Bildirim
Ipod Touch Wifi
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Up Up -
İnternet paketiniz varsa ve telefonunuzun Wi-Fi paylaşma özelliği varsa, bu özelliği kullanıp, iPod'dan telefonunuzun internetine bağlanabilirsiniz -
quote:
Orijinalden alıntı: createemir
İnternet paketiniz varsa ve telefonunuzun Wi-Fi paylaşma özelliği varsa, bu özelliği kullanıp, iPod'dan telefonunuzun internetine bağlanabilirsiniz
peki bir program fln gerekli olduğu gibi bağlıyor mu yum galaxy ace telefonum var buna olur mu bluetoothtan oluyormuş diye duydum -
@Vigilante
Telefonun android işletim sistemi var. Wi-fi hotspot yapabilirsin. Wifi üzerinden internet paylaştıracaksın yani. uygulamar arasında hotspot ya da benzer isimde uygulama vardır. Olmadı googleda arat ace kullanan bir sürü kişi var illa biri anlatmıştır yöntemini. -
ben bluetooth ile bağlanıyorum bluetooth ile internetinizi kullanabilirsiniz illa hotspot özelliği olacak diye bi kayde yok hız düşük ama hiç yoktan da iyidir bence
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X