anlatır diye söylenir durur, apple dan resmi bir açıklama gelmiyor tabi bununla ilgili, kimse sesi kısıp gönderdik demez haliyle

• bu ses farkı nasıl bir ses farkı oluyor ?
  • quote:

ne kadar türkiyede satılan touch ların sesi yüksek sayılır bir tanım içerisinde olsada, amerikadan alınan versiyonda böyle bir sınırlama yok, ses daha yüksek dolayısıyla.

bu ses sınırının konma nedeni de arupa birliği sağlık örgütünün bir açıklamasıydı, 3 yıllık falan bir muhabbet, avrupa ülkelerine gelen apple modelleri de bundan nasibini aldı, türkiye ve bilkom da avrupa ülkesi sayılıyor şu an.

yıllardır avrupa iPod ların çıkış jack ına bir direnç atılrak ses kısılmış diye söylenir durur, ama içini açıp hiç bakmadım

iTunes dan sesi yükseltseniz de bu kısıtlı aletler o sesi vermiyor mesela. ilk nanolarda ortaya çıkmıştı ve forumdan da birçok kişi nanosunu sattı, millet çok kızmıştı bu işe ama touch lar sanırım o zaman dahil edilmemişti bu işe, hatta touch lar daha yeni çıkmıştı sanırım.

bu product code u da bu tarz üretim farklılıklarını anlatır diye söylenir durur, apple dan resmi bir açıklama gelmiyor tabi bununla ilgili, kimse sesi kısıp gönderdik demez haliyle

peki herkes İpod un ses kalitesini çok iyi olduğunu söylüyor, yalan mı yani, dinleyenin zevkine göre kuvvetli bass veya tiz hissedilmiyo mu?

• Ses farki %30 fln diyebilirim ama bu sizi yaniltmasin eski ipodumda asla sesi sonlara kadar getiremedim yarinin biraz ustunda duruyordu cok rahatsiz ediyordu yoksa( hele bassli sarkilarda )
    simdide %80 fln aciyorum sesini o gayet tatmin edici geliyor bana ama tek fark cx300 kullaniyorum eskideb ipodun kulakligyla takiliyordum bide cx300 um olsaymis ses yariyi gecmezmis :D
  • Oncelikle yanildiginiz konular var.

Ses yuksekligi ve ses kalitesi farkli seyler, bizim bahsettigimiz ses yuksekligi.

Ayrica Apple iPod un sesi cok kaliteli diyen kimmis acaba, evet ses cok temiz flat seste basarili ama bir basshead asla iPod kullanmaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: aso2

quote:

ne kadar türkiyede satılan touch ların sesi yüksek sayılır bir tanım içerisinde olsada, amerikadan alınan versiyonda böyle bir sınırlama yok, ses daha yüksek dolayısıyla.

peki herkes İpod un ses kalitesini çok iyi olduğunu söylüyor, yalan mı yani, dinleyenin zevkine göre kuvvetli bass veya tiz hissedilmiyo mu?

Bu yazidan bunu mu cikardin?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.