Arkadaslar arabamdaki Alpine CDA-9887R model cd player iPod'un asagida belirtilen versiyonlari ile uyumlu ama ben urun fotolarina bakip hangisi hangisidir bilemiyorum:
Yardimci olursaniz cok makbule gecer. iPod'u alip torpidoya atacagim icin fiyat hafiza iliskisi en uygun olani almak istiyorum. Hatta bu versiyonlari nerede bulabilecegim hakkinda buradan veya ozelden link atarsaniz cok sevinirim cunku sahibinden, hepsiburada gibi sitelerdeki ilanlara bakinca urun fotolarindan anlamiyorum uyumlu olanlari ve jenerasyonlari.
Not: Tam emin degilim ama anladigim kadariyla Alpine butun iPod'lari calisitiyor fakat sadece belirtilen versiyonlar baglandigi zaman Alpine ekranindan muzik bilgileri ve kumanda kontrolu yapilabiliyor, diger ipodlarda hem sadece ipoddan kontrol etebiliyorsunuz hem de alpine ekraninda calan sarkinin ismi suresi vs. yazmiyor.
Eklemeyi unuttum, Alpine kitapciginda urun 4. jenerasyon ve ustu iPod, iPod Photo, iPod Mini ve iPod nano ile kullanilabilir. iPod Shuffle ile kullanilamaz diyor. Dock'u olmayan dokunmatik daire/cember (touch wheel) veya scroll wheel iPod'lar Alpine uniteye baglanamaz diyor. Yazilim/software versiyonu 28-06-2006'dan once olan iPod'larla kullanilamaz diyor.
Bilen yok mu arkadaslar :(
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme