Şimdi Ara

İpod'u Bilgisayara Taktığımda Format Atıyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya bilgisayara ipod'u ne zaman taksam şu uyarıyı veriyor;

bu sorundan nasıl kurtulabilirim ?

• ipodun auto sync moduna ayarlı ve takar takmaz formatlaması doğal.ipodu bağla ve itunes aç.ipod ana ekranında alt kısımda bulunan 4 tane kutucuktan manually cheksidts item öle bişy olması lazım onu işaretle ve ipod bağlantısını kes.sonra tekrar bağla ve isyedğin şarkıları sürükle bırak mantığı ile yükle ipoduna.merk etme diğer pc bağlantılarında ipod formatlanmıycak.
  • ama zaten itunes u açmaya çalışıyor uyarı. Tekrar iTunes u açabilir miki ipod bağlıyken.
  • eğer itunes,ipod bağlanınca otomatik açılmaya ayarlıysa açılır.ama ipodun bağlı olduğu sırada kapatınca tekrar açılıyorsa biraz garip.ama zaten yukarıda anlattığımı itunes üzerinde yapacağından yapıp,ipodu ayırııp.sistemi yeniden başlattğnda artık erase yapmaması lazım...
  • arkadslar itunes 7 yı actıgım zaman sayfada optıons ın altında 4 tane secenek war.sadece manualli biseyler yazanımı seccez?bunlardan hangısını secmemız lazım baska bilgisayara gecip sarkı atmak istedigimizzde eski sarkıların silinmemesı icin? yada farklı bi yolu warsa bildiginiz yardımcı olun
  • aynı sorun bendede var ama hala düzletemedim.şu 4 tane kutucuk dediklerinde sol alttakimi?eğer onlarsa hiçbirinde öyle bi yazı yazmıyo :S
  • manual synchronize yazan yeri işaretlerseniz bir dahaki takişinizda formatlamaz
  • peki o nerde :)
  • arkadaşlar bende hala aynı uyarı veriyo yardım edin nolur bulamıyorum o dedğinizi..
  • niye kimse ilgilenmiyo yaa aylardır ipodum öyle kaldı :(
  • ıpodunu takıp ıtunesu açtığında ıpoda tıkla summary kısmında altta manual usage die bi seçenek var onu seç
    sorunun çözülmüş olr
  • summary nerde yokki bunda
  • arkadaşları bilen biri acilen bana msnden yardımcı olabilirmi
  • Ipod ve Itunes, ıyyhhh iki kıl yaratık, özgür değilsin bir de bunlarla uğraşıyorsun, ne salak bir yapı.
  • Bu formatlama olayı bana da oldu. Manually kullanıyorum. Erase and sync demeye gönlüm razı olmadı. Cancel dedim bu sefer de ipodum takıldı, yanıp sönen ışık dondu. Eject dedim çıkmadı. Bilgisayarı kapatıp açtım değişmedi. Sonrasında da reset attım. Her şey normale döndü. Sonra bi daha olmadı çok şükür.

esra_yilmaz summary iTunes'u açınca solda devices'ın altındaki xxx's ipod kısmına tıklayınca görünür. En baştaki sekme summary oluyor.
  • çok teşekkür ederim arkadaşım acil dedğim halde kimsenin takmamasına çok sinirlenmiştim duyarlılığın için gerçekten teşekkürler.sağol..
  • aga ben hala bulamadım
  • buda resmi nerede summary

• benimkide aynı yaa sen bulabildinmi hakan :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.