Şimdi Ara

ipod'umda sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ipodu bilgisayara bağladığımda Do not disconnet yazıyor ve itunes de ipodun içindeki bütün mp3 leri görebiliyorum ama şarkılar silik müdahale edemiyorum lütfen yardım edi rep mi ne diyolar ondan verecem hadi

• arkadasım ıpodu formatla..tekrar yukle sarkıları...rep falan da istemez
  • nasıl formatlanıyo ki? ben hiç bişey bilmiyom yeni aldım bu aleti lütfen yardım (rep nerden veriliyo)
  • hayyıt formatla ugrasma arkadasım senolayı anlamamıssın ipodundaki sarkıları beyaz boyle silik tonda gorursun eger degişim yapmak istersen librarye tıkla orada yap sarkı silme isim duzenleme sonra update ipod de
  • library nerde ya bulamadım :S
  • advanced e library diye bişey vardı ona tıkladım Copying files diye bi zıpbırtı çıktı şarkıları kopyalıyo galiba
  • ya arkadasım solda yok mu music die sarkıları attıgın ordan hallet
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 8 tuhaf mikrafon sorunu.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar music bölümğnde mp3ler silik bi müdahale yapamıyorum ve ipodun üzerinde do not disconnect yazıyor ve girilmez logosu var ne yapmalıyım?
    resimde bakabilirsiniz
    http://img70.imageshack.us/img70/2130/adszie1.jpg
  • I-tunes taki şarkıları sil.sonra yeniden yükle.belki olabilir.
  • format atarsan olacaktır bence
  • format nasıl atılıyo ya biri yardım etsin msn adresim
    hsndilek@gmail.com
  • hyr format degil ya kafa karıstırmayın arkadasım bak bu itunes ın ozelligidir ipoda tıklayıp bakıosn sen su an solda lbrarynin altında music yazıo ya oraya tıkla orda ne istiosan yap sarkı sil duzelt ekle sonra ipodu update et senin yaptıgın tum degişiklik ipoda yansır
  • ya şu resme baksana nerde o dediğin bölümhttp://img70.imageshack.us/img70/2130/adszie1.jpg
  • ya bak solda library yazıo ipoda tıkladıgın yerin ustunde hah onun alt satırıda music var oraya tıkla sarkıları normal goreceksin ok?

problem olursa
    mertkutluk@hotmail.com

Format falan atma cunku hiç bir problemin yok
  • Kırmızı işaretli yer

ipod'umda sorun
  • kardeş bendede var ipod mini böyle her zaman der cünkü bağlantıyı kesme diyor cihaz kesersen kafası karışıyor alet bir daha görmiyebilir 2 3 dakika bekle obdan sonra acılıooo
  • sorun ıpodda dıılkı yazılımda onu da zamanla kullanmayı ogrenırsın canını sıkma
    www.ipodtr.com bu sıtede aklında bulunsun baya bı ısını gorur
  • www.ipodtr.com da problem var sanırım halbuki coook iyi bir siteydi ya umarım gecicidir
  • quote:

Orjinalden alıntı: soulmate

www.ipodtr.com da problem var sanırım halbuki coook iyi bir siteydi ya umarım gecicidir

bnde sımdı fakettım cok yArarlı bı sıteydı ınsallah sorun gıderılır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.