arkadaşlar kaç aydır incelemediğim yer site felan kalmadı bi türlü karar veremedim ne yapacamı bilemiyorum bi yardım edin ipodu alsam iTunes sorunu var onun hakkında hiçbişi bilmiorum iriver alsam garantisi felan yok ama bana itunes le ilgili bazı şeyleri anlatırsanız şayet ben ipod video 30gb alma taraftarıyım bi yardım edin arkadaşlar sizin bilgilerinize güveniyorum
soulmate sen ipod hakkında çok şey biliyorsun bana yol gösterebilir misin? irivera ipodkiller felan diyolar işte ses kalitesi süper felan ben ipod almak istiyorum itunes hakkında yol gösterirsen sevinirim
quote:
Orijinalden alıntı: ahmet2222
soulmate sen ipod hakkında çok şey biliyorsun bana yol gösterebilir misin? irivera ipodkiller felan diyolar işte ses kalitesi süper felan ben ipod almak istiyorum itunes hakkında yol gösterirsen sevinirim
arkadaşlar bi yardım edin kafayı yemek üzereyim yaw gözüme uyku girmiyo
quote:
arkadaşlar bi yardım edin kafayı yemek üzereyim yaw gözüme uyku girmiyo
Alıntıları Göster
ikisi arasından seçim yapamam ama iTunes konusunda sana burda yardımcı olabiliriz bu konuda yardımcı olabilceke bir çok kişi var özellikle soulmate
quote:
Orijinalden alıntı: Dragonborn
ikisi arasından seçim yapamam ama iTunes konusunda sana burda yardımcı olabiliriz bu konuda yardımcı olabilceke bir çok kişi var özellikle soulmate
Alıntıları Göster
Bnce satan bi yere gidip yardım istersen tam super olur
quote:
Orijinalden alıntı: Fighter_
Bnce satan bi yere gidip yardım istersen tam super olur
Alıntıları Göster
icine sindiriyosan ben ipod video 30gb al derim bi ark da gordum guzel
quote:
Orijinalden alıntı: d09ukan
icine sindiriyosan ben ipod video 30gb al derim bi ark da gordum guzel
Alıntıları Göster
Arkadaşım oncelikle herseyi bir kenara bırakırsak biri 30gb biri 2 gb.Ona gore dusun.Hiçbir urunun hiçbir zaman iPodkiller olamayacagını zaten acıklamıstık.Ama ses konusunda iRiver'ı ustun bulanlarda var.Bence iPod iyi bir kulaklıkla mukemmele yakın ses veriyor.Garanti ve satıstaki destek ise inanılmaz.Eger kafanı kurcalayan tek problem iTunes ise bence hiç dert etme cunku onu kullanmak çok kolay.En kotu ihtimal forumö ve bilkom var.Eger bu yazdıklarımdan sonra hala karar verememişsen yapman gereken bir eline iRiverı bir eline iPodu alıp soyle bir bakmak.Ne demek istediğimi anlarsın iPoda bakarken.
quote:
Orijinalden alıntı: soulmate
Arkadaşım oncelikle herseyi bir kenara bırakırsak biri 30gb biri 2 gb.Ona gore dusun.Hiçbir urunun hiçbir zaman iPodkiller olamayacagını zaten acıklamıstık.Ama ses konusunda iRiver'ı ustun bulanlarda var.Bence iPod iyi bir kulaklıkla mukemmele yakın ses veriyor.Garanti ve satıstaki destek ise inanılmaz.Eger kafanı kurcalayan tek problem iTunes ise bence hiç dert etme cunku onu kullanmak çok kolay.En kotu ihtimal forumö ve bilkom var.Eger bu yazdıklarımdan sonra hala karar verememişsen yapman gereken bir eline iRiverı bir eline iPodu alıp soyle bir bakmak.Ne demek istediğimi anlarsın iPoda bakarken.
Alıntıları Göster
bence ıpod al cıhaz cok guzel vıdeo da ızlersın en onemlısı servıs bakımından bı sorun olmaz yada aksesuar ayrıca ıtunes kullanmak cok kolay ben bı ıkı hafta once ılk defa apple marka cıhaz kullandım yenı nesıl ıpod nano ve bı kerede ne ıstedıysem yaptım bence herkes abartıo ıtunes ı
quote:
Orijinalden alıntı: cemark
bence ıpod al cıhaz cok guzel vıdeo da ızlersın en onemlısı servıs bakımından bı sorun olmaz yada aksesuar ayrıca ıtunes kullanmak cok kolay ben bı ıkı hafta once ılk defa apple marka cıhaz kullandım yenı nesıl ıpod nano ve bı kerede ne ıstedıysem yaptım bence herkes abartıo ıtunes ı
Alıntıları Göster
d2 ye de bak ancak hicbir firmayi apple kadar garantide arkanda hissedemezsin
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: soulmate
arkadfaşlar yardımlarınız için teşekkür ederim ama ben hala çok kararsızım bu konuda birileride sony nin ses kalitesine çok güzel diyor yani benim için ses kalitesi herşey demek ben ses kalitesine çok önem veriyorum tamam iriver ı bırakıyorum ama bu seferde sonyle ipod arasında kaldım bi yardım edin bilginize güveniyorum bide ipodun şarj sorunu var az gidiyo heralde
quote:
arkadfaşlar yardımlarınız için teşekkür ederim ama ben hala çok kararsızım bu konuda birileride sony nin ses kalitesine çok güzel diyor yani benim için ses kalitesi herşey demek ben ses kalitesine çok önem veriyorum tamam iriver ı bırakıyorum ama bu seferde sonyle ipod arasında kaldım bi yardım edin bilginize güveniyorum bide ipodun şarj sorunu var az gidiyo heralde
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: ahmet2222
iPod sarjı ilk 2 ay az gidiyor ve sonra toparlıyor.Onemli olan kullanmayı bilmek iPod pili ise gayet dayanıklı.Pil cok pahalı ama pil dongusu tum firmalarla aynı.Yani bir problem olmaz pille ilgili.
quote:
quote:
iPod sarjı ilk 2 ay az gidiyor ve sonra toparlıyor.Onemli olan kullanmayı bilmek iPod pili ise gayet dayanıklı.Pil cok pahalı ama pil dongusu tum firmalarla aynı.Yani bir problem olmaz pille ilgili.
Alıntıları Göster
pilin tam fiyatını bilen varmı?
quote:
Orijinalden alıntı: mendini
pilin tam fiyatını bilen varmı?
Alıntıları Göster
Yeni pil değişimi: pil ve işçilik(değişim hizmeti) 200-250 dolar arası.Ama ebaydan 60 dolara alıp basit bir işlemle youtube da nasıl olacagı anlatılıyor pili değiştirebilirsin.Ama pil değişimine gerek duyuluyorsa iPod bir hayli uzun sure kullanılmış demektir.
quote:
Yeni pil değişimi: pil ve işçilik(değişim hizmeti) 200-250 dolar arası.Ama ebaydan 60 dolara alıp basit bir işlemle youtube da nasıl olacagı anlatılıyor pili değiştirebilirsin.Ama pil değişimine gerek duyuluyorsa iPod bir hayli uzun sure kullanılmış demektir.
Alıntıları Göster
üfff 200 dolar iyi para. yurtdışında komple cihaz 200 dolar
quote:
Orijinalden alıntı: mendini
üfff 200 dolar iyi para. yurtdışında komple cihaz 200 dolar
Alıntıları Göster
Ama hiçbir markanın pili o kadar ucuz degil.Sonucta elektronik cihazlar sonsuza dek kullanılamıyor
quote:
Ama hiçbir markanın pili o kadar ucuz degil.Sonucta elektronik cihazlar sonsuza dek kullanılamıyor
Alıntıları Göster
Vay be 200 dolar demek..apple işini çok iyi biliyor
quote:
Orijinalden alıntı: A Dying Wish
Vay be 200 dolar demek..apple işini çok iyi biliyor
Alıntıları Göster
Sony falan nasıl acaba?
quote:
quote:
Alıntıları Göster
imaj hiçbirşeydir,performans herşey.bu söz ipod ve i-river için söylenebilir.ipodun sadece imajı var.sahip olduğu özelliklerin hakkını i-river kadar iyi vermiyor.mp3 çalar için ses herşey demektir bence.kesinlikle i-river.cowon d2 ye de bakın derim.
quote:
Orijinalden alıntı: leylandi
imaj hiçbirşeydir,performans herşey.bu söz ipod ve i-river için söylenebilir.ipodun sadece imajı var.sahip olduğu özelliklerin hakkını i-river kadar iyi vermiyor.mp3 çalar için ses herşey demektir bence.kesinlikle i-river.cowon d2 ye de bakın derim.
Alıntıları Göster
soulmate sana birkaç sorum var bunlara cevap verirsen sevinirim: 1-İpod almamamın en büyük sebebi iTunes ben yatılı okuldayım ve eve 2 haftada bi uğruyorum iTunes i okulun veya bir internet cafenin bilg.na yükleyemem 2-Ses Kalitesi:ipoda 550 ytl veririm tamam ama bide kulaklık al diyosun kulaklıklarda çok pahalı hem ipoda o kadar para verceksin hemde kulaklığa akıl işi mi bu? 3-İtunesi kullanmayı bilmiyorum 4-ipoda itunes store dan olmayan filmler atamaz mısın?(özellikle bu çok önemli).. 5-Videoyu nasıl atarsın? 6-Sony almayı düşünüyorum fakat çok pahalı 2gb lığına 450 ytl istiyorlar sony almamamın nedenide pahalı olması ama kullanan ark_lar çok memnun Lütfen yardım et soulmate..