Şimdi Ara

iPod'u PCI USB'den şarj etmek sorun yaratır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Anakarttaki USB girişleri arızlandığı için bir PCI USB kart alıp takmıştım. Ve şimdi yeni bir iPod nano aldım.. iPod'u bu PCI USB girişlerinden şarj etmemin bir sakıncası var mı? Sanırım PCI USB'ler USB 1.1 oluyor. Cevaplar için şimdiden teşekkürler...

• şarj ederken sorun olacağını pek zannetmiyorum ama dosya atarken sorun çıkacaktır
  • USB 2.0 gerektiriyor iPod'lar...Bu yüzden belki daha uzun sürede şarj olma söz konusu...Ancak bi sakıncası olacağını sanmıyorum...Ve unutma iPod'unu direk kendi kablosu ile usb'e bağla...Ara kablo falan kullanma...
  • quote:

Orjinalden alıntı: achfighter

şarj ederken sorun olacağını pek zannetmiyorum ama dosya atarken sorun çıkacaktır

Peki dosya aktarımı için ne yapmam gerekiyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: shady_tr

USB 2.0 gerektiriyor iPod'lar...Bu yüzden belki daha uzun sürede şarj olma söz konusu...Ancak bi sakıncası olacağını sanmıyorum...Ve unutma iPod'unu direk kendi kablosu ile usb'e bağla...Ara kablo falan kullanma...

Teşekkürler.. Zaten direk kutudan çıkan kablo ile usb'e bağladım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: yusufkenan

quote:

Orjinalden alıntı: achfighter

şarj ederken sorun olacağını pek zannetmiyorum ama dosya atarken sorun çıkacaktır

Peki dosya aktarımı için ne yapmam gerekiyor?

USB 2.0 gerekiyor...Ancak dosya aktarımı yaparken USB 1.1 hızında atacağını düşünüyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 26 Ağustos 2007; 22:13:46 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.