Şimdi Ara

İpod tr98 açamadık pc de..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İpod tr98 i aldık aldığımıs yerde bi sorun yok adam kontrol etti her şey tamam ama ewde bilgisayara takıyorus hiç bi belirti yok sadece bisde değil başka yerlerdede denedik hiç bişi olmuyor yani dosyası felan açılmıyor cd si felan var diyolar doru mu doru değilse ne yapmak gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim ..
    Şimdiden teşekkürler..
    işte resmi :
     İpod tr98 açamadık pc de..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QaLentine -- 28 Ekim 2006; 20:27:40 >

• İpod tr98 ne ? Fason olanmı demek istiyosun?
  • Resimden de anlaşıldığı gibi fason. Ben dahil bi çok arkadaş bu konuda yardım etmeyecektir. Ancak Çakma Ipot konusunu bulursan ordan yardım alabilirsin...
  • arakadaşlar amacınıs nmem ipod konusu ne onuda analamadım mp3 player bölümüne girip mp3 player le ilgili bi sorunumu belirtiyorum açık açık biliyorus ama cevap vermeyeis diyosunz ?
  • Bu alet iPod değil, malum bölgeden kiloyla gelen bir mp3 çalar, ya da para çalar diyelim Keşke araştırıp alsaymışsın. Eğer bilinçsiz şekilde fason aldıysan aldığın yere gidip adamı döv derim...
    Yanıt vermememizin sebebi DH gibi bi forumun bu bölümünün adeta fason, çakma, imitasyon ürünler forumu haline gelmesi
  • Bunun bide üstüne sony yazdıkları modeli vardı

O daha güzel Ama çince o. Anlaşılmıo hiçbişi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.