Şimdi Ara

Ipod Touch Wifi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bana Bir tanıdığımdan ıpod touch 5 hediye geldi fakat daha dün elime ulaştı ilk defa kullanıyorum internette wifi sorun olabiliyormuş gibisinden şeyler yazıyordu ıpodda wifisiz internete girmenin başka yolu var mıdır? zaten bildiğim kadarıyla sim kartı olmadığından int.pakedi fln alamıyoruz

• Up Up
  • İnternet paketiniz varsa ve telefonunuzun Wi-Fi paylaşma özelliği varsa, bu özelliği kullanıp, iPod'dan telefonunuzun internetine bağlanabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: createemir

İnternet paketiniz varsa ve telefonunuzun Wi-Fi paylaşma özelliği varsa, bu özelliği kullanıp, iPod'dan telefonunuzun internetine bağlanabilirsiniz

peki bir program fln gerekli olduğu gibi bağlıyor mu yum galaxy ace telefonum var buna olur mu bluetoothtan oluyormuş diye duydum
  • @Vigilante

Telefonun android işletim sistemi var. Wi-fi hotspot yapabilirsin. Wifi üzerinden internet paylaştıracaksın yani. uygulamar arasında hotspot ya da benzer isimde uygulama vardır. Olmadı googleda arat ace kullanan bir sürü kişi var illa biri anlatmıştır yöntemini.
  • ben bluetooth ile bağlanıyorum bluetooth ile internetinizi kullanabilirsiniz illa hotspot özelliği olacak diye bi kayde yok hız düşük ama hiç yoktan da iyidir bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.